Bi tarafta dinci-gerici, ülkeyi vasatlık çöplüğüne dönüştüren bir iktidar koalisyonu, öbür tarafta ABD ve ABden icazet almadan adım atamayacak her çeşit, şekilsiz sümsük bir muhalefet.
Hepsinin ortak yanı da Kabe'lerinin serbest piyasa olmasıdır. Yani işsizlik, gelecek kaygısı üretimsizlik, yolsuzluk, dincileşmeye bağlı olarak eğitimin rezilliği, hukuksızluk vs devam edecek. 20 yılda ülkeden o kadar şey kopardılar ki, geri getirmesi çok zpr olacak.
Demokrasi, tam bir şarlatanlıktırno yüzden. 4-5 yılda bir sandığa gidince "millet iradesi" derler. Birbirinin benzeri iki seçenek sunulunca "seçim" olmuyor o.
Şahsen, biboka yaramayacaklarını bilsem de, hatta iktidarı versen ülke yönetmeyi beceremeyeceklerinden emin olsam da, sosyalist partilere oy veririm. En azından siyasi ilkemi korumuş olurum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıltüm mevcut partiler birbirini karalıyorlar sadece, bir larti sözcüsü, kürsüye çıkıp, basın toplantısı olarak partinin vizyonunu açık bir şekilde paylaşmalı, akp adalet partisi idi, ama torpiller, haksızlıklar havada uçuşuyor, chp yenilikçi idi ama görünen o ki toplum değişmesine rağmen ilk fikrinden başka bir yol çizemiyor, mhp ülkeyi kalkındıracak idi, ama hine görünen o ki başını , diğer partileri eleştirerek eleştiri yeteneklerini kalkındırtmaktan başka bir şey yapmıyor
00 Yorumla
- Gündem konusunda 832 cevap paylaştı.
+1 yılMemlekete hangi parti iyi hizmet edecekse ona tabiki, chp de bu hizmeti göremiyorum, diğer partilerde de, insan oraya kadar çıkmış memleket meselelerine dahil olacaklarına ülkeyi hala beter etmek için uğraşıyorlar inşallah bütün partiler bu memlekettin hayrına çalışmak için uğraşırlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
CHP ❤ chp her zaman kalbinin bir parçasıdır ona oy vermeden olmaz hakkını yemiyelim ama onun yaptığı bazı şeyler bana göre itici gelse bile her zaman chp.
11 Yorumla- +1 yıl
Yanlışları görüyorum bende akpyide sevmem ama chp emin olun batidan medet umuyo güven vermiyo adam yok tani bi tek yavaş var
Gizli Üye(25-29)+1 yılben devaya vermeyi düşünüyorum bu akp ve chp yi secenleride anlamiyorum birisi ekonomik cokusun esigine getirdi birisi de suana kadar hic bir icraati olmayan soyledigi seyleri sanki hic söylememis gibi yapıp piskin piskin gülen bir parti yazık gercekten hala bu partilere oy verme düsüncesindeler sizin yaptiginiz yüzsüzlüktür
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSikayet etmeyi düsünuyosaniz provakatif eylem bu iş için bicilmis kaftan hadi dusunce ozgurlugune onem veren vatandaslari gorelim bakalim 😂
Cevap sahibi+1 yılİcraatlerini belediyede gösterebilirler eger yapsalardi. yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminatidir mesajı verilirdi ama chp bu konuda berbat chp vizyonsuz bunu yürekten söylüyorum chp bos ve yalan konusan bi parti bu yalanlarini herkes duyuyo ama herkes suskun guzelim ister inan ister inanma chp ulkenin basina gecerse akp döneminden bile daha kötü bir durumda oluruz
Cevap sahibi+1 yılHayır yanlıs düsünyosun benim kuzenim antepte o sehitkamil. ilcesinde yaşıyo bir baska kuzenimde şahinbey belediyesindenyaşıyo sahinbey belediyesi ogrenciler , yeni anneler , yaslilar , yeni evleneler için bircok hediye dagıtiyolar ama şehitkamil bunu yapamiyo cunku bütceleri yokmus ikside akp belediyesi ama birisi yapiyo birisi yapamiyo bunu sehitkamil belediyesine sormuslar neden yapamiyosunuz diye o da çunku onlarin geliri var bizim yok onun için yapilamiyo diye soylemisler yani anlatmak istedigim bu belediyenin calismasi ile alakali birisi yatirim yapmis paraya para demiyo birisi yerinde sayiyo
Cevap sahibi+1 yılBelediye yapmak istemesse yapmiyo iste buarada simdi baktim sahinbey belediyesi yılın belediyesi secilmis bence anlatmak istedigimi anladin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYanlışlıkla ankete tıkladım yaa ben oy moy kullanmıyorum😆
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiyede neden Rte'yi Allah gibi görüyorlar hayret ediyorum. Vazgeçin artık şu adamdan.Ülkeyi bokxa sürüklüyor. Hala AKP AKP diyorsunuz. Chp'ye veririm.
