Sakarya'da devlet protokol, Irak kökenli Şeyh Muhammed Hüseyni'nin huzuruna çıktı. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Mehmet Sarıbıyık, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Müftüsü Hasan Başiş, Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Şeyh Hüseyni'yi ziyaret edip boy boy fotoğraf çektirdiler.Artik bu memleketin gittikce Arabistan olduguna emin olduyorum ! https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/devletin-protokolu-seyhin-huzurubda-6382134/
Devlet protokolü şeyhin huzurunda! Neler oluyor memlekette?
Bu örümcek kafalı zihniyetten ne başka türlüsünü beklemek çok da gerçekçi olmaz zaten. Bu çanak yalayıcı bürokratlar koltuklarını korumak adına fazlasını da yapmaktan çekinmezler eminim.
Atatürk elini bile kolay kolay kimseye öptürmezken şıhların, şeyhlerin orasını burasını kendilerinden geçerek öpen sözümona bilimadamlarından çok şey beklemek ancak saflık olur. Birde Atatürk’ün icraatlarını eleştirip şahşiyetine hakaret ederler. Aydınlanmış toplumlarda insanlar farklı konularla uğraşırken bizim gibi bedevi kültürünün kalıntılarına sarılıp canlandırmak isteyen toplumların dünya sahnesinde bulunduğu yer ortada.
Aklını kullanan bu memlekette okul okumaz, erken yaşta bir kaç arapça cümle öğrenir ve sağda solda vaaz verir. Nasıl ola bir şekilde mürid toplayabilirsin hemen... Peşine devlet erkanı gelip böyle önünde ellerini bağlar... Okusan üniversite bitirsen işsiz gezersin...
Çıldırmayan güçlü bünyeye sahip olanlardır zaten, çok ilginç ve aklı beyni zorlayan bir dönem yaşıyoruz cidden... Bende katılacağım bu gidişle bi tarikata ama o kadar çoklar ki seçemiyorum, en çok hangisi kazandırıyor acaba. Bi bilen elimizi tutsa da bir şeyhin müridi olup onu uçursak...
Çünkü Siyonizm Atatürkçü ilmen ilerlemiş bir Türkiye istemiyor onun için bu dergahlarda yuvalanmış Yahudinin köpeği olmuş sarıklı şeytanlar hep desteklenerek Menderes ile başlayarak başımıza bela edildiler ve artık ülke uçurumun eşiğinde.. Bir gün o Amerikaya kaçan Ermeni köpeği Feto denen o çocuğu Humeyni gibi gele bilir..Çünkü o Humeyni denen deyyus köpekte Fransaya öyle bir tiyatro ile gitmişti.
Şeyhin dusunceye dair bir makalesi var mı diye soracagim ama hangi bilimsel makalesi olan prof. varki ulkede. Artik prof olmak kolay copy-paste (intikal) yaparak olanlar ulkesi. Yaptik oldu devri Şu an . İbni haldunu arkama alarak diyebilirim ki; Malesef ki hadari devlet anlayisi yikildi ve tam olarak devlet insanlari bedevi olarak tutmaya calisiyor. Oy kaybediyor cunku.
Devran böyle dönüyor artık para İslam da doğal olarak huzur İslam da😄 Para var huzur var olayına döndü bu iş akpli isen pulunda olur, çulunda olur, kulunda olur. AKP sponsorluğunda her kapı açık fani ömür de baki ömür de garanti Akpli değilsen istediğin kadar seccade yırt cehennemliksin.. Şıh vermiştir cennetten tapu vallaha agam çohh gözel yerler ayarlamışıh😄
Eskiden de Osmanlı Devletindeki padişahlar Alimleri ziyaret etmekle kalmaz onlardan devlet yönetimi ile ilgili fikir danışır ve dua isterlermis. Bunun Arabistan olmak ile alakası yok atalarımızın yaptığı birbsey zaten bu. Burada detayı okumadım bilmiyorum ama normal ziyaret olarak gitmiş olsunlar ne var ki bunda? Bu kişiler bir bilim insanını ziyaret edebileceği gibi İslam âlimlerinden birini de ziyaret edebilirler. •Aman her şeye eleştirel ve sığ bakmasanız şaşırım zaten. Oruç tutar sonra burada İslami temsil eden insanları eleştirirsiniz; namaz kılar Kabe'nin, Ravza i Mutahhara'nın olduğu Suudi Arabistan'ı eleştirirsiniz.
