Evet KS' canlar! Aynen aynen yanlış okumadınız😃 Az önce gördüm bir vaka daha😑 virüsten beter çıktı...
Adamlar evlenmek için o kadar para biriktirsin, hayvanlarını satsın, araçlarını satsın kadının biri gelsin 3 gün içinde içinde parayı alıp kaybolsun. Üzüldüm doğrusu... Ne düşünüyorsunuz hanımlar-beyler? Sizde de bir güvensizlik oluştu mu? Zaten durumumuz pek iç açıcı değildi şimdi hepten gittik😑 Nasıl hareket etmeyi düşünüyorsunuz?
Şimdi adamlara laf söylerler akıllı olsun onlarda diye kimse büyük konuşmasın onlarda eminim TV'den izleseler o şekilde düşünürlerdi 😄😄ama cidden azıcık gözümüzü açalım yaff neyse akacak kan damarda durmaz olacağı varmış geçmiş olsun
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nereye akıllı oluyor ya normalde yapılanların dışında bir şey yok ki evlenene kadar herkes bu zahmeti çekiyor. Olan evlendikten sonra oluyor:/
Yok ve canım o kadar belli ediyorlar ki kendilerini hareketleri şüpheli zaten iyi niyetli kimse yığınla altın aldittirmaz herşeyi paraya bağlamaz bir tanesi vardı işte tanışır tanismaz kuyumcuya götürdü beni bişey almayınca evlenmem bak diye tehdit ediyordu napim diyor ne dersin buna şimdi normal olağan bişey mi
En İyi Cevaplar