20 YorumlaGündem konusunda 500 cevap paylaştı. Millet ittifakıni destekliyorum bu kokuşmuş düzeni yıkıcaz.
20 Yorumla
+1 yılBu ülkede hangi partiye versek elimizde kalıyor. O yüzden kararsızım.
34 Yorumla- +1 yıl
Sürekli sürekli denemek olmaz
- +1 yıl
Haklısın
+1 yıl2023 e kadar ekonomi böyle giderse AKP gidecek gibi.
10 Yorumla
+1 yılCumhur ittifakına vereceğim. Eğer chp ye verirsem Camileri kapatır ülkeden dini çıkartır insanları ateistleştirir vs. Hdp böyle bir şey yapmaz ama pkk ypg vs malum. Başkanı istanbulsözleşmesiyaşatır heyşteği yazılı maske takan bir partiye yani iyi partiye de oy vermem. Geriye ne kaldı? İşte bu yüzden...
10 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCumhur Itifakina.
Bu arada HDP Millet ittifakinda haksizlik olmasin onlara.14 Yorumla- +1 yıl
Bu KS heralde Cumhur ittifaki birinci cikmaz.🙂
Sitenin kendisi tarafli zaten 🙂 - +1 yıl
Burasi KS yazicaktim eksik kelime oldu.
- +1 yıl
🙂🙂
Türkiye Cumhuriyeti Devletini bağışıklığı çok güçlü, sağlıklı bir insan vücuduna benzetirsek Chp, HDP ve diğerleri bu sağlıklı vücudu hasta edip öldürmeye çalışan kötü huylu birer tümördürler.
20 YorumlaKrala saygı Besim Tibuk Hazretleri <3
https://www.youtube.com/embed/p2AMPeqt5OE00 Yorumla
+1 yılKararsızım, hiçbir parti beni tatmin etmiyor. Kendim aday olacağım. :P
08 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka?
- +1 yıl
Kafan mı güzel hocam, provoke etmeye mi çalışıyorsun beni? Kararsızım diyorum, hiçbir parti beni tatmin etmiyor diyorum ve sen gelmiş bana ne diyorsun. Benim oyun seni ilgilendirmez, ha çok merak ediyorsan söyleyeyim; AKP falan umurumda değil, günahımı vermem onlara. Oldu mu, mutlu musun?
- +1 yıl
Oy vermeye değer kimse yoksa ne yapsınlar?
- +1 yıl
Ülkenin solu hiç de kuvvetli değil maalesef. :))
Hada karar vermiş değiliz maleaef
şu an ki yönetimde çok şikayetler var ama yerine getirilecek kişiler hakkımda da çok suru işareti var malesef00 Yorumla
+1 yılYanlış seçenege tıklamışım iyi parti daha yakın geliyo bana
04 Yorumla- +1 yıl
İyi partiyi diger partiler seçeneginde oldugnu sanmıştım ona tıkladıydım
- +1 yıl
Aynne 👍😀
+1 yılChp
Diyenler
Like97 Yorumla- +1 yıl
@SinemXQ siz heykelleri trilyonlar harcayarak Ankara 'da çöpe yolladınız. Heykel ile ülke batmaz ama 128 milyar dolar kayıp , atlar kayıp , damat kayıp, millet yerelde uyarıyı verdi olmadı, yakında diğer partiler gibi tarihin tozlu sayfalarına gidecek.
- +1 yıl
@SinemXQ HDP ile ilk ittifakı siz yaptınız kardeşler ve kuzen olan millet vekilleriniz var. Mektup , Habur, TRT röportajı. Hangisini alırsanız buyrun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılasılmerak ettiğim şu o kadar vaat verip yapamadılar ya kaç senedir ve hala aynı oyu aldılar bu kadar kör ve inanan olmayı nasıl başarıyorlar insan şaşırıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpartizan olmamak lazım.. seçim vaatleri çok önemli bir de adaylar kim olucak.. yeni anayasadaki ilgili hükümler ne olucak çok belirsizlikler var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan ne gülüyorm böyle anketlerer hepsindede akp yerlebir ama gerçekler yine akp
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO seçimi istanbullularda hatırlamak istemiyor 😂🤣🤣
- Gündem konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılhiç biri diyenler hangi ülkede yasıyor anlamıs degılım ne demek bu... senin geleceğini çalıyorlar sessız mı kalacaksın?
