Antalyada kimliği belirsiz bir kişi köpeğe cinsel istismar yapıyor.
ANTALYA'da kimliği belirsiz kişi çalılık alanda köpeğe tecavüz ettiği iddia edildi. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, Antalya Candost Derneği Başkanı Arife Yanık ise duruma tepki göstererek şahsın bulunup cezalandırılmasını istedi.Olay, dün akşam saatlerinde Kepez ilçesi Baraj Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişinin çalılık alanda hareketlerini uzaktan gören çevredekiler, durumdan şüphelenerek yanına yaklaştı. Alana gelen kişiler, şüphelinin iddiaya göre köpeğe tecavüz ettiğini gördü.
Cep telefonuyla durumu kayda alan kişiler, adamın yanına gidip duruma müdahale etti. Görüntülerde vatandaşların kendisine doğru geldiğini gören kişinin ıslak pantolonunu topladığı görüldü. Görüntülerin devamında ise vatandaşların 'Köpeğe mi tecavüz ediyorsun' dediği şüpheli ise eline aldığı taşı göstererek 'Git buradan' diye bağırdı.Görüntüleri izleyen Antalya Candost Derneği Başkanı Arife Yanık ise duruma tepki göstererek şahsın yakalanması ve yargılanması için suç duyurusunda bulundu. Bu olayları gerçekleştiren kişilerin artık ceza alması gerektiğini söyleyen Yanık, "Dün Antalya'da yine iğrenç bir olay yaşandı. Köpek 56 aylık bir yavru.
Şahsın görüntüleri isimsiz olarak ihbar geldi. İzlemeye devam edemedik. Ancak görüntülerde köpek ve şahsın yüzü alelade gözüküyor. Bu işi her zaman yaptığı çok belli. Bu konuyla ilgili diyecek bir şey bulamıyorum" dedi. Hayvan Hakları Yasası'nın bir an önce çıkması gerektiğini savunan Yanık, "İnsanlar bir ceza almayacağını bildiği için kendileri ceza kesmeye çalışıyorlar. Böyle durumlarda darbeden kişiler yargılanıyor ama tecavüzcüler yargılanmıyor. Bir anca önce Hayvan Hakları Yasası'nın çıkmasını istiyoruz. Yıllardır bu yasanın çıkmasını bekliyoruz.Türk Ceza Kanunu'na göre de bu durum suç sayılıyor ama böyle durumlarda bu kişiler hakkında iddianame hazırlanmıyor ve para cezası ile serbest bırakılıyor. Çok üzüntülüyüm. Konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduk" diye
Yani anlamış değilim bakın tecavüzün mantıklı bir sebebi olamaz bazı geri kafalılar kadına tecavüzü açık giyinemeye bağlıyor muhtemelen duvara bakarken azan insanlarsınız... hadi diyelim onu bağladınız bir şekilde (ki imkanı yok) köpeğede mi türban takacaksınız a*k... yani köpeğe istismar edecek kadar oldunuz mu gerçekten... bazısı cinsel ilişki etiketi altına attığım görüşte beni taciz eder... bazısı başkasını... Şikayetimi dile getiririm millet bana salak der... okul arkadaşlarım arkamdan söver ermeniyim diye anne avrat bırakmaz... otobüse biniyorum yaşlılara yer veresim gelmiyor ya İlk defa 14 yaşında 70-80 yaşında bir dede taciz etti beni otobüsün içinde... hani ben bağırabiliyorum taciz ediyor diyebiliyorum... köpek ne desin a*k ulan duvara bakarken azan millet cezasını çekmedikçe bu gidişle köpeğide s*kerler kediyide... bundan sonra kurtuluş yok Şimdi yorum olarak salak salak şeyler yazmayın katılmıyorsanız doğru düzgün katılmıyorum diyin... hiç bir kız bu canım adama yüz vermemiş... kim bilir annesi bile yüz vermemiştir buna Eldivenle seviyordur bunu... sabır’da bir yere kadar kusura bakmayın inanılmaz ya
Ne biçim yaratık bunlar ya? Bide 'git burdan' diyo. Pisiliğe bak ya her yre hastalıkları böyle iğrenç mahluklar yayıyor zaten. O an ezan okunması bile durduramamış onu. Ama sorsan müslümanım deyip geziyordur. Ama bunun illaki şimdi olmasını diyemem. Hep vardı böyle şeyler sadece telefonla videolar yoktu yaygınlaşmıyordu haberler. Bence bunları toplayıp izole bi hücreye tıkmak lazım. Yani tesadüfen çekim yapmak değil de peşlerine düşmek lazım. Teşkilat falan olsun yakalasınlar. Bu bes belli hasta. Zorla kimyasal hadım yapılmalı böylelerine ve evlneme yasağı raporu verilmeli. Kimliklerinde filan şifrelenmeli bu tür olaylar.
Yaaa millet olarak nereye gidiyoruz bu kadar acizlik, cahillik olmaz yaa dilsiz bir hayvan çaresiz sizin korumanız arasında bu kadarmı düştünüz aynı mumelleye sizde madur kalın
Türkleri şöyle gördükçe ülkenin başına geçesim geliyor. 1-2 ay içinde sıfır suç oranı yaratırım. Tam yetki ile ülkeyi o kadar düzene sokarım ki yolda tek bir tane hanımefendi veya beyefendi olmayan insan görülemez. İnsanlık dışı deneylerle ülkenin tıp ve bilim seviyesi bile uçabilir. Keşke başa geçsem akm
bıktım böyle şeyler görmekten insanların akıllanmayıp daha da sapıtmalarından o kadar usandım ki allah böyle insanlara akıl, fikir, merhamet, insaniyet ihsan etsin kalplerine şifa versin dua etmekten başka yorumum yok
Video yu açmadım, bundan 3 yıl önce bir köpeğe tecavüz videosunu izlediğim de psikolojim alt üst oldu. Yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Böyle or**spuu çocukların cinsel organını kesiceksin başka çare yok
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İyi gene kötünün iyisi. Gidip bir kadına bunu yapmamış. Hayvan zaten başka bir hayvanla da çifteşecekti. Onlar tercih yapmıyorlar, kimle çiftleşeceklerini seçmiyorlar. En azından bir insanın başına gelmemiş bu. Elbette kötü bir şey. Ama kötünün iyisi diyorum. Sebebi çok açık, insanlığın başına verilen cinsellik belası.