''İrtica pkk da tehlikeli...'' Ne kadar doğru bir söz yıllar önce söylenmiş, pkk bunların yanında daha delikanlı. En azından düşman deyip savaşıyoruz, irtica hep içimizde, bize gülüyor ve bizi içerden yıkmaya çalışıyor...
zihniyeti karanlık olan bu chp aziz nesin paradoxunda kaybolan insalar.. kendil bakış açılarıyla.. kendilerini üstün beyaz ırk olarak topluma sunan bu karanlık zihniyet.. 25 günde hükümetler kurulup hükümetler görevden alındı.. 25 yaş altı siyasi cehalet.. 30 yaş üstü islam düşmanlığı 40 yaş üstü hırsından kapı pencere duvar yiyecek durumdaki karanlık zihniyetsiniz sizler..
@RuuDy_RuuD okumak ile ilgili değil.. elbette karşı görüşün olacak.. elbette farklı bir bakış sunacaksın.. elbette itiraz edeceksin.. aama sen farlısın.. ya da itiriaz ediyorsun diye bu toplumun 100 de 51 ine aptal.. salak.. gerici.. yobaz.. sarık cübbe.. irtica.. faşist.. deme hakkın da yok.. sen istiklal mahkemelerinde şapka devrimi adı altında 5000 insanın katledilmesinde ön ayak olan bir zihniyetin mahsülüsün.. 3 alilerin ne demek olduğunu dahi anlamladıramayacak kadar dar sığ görüşlüsün..
Yoo ben %51 e aptal filan demedim, en fazla %30-35 aptal bence. Gerisi cin gibi maşallah... İstiklal Mahkemelerine çok kızgınım o kısım doğru, o konuda büyük hatalar yapılmış gerçekten. Düşünüyorum da hazır dar ağacını kurmuşsun, yahu sadece neden 240 kişiyi astın. Bu arada 5 bini yanlış yazdın sanırım, olur öyle yanlışlıklar ama, klavyeye yanlış basmış olabilirsin. Yani diyorum ki hazır ağaç orda ip orda, kökünü kurut yahu şu dini kullanan din tüccarlarının. Kökünü kurutsa İslama en büyük hizmet olurdu.240 cidden çok az rakam, o ara hacı hocayım diye takılanların hepsini asmalıymışlar. O konuda kızgınım!
@RuuDy_RuuD bu memleket senin zihniyetinden çok çekti... 100 senedir atatürk adı altında milletin kanını sömürdü.. bir devlet erkanı fener rum patriğine gidince sesiniz çıkmıyor.. ya da senin zihniyetin pkk ile dağda sarmaş dolaş olunca sorun yok.. gerçi dağda bayırda gizli de yapmıyorsunuz o işi artık.. İstanbul il başkanınız ortada.. biliyoruz bitmediniz.. bitmeyeceksiniz.. sorun değil.. biz size rağmen bu memleketi seviyoruz.. bu memleket için ölürüz... bu memleketin insanı için yaşarız.. tayyip erdoğanı size adnan menderes yapmayacağız..
Ben hiç bir partiye üye değilim, hiç birini de asla savunmam. Alayı dümencidir. Senin parti dediğin hangisi :) Dağdaki itlerle en son diyarbakırda halay çeken negri negri söyleyenlerin partisini biliyorum mesela, asla da unutmam.29 ekimde bu ülkenin bayramında pkklılar daul zurnayla sınırdan geçtiler, hatta lahmacun ısmarladılar onlara. Onu da unutmam, onu yapanlara bela okuyor musun merak ediyorum? Ayrıca bu memleketi sadece sen sevmiyorsun, bende seviyorum. Uğrunda da ölürüm, aksın kanım umurumda olmaz. Ama bu memleketi sadece akpliler seviyor sanma, bu büyük ahmaklıktır ve acayip komik :)))))
Ayrıca benim cumhur reisim Fener Rum Patriğine de gidiyor, kilise de açıyor, yeri geldi yahudi kıyafeti de giydi. Bundan niye rahatsızsın, benim cumhur reisim herkesi kucaklıyor, her milleti, her dini... Sen neden onları kötü gösteriyorsun, o konuda cumhur reisimi yedirtmem!!!