10 Yorumla
+1 yılHiçbirije hepsi aynı bok Chp HDP yi destekliyor
Akp ülkenin änasını skti çalıp çırptı digerleri bi boka yaramıyor10 Yorumla
+1 yılşu an oy vercek parti yok akp ekonomide iyi değil chpde milliyetcilik duygusu yok bizi batıya şıkayet ediyor
00 YorumlaParti tutmuyorum ancak şuanki durumda millet ittifakı.
03 Yorumla
+1 yılAkp vericem çatla
103 Yorumla- +1 yıl
Gidicisiniz
- +1 yıl
Akp kazancak yarıl
- +1 yıl
istanbulu kaybetmez demistiniz kapilmayin bu fikre
+1 yılBurda bile Akp kazanamıyor ya her secimde nasil kazaniyor anlamaiyorum
01 Yorumla
+1 yılBen oy kullanmıyorum.
312 Yorumla- +1 yıl
Yooo, yetiyor.
- +1 yıl
Halimden memnun olmasam da bir şey değişmeyeceği için siyaseti bırakalı yıllar oluyor. Ne memnunum ne de değilim.
- +1 yıl
Buralarda anket yaparak değiştirilmiyor biliyorsun değil mi? -,-
- +1 yıl
Ben de duyarsız p*sliğin teki olduğum için büyük ihtimalle ellime gelsem bile oy kullanmayacağım.
- +1 yıl
Kullanmak lazım , en azından sesini duyurman için
- +1 yıl
@Coollife01 Lanet olsun Türk halkı bu zengin siyasilere ders vermeli kimse Oy kullanmasın, LDP başa gelsin
- +1 yıl
Cumhur ittifakı demeyen net vatan hainidir
37 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeva gelecek akp hepsi ayni , zaten
Hdp ye oyum10 Yorumlaben artık deva diyorum
10 Yorumla
+1 yılKim hayırlı olacaksa bu millete o gelsin.
10 YorumlaGönlümde aslan yatar tabi :)))
10 YorumlaCHP'ye veririm.
70 YorumlaKararsızım.
21 Yorumla- +1 yıl
Neden?
+1 yılChp 'e oy veririm.
70 YorumlaMillet ittifakına
60 Yorumla
+1 yılSonuna kadar Cumhur ittifak 🤘🤘💪💪
40 YorumlaHiçbiri
112 YorumlaOy vermeye değer parti göremiyorum
06 YorumlaCHP♥
50 Yorumla
+1 yılBen bir partiyi desteklemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılkararsızlar seçimin sonucunu belirleyecek
00 YorumlaMillet ittifakına iyi partiyi eklememişsiniz
00 Yorumla
+1 yılBıııhtııık yaavvv bi değişiklik olsun artık
00 YorumlaHic biri Alayı yalancı samimiyetsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsuriler kim gönderecekse ona
31 Yorumla
+1 yılcumhur ittifaki tabe len
60 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHDP yi millet ittfakından ayırmamak lazım
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMillet ittifakında hdp eksik.
06 Yorumla- +1 yıl
Akp de de beyin eksik biz birşey diyor muyuz?
