dikkat et binance yazıp orijinal siteden farklı bir yerden kayıt olup btc almaya kalkma paranı kaptırırsın. binance'den zaten btc alamazsın, btc türk'ten satın alabilirsin
Binance global ve baya sağlam bir borsa yerli borsalarda kullanmış birisi olarak kullanması yeni başlayanlar için zor ama coin çeşidi bakımından gerçekten iyi. Ama öyle hadi indireyim hurraa birşeyler alayım demeden önce araştırman gerek
Açılış olarak kesinti yapmıyor kardeşim try yatırmak için papara uygulamasi kullanman lazım ilk önce paparaya yatırıyor ordan da binance atıyorsun burada bir miktar kesiyor ayrıntısına bakabilirsin internetten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
dikkat et binance yazıp orijinal siteden farklı bir yerden kayıt olup btc almaya kalkma paranı kaptırırsın. binance'den zaten btc alamazsın, btc türk'ten satın alabilirsin
Binance den neden bitcoin alamıyorum
türkiye'de bazı çakallar bunun önüne geçiyor btc türk üzerinden bir tık fazla paraya satın alıyorsun, bildiğin eşkiya haraç düzeni
Hiçbir şey anlamadım
sen en iyisi bu piaysaya hiç bulaşma , altın ve döviz'e yatırım yap
tamam
Binance global ve baya sağlam bir borsa yerli borsalarda kullanmış birisi olarak kullanması yeni başlayanlar için zor ama coin çeşidi bakımından gerçekten iyi. Ama öyle hadi indireyim hurraa birşeyler alayım demeden önce araştırman gerek
Mesela binance açtım benden açılış olarak kesinti yapacak mı.
Bir mal aldım kaç oranda kesinti yapar.
Bir mal sattım kaç oranda kesinti yapar.
Açılış olarak kesinti yapmıyor kardeşim try yatırmak için papara uygulamasi kullanman lazım ilk önce paparaya yatırıyor ordan da binance atıyorsun burada bir miktar kesiyor ayrıntısına bakabilirsin internetten
Peki alsat yaparken kesinti ne kadar oluyor
Bende bitcoin sistemini merak ediyorum. bilgisi olan var mı
Binance o bu arada ismin neden meme
İsmim ve soyismimin kısaltması
Bende merak ediyorum takip edeceğim
çöp uygulama
Bence iyi