@RuuDy_RuuD biz sizin 100 de 49 unuzu da satanist.. aptal bildiğimiz için sen istisna olabiliyorsun.. gerçi istsina olmada kaideyi bozmuyor.. gene bir aptallık gene bir aptallık.. yav sen değilmiydin o dönem pkk nın kan dusurması için üst akıl olalım barış yapalım diyenlerden.. ee hadi sizin dediğiniz olsun dedik.. Ankara garında bomba pattılarsa bu erdoğanın suçumu.. alın bakın sizin bunlara vereceğiniz hiçbirşey yok peygamberlik versen bu itlere bunlar rahat durmayacak demenin söylemle olmadığını size göstermedi mi..
Yahu ben kimim ki, ben Ankarada bomba filan patlamadım, kimseye üst akıl olun demedim. Kendi halinde bi vatandaşım ben. Ruudy ben Ruudy, karıştırıyor olmayasın dayıcım :))))
bırak efendi bu işleri.. senden gelecek hayır ALLAH tan gelsin.. yunan.. ingiliz.. almanya.. fransa.. ırak.. pkk.. ağzıyla konuşma gölge etme ihsan istemeyiz.. senin zihniyetinden..
Arada başkası bir şeyler yazıyor da ben mi göremiyorum yahu. Dayıcım sen kiminle tartışıyorsun, sana onları kim yazıyor da sen ona sen demedin mi yapmadın mı diyerek cevap yazıyorsun acaba :)))))))
Salayım cidden oruç senin kafaya vurmuş durum pek iç açıcı değil, Allah eşin dostun kim varsa ona sabır ihsan eylesin, vallahi işleri çok zor... Hayırlı iftarlar dayıcım, Allah orucunu kabul etsin :)))
@RuuDy_RuuD amin aminde.. dayı diyerek kendinimi gençleştiriyorsun.. bug yapmayı.. seniz zihin jenerasyonun bulmuşturda.. bu kadar adapte olanıyla nadir karşılaşırım.. :) hadin sende Allah a emanet olasın.. inşallah fikirlerin senden sonraki nesle geçmez.. geçene de geçmiş olsun diyelim o zaman.. ( yeter da )
Yok ben kendimden küçüğe de dayı diyorum dayıcım. Benim zihniyet böyle çünkü, böyleyiz biz. Böyle yetiştik, 618 yıldır bu yoldayız. Hamdolsun bu yoldan ayrılmayız, jenerasyonumuz budur federasyonumuz budur
Devlet görevlilerinin bir din adamını ziyaret etmesi çok kötü bir şeymi ya bana hiç öyle gelmiyor nedenini yazar mısınız yorumlarda insanların gözünü nefret bürümüş ne hale geldik biz bir şeyi konuşamıyoruz illa bağırış çağırış
Esef verici düşündürücü bir durum. Her insan kime nasıl davranacağını kendisi bilir ama devleti için, devletinin önemli makamlarında olan insanların, saygıyı en çok ve ilk önce o makamlara göstermesi zaruridir.
Hafızlar şehri derken yobazlar şehrine döndü Sakarya. Burada nefes alamıyorum artık. Yöneticisinden halkına, okulundan pazarına her yer arap ve arap yalakası yobazlarla doldu.
Eğer bir ziyaret ise tebrik ederim. Tüm din ve düşünce adamlarını ziyaret edip aynı konuları görüşüp, toplumdaki kopukluğun ilacı olmak için yapıyorlarsa alkışlarım.
Sakarya zaten yobaz bir şehir. Kendi içinde bu tür saçmalıkları bol yer. Devlet dediğimizi de zaten bir dönem fetö yönettiğine göre, bu görüntüler normal karşılanmalı.