Tecavuz kimin basina gelirse gelsin kötüdür o hayvanlar hayata kusuyor sonra hayranlarında duyguları var lütfen bu tür yaratıklar hayvan bile değiller daha aşağılar
Birsey demedim de onlara hayvan demen iltifat kalir hayvan onlardan daha iyidir onu dedim sadece lutfen hayvanlara hakaret etmeyin bu pisliklere hayvan diyerek
Bunlar insan olamaz.. gecen kadinin biri sessizce yatan kediye saldirdi bu yaratiklar kopeklere halleniyor.. ne gunlere kaldik? Bir gun katil olursam bu pislikler yuzunden olur sanirim sabrimizin tukendigi donemlerdeyiz artik!!! Yeterrr
En sonunda bir motorsiklet çetesi kurucam. Eli silah bıçak tutan çevremde kaç tane şerefli insan varsa şehir şehir sokak sokak gezip bu tür sapıkları bulup cezalandırıcam. Başka seçenek gelmiyor artık benim aklıma
Şu erkeklerin düşün yakasından yahu Bunun 10 katı kadar kadın insan müsveddesi kendilerini köpeklere sktiriyorlar Yalattıran on binler var Domuza bile sokturanları gördüm Herkes insan olsun #erkekdegerlidir
Insanlar insan olur alcalmazsa iyi vicdanlı kalirsa değerlidir iyi insan kötü insan vardır diğeri önemli değil bu kötü bir insan bahsettigin tarzda kadınlarda kötü insanlar ve kim olursa olsun kadin erkek fark etmez hayvanlara işkence eden tecavüz eden bin beter ceza verilmeli burada kimsenin erkeklere laf ettiği yok sen gidip bu adamdan dolayı gocunuyorsan yaran var demektir
@Marstandunyaya hiç kadın kendini sktirdi diye haber duydun mu Bu olayı ne kadar masum yorumlasan da bu sitedekilerin %40ı ah şu sapık erkekler demiştir
Duydum hatta gecen eksi sozlukte kopegi istismar eden bir kadının internete düşen videosu tartışılıyordu çoğu kişi aynı burada olduğu gibi kınadı bu tarz birseyin kadini erkeği yok kınaniyor merak etme erkek zoofiller yüzde olarak daha fazla olduklari icin on plana çıkıyor sadece hepsi bu kadin sapikta var ama daha çok kadınları siddet iskence haberlerinde görüyoruz kedinin gözünü çıkaran o pislik kadini hala unutamıyorum ben
Ya şöyle şeyleri paylaşmayın yetee ya. Zaten ruh sağlığımız yerinde değil, her gün ayrı bir dram görmekten. Birde polisi var, savcısı var orda halkı var gereken neyse olay yeri, zamani ve cevresinde kalsın.
Bizde istemeyiz ama paylasmadan is yapmıyorlar geçenlerde bir kadin anlatıyordu annesi yıllar önce öldürülmüş savcıya gitmiş savcı muge anliya çik diyor cıktımi da neden çıktın diye kızıyorlar herkes görevini yapsa ne bunlar paylaşılır ne muge anli gibi programlar olur
Hala verilen cezaların hafifliğinden, daha sert yaptırımlar uygulanması gerekliliğinden söz ediliyor. Bunu diyenlere şunu sormak istiyorum; siz cezadan korktuğunuz için mi hayvanlara ilişmiyorsunuz?
Cok korktum. Allah sonumuzu hayir etsin. Islamdan uzaklasarak mahfolduk.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadına para vermemek için, çoğunlukla penisi küçük olanlar çocuklara, hayvanlara tecavüz eder, gidip genelevdeki kadınlara o küçük penisini gösteremez, bamya kadardır çünkü ve incedir.
Kuran-ı Türkçeye çevirince yine anlayamazsınız. Türkçe'nin kelime hazinesi yaklaşık 200.000 iken Arapça'da bu sayı yaklaşık 750.000'dir. Bundan dolayı Kuran-ı Kerim tam olarak Türkçeye çevrilemiyor. Onun için Allah c. c. Biz Kuran-ı en iyi dil olan Arapça olarak indirdik der
Heeee öyledir heeeee bir bok bilmeyen sarıuklı deyyuslar bilir her şeyi.. Neden kaçınca Amerikaya Almanyay kaçıyorlarda Araplara kaçmıyor deyyus köpekler.
Bunun dinle alakası yok. İslam'da hayvana tecavüz edenin öldürülmesi konusu dahi tartışılıyor. Müslümanca bir davranış değil, saldırma. Ateist olan birisi de bunu yapabilir.
Olur mu oyle sey direk idam nedenidir tecavüz islama göre lut kavmi lut kavmi diyorlar lgbtlileri dişliyorlar siddet uyguluyorlat ya asıl bunlar icin gelmistir o ayet erkek kılığında gelen meleklere tecavüz etmeye çalıştı helak oldular bizzat bu ayetten bile anlaşılır cezalarının ne olduğu ama işlerine gelmez öyle paragraf ekleyip ayet cimbizlarlar ancak