Evet kavga gürültü yapmayın düzgünce yazın insan gibi
CHP
Akp
Deva
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu saatten sonra hiçbir parti tek başına kazanamaz, haddizatında tek başına kazanabilen tek parti ak partiydi, artık o da kazanamaz.
Üç beş parti birleşip bir boklar yapmaya çalışabilirler, onda da fikir ayrılıkları çok olacağından, finalde yine bizim gotümüze girecektir.
Bu saatten sonra siyasette istikrar sağlanamaz, bu ülkeden ufak ufak voltamızı alıp uzaklaşmalı..
Cevap
2Cevap
CHP veririm..
hala akp diyenler var. cidden pes :)
Hdp nin kapatılması gündemşden ve bu İstanbul sözleşmesinden dolayı akp ye pek de oy çıkmaz.. Büyük ihtimalle chp yapacak bir şey yok..
Detayında kahkaha attığımın adamı, gülmekten soruyu unuttum sdjddj
Madem anket yapacaksın adam gibi tarafsız yap.
Tarafsız mı? Şimdi benim oy verdigim partiler orda yok onu geçtim ama bi anket yapacaksan bunu büyükten küçüge göre yapman lazım tarafsız bi şekilde ve hepsinin aynı şekilde yazılması gerekiyor yani manipüle ederek CHP yi Akp olarak degil anladın mı bak bu kavga degil sadece kendini akıllı sanan birine bişeyler anlatmaya çalışıyorum ama senin filtre den geçer mi bilemem muhtemelen laf felan sokarsın anca çunki siz asla yaptıgınız hataları kabullenmeyip sürekli körü körüne savunan tiplersiniz.
hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?