- +1 yıl
@pipipriapos akp feto eksik aslinda beraber yürüdüler sonucta
- +1 yıl
- +1 yıl
@pipipriapos Demi ya kendilerine göre bir milad belirlediler o tarihten sonrakiler fetocu bak hele :D
- +1 yıl
Hepsi göt kılı işte ne bekliyon boktan kafalarını çıkarmazlae ki
Cevap sahibi+1 yılFanatizmi bir kenara bırakın beyler... Millet ittifakına ters bişey konuştuk diye akp'li mi olduk :D Hdp ittifakını bilmeyen kaldı mı cidden? İttifakı yapanlar yaptık diyor, oy verenler inanmıyor. Akp'li sorgulamaz bende biliyorum o yüzden koyun diyorsunuz hadi bunu da anlıyorum ama sizde aynı kafasınız be kardeşim kabul edin artık. Cumhur ve millet hiç farkları yok. Oy verenlerinde bi farkı yok. Birbirinizi yemeyi bırakın artık
Gizli Üye(25-29)+1 yılchp adamdır
50 YorumlaBoş oy atıyorum 😀😀
11 Yorumla
+1 yılOylamada belirttim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTürkiye Komünist Partisi ne oy vericem
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@DinBilginiKız34 olsun artık bu parti fark edilsin istiyorum türkiye de komünist olan en az %20 vardır bence
Cevap sahibi+1 yıl@DinBilginiKız34 kuzey avrupa ülkelerinde iktidarda olanlar hep solcu partiler farkındasın değil mi
Cevap sahibi+1 yıl@DinBilginiKız34 hyr kapitalist ülkeler ancak şirketlere hizmet edebilir ve kapitalizm sadece sömürüsü olan ülkelerde başarılı olur yoksa pakistanda hindistanda da kapitalizm var ama fakirler
Cevap sahibi+1 yıl@DinBilginiKız34 bak ben komüzimin gelmesini istemiyorum küba, vietnam vs. olalım gibi ama avrupa ülkeleri gibi iktidara solcu bir partinin gelmesini istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@DinBilginiKız34 olmaz chp atatürk partisi hdp milliyetçi. akp ip mhp yi hiç saymıyorum bile!!! bu üçüne vereceğime oy vermem daha iyi.
- +1 yıl
bu görüş sahibi beni engellemiş PJDPJDPJQŞDJ :D
Söyleyeyim mi kim olduğunu sayın komünist hanım? :D - +1 yıl
@DinBilginiKız34 kübayı nasıl Koydun oraya , Küba şu an çok iyi Kore Vietnam çin baskı ile yönetiliyor , en iyi uygulama şu an tuncelide
- +1 yıl
@DinBilginiKız34 senin bir şeyden haberin yok , kazandığı paralar ile yüzlerce çocuk okuyor , su bedava otobüs 50 kuruş. Fabrika Munzur su, 20 yıldır hangi fabrika kurulduki ülkeye? Komünist başkanın fasulye , nohut , bakliyat ve organik balları bir şehri idare ediyor.
- +1 yıl
@DinBilginiKız34 elinde kısıtlı imkanlarla güzel işler yapan bir adamın emeğine gülerek saygısızlık yapıyorsun. Evet Paris yapıyor git gör. Biraz araştır bakalım.
- +1 yıl
@DinBilginiKız34 sen gittin mi işsizler sadece ordamı var? Ve neden ahaaha diye başlıyorsun , memleket meselesi gülünecek bir şeymi?
- +1 yıl
@DinBilginiKız34 bozulmak yok, burada konuşuyoruz. lütfen oralı olmayıpta çok giden var. Ben doğma büyüme İstanbul'dayım , burada bir edinimim var , orada ise dede yadigarı araziler. Orasıda bu ülkenin bir şehri , istediğim şehirde kalırım
Millet ittifakı tabi
30 Yorumla
+1 yılİğrençler hiç bir partiye oy vermem
16 Yorumla- +1 yıl
Feminist bir parti olursa veririm
- +1 yıl
Hiçte bile benim gibi %30 kesim oy vermezse Hükümet Kurulmaz bebeğim
Parti kurmam lazım.
12 Yorumla- +1 yıl
Bazı şeylerin çok olması ya da bazıların güçlü olması onları
Kaliteli yapmaz
Doğru yapmaz
İyi yapmaz
Kötü yapmaz
Yeterli yapmaz
Nitelikli yapmaz
Önemli olan ne yaptığı çünkü mesele siyaset ve muhatabı ülkem.
Ve ülkem hak ettiği siyasi iradeye henüz sahip değil 1938 den beri.
Her ülkede Parlamento birleştirir bizde parçalayıp böler.
Vermem
11 Yorumla
+1 yılHicbirine
20 YorumlaHicbirine vermek istemiyorum.
20 Yorumla- Gündem konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılChp tabiki
02 Yorumla- +1 yıl
Ülkemizi fransaya şikayet eden chp yani
+1 yılÇok kararsızım
01 Yorumla
+1 yılKararsızım.
06 Yorumla- +1 yıl
Şu an hiçbirinin ülkeye hayır getirecegine inancım yok.
- +1 yıl
Seçime kadar şekillenir ülkenin kan değişimine ihtiyacı olduğu kesin.
- +1 yıl
İnşaAllah.
- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler