Instagram'dan story paylaşmış bir de boğaz manzarasını çekerek. 20 milyon dolarlık yalıda kalmak kolay tabii. İş için sabahın köründe sokağa dökülen binlerce insan ne yapsın? 🙄
Arzu Sabancı boğaz manzaralı yalısından evde kal çağrısı yaptı. Evde kalmak bizim elimizde mi?
Evde kalanlar issizler ve yaşlılar zaten. Geri kalan izin yazdırıp hoppala her yerde gezmeye devam. Insanların yürümesi, gerekli durumlarda dışarı çıkması yasak olmasın. Cezalar yüksek. En azından benim için. Hasta yaşlı yakınlarıma gidemiyorum... oysa o kadar ihtiyaçları var ki birine. Yemek lazım temizlik lazım, yürümeleri lazım. Bu kısıtlama tekrar gözden geçirilmeli.
Paraya ihtiyacım olmasa, 2 yıl çıkmam evden. Şakası yok bunun günde 50-100 bin insan ölüyor cafeye gitmek restorana gitmek paran olduğu halde işe gitmek çok aptalca. Çıkma evden sonu ölümle biten bir felaket var ve insanlar ne zaman virüs geçerde parklara cafelere gideriz diye hesap yapıyor. Bitti o günler eskiden önlem almadığımız için cezasını çekiyoruz. Koronaya aşı bulmak isteyen dünya daha önce grip için niye aşı bulmadı? Geç kalındı artık. Bazı şeylerin önlemi zamanında alınmalı. Bu dünya yaşam dünyası değil survivor tam olarak, depremler felaketler virüsler. Burası güvenli bir gezegen değil emin olun.
Boşa konuşana kimse para vermiyor adam oturduğu yerde para harcıyor fakir ekmek için ölümü göze alıyor arasında ki mantık çocuğu aç kalmasın diye bir şey dinlemiyor size soğuktan ölen ataması yapılmayan bir öğretmen vardı 27 yaşında inttar etti cebinden 6 TL çıktı herşey ortada
rahatça tatilini yapma hayaliyle evde durabilir bu kafasını boşaltacak şeyler yapabilecek bunların inadına hiç bitmesin istiyorum virüs rahat edemesinler
Yanlış anlamayın sizleri de anlıyorum ama evde kal diye tag ya da post story her neyse paylaşanlar işe gitmeyin aç kalın demiyorlar. Keyfi olarak dışarı çıkmayın olabildiğince evde kalalım çağrısı bu. Sıradan biri diyince olay olmuyor da zengin biri diyince niçin bu kadar linç ediliyor?
Cok guzel bir laf vardir tok acin halinden anlamaz diye. 5 kilo zyag 75 liraya dayanmis, 4 kisilik bir ailenin gecimi icin en az 8000 lira lazim asgari ucret 2820 lira ve issizlik orani %30 a dayanmis. Ne yapsin bu millet. Yigit muhtac olmus kuru sogana turkusunu Şu an yasiyoruz. Otursun evde tamam da ac ta oturulmuyor
İşiniz müsaade ediyorsa demiş zaten, çalışmayın evde oturun dememiş. 😄 Valla sırf zengin diye gereksiz eleştiriye gerek yok, napsın gece konduya mı taşınsın? Gayet haklı. Olmuşuz dünyada birinci zaten, hala fıldır fıldır her gün geziyorlar. Maske takmıyorlar. Hashtag açıyorlar salgın yalan diye. 😂 O yüzden boş eleştiri
Özelde iş dünyasında edinilmiş mal mülkün ne ilgisi var, Sakıp ağa vaktiyle söylemeye çalıştığın kesimden yüz bin kat daha faydası dokunmuştur şimdi ise çekirge sürüsü gibi bu kadın gibi zihniyet yiyor onun emeklerini durum sadece bu.
Malı mülkü varsa öyle yalılardan mesaj paylaşmayacak, bu zor durumdaki insanlara akıl vermeyecek. Öneri sunacaklar hükümete. Koç'ta, Sabancıda sadece kendileri için vardır. Mallarını Malta'ya kaçıran Sabancılar bunlar.
Haklısın o konuda herkes kendi sefasında şeyma gibi binlercesi var bu toplumun içerisinde, bir şeyleri değiştirceksek biz gençler değiştireceğiz yoksa hiç umut yok.
Evde kalmaya, isiniz müsade ediyorsa sokağa cıkmamaya diye eklemis. Sadece evde kalın diye üstün körü bor sekilde yazmamis. Bu sozleri eklemesi guzel olmus. Sirf zengin diye kadini elestiricek degilim.
sabancı ailesine.. babaları rahmetli sakıp sabancı dan ötürü saygı duyarım.. sabancı ailesi bu ülkeye hizmet eden ailelerden geliyor... aile iş ailesi.. böreği de var ticaretin çöreği de.. zenginler mi evet.. zenginlikleri ülkeye faydalı mı evet... umarım rahmetli sabancının ideallerinde yeni nesillerini devam ettirirler..
Bu kafalar ölü kafalar, beyinlerindeki son kelime kalıntılarını ve saçmalıkları da kusuyorlar böyle ara ara, peki kim ciddiye alıyor bunları? Kendi gibi aptal olan her diğer kimse, onlar da tıpkı bu kafalara benzer yapıda kafaya sahip kafadaşlarıdır.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne yani korona war diye evemi kapanalim? Lebalep kongre yaparken bisey yok ama halk işe giderken otobüse minibüse binerken wirüs war? Bence bu salgin safsata tamamen bi yalan? Dogru olan tarafi yeni güc odaklari eski güc odaklarinin elinden bayragi calmak icin harekete gecmis gibi gözüküyor Bu salgın olayi yeni bi dünya yapilanmasi
Herkes kendini dusunuyor. millet açliktan oluyor bunlar kalkmiş yorum yapiyor. boyle yorumlar yapicaginiza bir haluk LEVENT gibi insanlara yardim edin. bir Mansur YAVAŞ gibi insanlari nasil mutlu ederiz diye düşünsünler.
Boğaz manzaralı evim olsa, milyonlarca liram olsa evde yapacak tonla aktivite bulurum. Bu kadar insan canlarını tehlikeye atıp her gün tıklım tıklım olan otobüslere binip işe gidip geliyorlar. "Bekara koca boşamak kolay" derler.
Milleti toplu taşımada uyarmaktan gına geldi..! Yakinda araba alıcam kim ne yapıyorsa yapsın umrumda olmayacak... herkes maskeyi agzına alip burnunu acıp duruyor nefret ediyorum her onüme geleni uyarıyorum bi gun insallah çarpmam birini
Dinime küfreden Müslüman olsa bari ye benzemiş bu iş milletin öyle bogazda yalısı varda orda oturup keyif yapar hatta oltasını da atar 2 lüfer kapar ordan ya bırakın bu ayakları sabancılar😘
Hacı sabancı da yalısında spor yaparken benzer paylaşım yapmştı #sankinolchamp etiketiyle.. Galiba sabancıların en akıllısı rahmetli sakıp sabancıymış..
O zaman şirketindekilere ver 1 aylık ücretli izin sosyal yardım evde otursunlar Sanki millet g. tünü gezdirmek için dışarda İşi olan çıkıyor O metröbüslere sizin gibileri bindircekler anlıycaksınız ne oldugunu
Yalısı olmayanlar sokağa mı çıksın yani saçma bir düşünce bence ayrıca herkes evine bir şekilde ekmek götürmenin derdinde maske mesafe hijyen kurallarına uyarak çalışmak evden de gerektikçe çıkmak en mantıklısı bu storyde de bundan bahsediyor zaten sen ben mi atıcaktık takipçisi olan birisi ve bilinç oluşturabilmek adına atılmış bir story bence gayet mantıklı. Bazen şikayet etmek yerine özendiğimiz hayatları yaşayabilmek adına daha çok çalışmalı çaba sarf etmeliyiz diye düşünüyorum.
çok görgüsüzce ve resmen dalga geçer gibi bir hareket yapılmış apartmanlarda daracık dairelerde 5-10 kişi oturan, manzara namına hiçbir şeyi olmayan, ekmek parasına muhtaç yoksul bir halka boğaz manzaralı yalıdan bişeyler söylemek kolay
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ohh ne güzel bende 8 aydır evdeyim bir kere bile çıkmadım, benimde yalım olsa psikolojim düzgün olurdu ama bir balkonu bile olmayan evde delirdim delirdim delirdimm.