AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
Karakter yoksunu biri daha.
Umarım hak ettiği cezayı alır.
Adam dayanamayıp elini kadının bedenine götürse ki götürmemeli muhtemelen işinden olur adamı tebrik etmek lazım
Ben erkekleri taciz eden arsız kadınlardan da şiddetli biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett.
Cidden Allah anasına babasına sabır versin başka birşey demiyorum
Böylelikle ahlakın edebin tacizin bir insanlık meselesi olduğu cinsiyet meselesi olmadığı ortaya çıkmış oldu
Tiktok kapansa herşey bitecek ama tiktok dan da vergi alındığı için kapanmaz herkes cebini düşünüyor bu videolara gelince gerçekten yazık
Hilafet diye bağırınan siyasal islâmcı çomarların ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramaz. Hareket taciz değil ama bura İsveç gibi bir sosyal gelişimini tamamlamış bir yer de değil. Dolasıyla bu hareket herkesin gözünde taciz olarak kalır.
Calisan en sagliklisini uzaklasarak ypmis. Kolundan tutsa taciz itse dovdu. Empati yapip calisan da aynisi ypsa ne olurdu
Ay Allah'ım adam nasıl sabırlı kıyamam 🥺 tacizin kadını erkeği yoktur ki umarım ceza alır bu mahlukat
Adam da biliyo başına geleceğini vursa dert vurmasa dert en iyisi uzaklaşayım demiş akıllı adam aşkfslf
KS de de maalesef bazi kadinlae her yerimi açabilirim bakn soyledir boyledir diye diye kendileeine cesaret kasiyorlar
tam bir mal ya kadina benzer bir yani bir vücut şekli de yok bunun beyin hücrelerine * surttugumun aptal surtugu travestilere benziyor ayni
Bizim ülkede adalet farklı işliyor bu duruma karşın istediği kadar kamera olsun bir kılıfını bulup adamı işten atmazlarsa veya açığa almazlarsa iyi
Ne kadar utanmaz insanlar var o kız aklınca dalga geçmiş erkeklerden korkan kadınlar erkekleri taciz eden bazı kadınlar
Yarın bir uyansak da herkes tövbekar olsa...
Kendimizden utansak ve egolarımız sussa...
Ne nefis ne de kibir ruhlara huzur dolsa... Ülkem şehvetin değil şefkatin yurdu olsa... Şair gizlinin diyecekleri bu kadar...
Kimse bir başkasının kişisel alanını geçemez buna hakkı yok, taciz etmiş adamı kanıtıda var şikayet edildiyse içeri atılmalı.
bunu yapan erkek olsaydı daha fazla yankı uyanırdı, medyanın ve cinsiyet eşitsizliği
Bu eylemi yapan bir erkek olsaydı çoktan içeri atarlardı sonra da çıkıp ülkede eşitlik var derler ne eşitliği herkes lay lay lom kadın yapar unutulur erkek yapar dört duvarı boylar 🤣
Saçma sapan videolar izleyip burda denemeye çalışıyorlar. Beyin fakirleri.
Bu kadını da korumaz umarım feministler. Resmen rezalet ve iğrenç
Şok oldum ya kelime bulamıyom abi millet kafayı yemiş 😳
Aynı hareketi erkek yapsa sapık olur ceza yer. Ben böyle adaletin...
En büyük suç bu tarz maymunluk yapanları çokça izlememizde.
Erkeğin yaptığından farksız bu durum. İçeri atılsın
Açıkçası kadın bacak hareketiyle adama gel beni köşeye çek yap diyor. Tabiki çok yanlış yaptığı ve böyle bir hakkı yok.
Tipe bak kodumun varoş kezbanı ya sivrisinek gibi duvara yapıştırasım geliyor görünce. Bu sksokçular oksijen israfı niye yaşıyorlar ki
Yaratık olmaknicin cinsiyetin şart olmadığını bir kez daha gördük. Ha metrobüste kadına sürtünen mahlukat ha da bu...
Konu cinsiyet değil , taciz olaylarında. Konu eğitimsizlik , cahillik , sosyal medyadaki bazı saçmalıklar , zihniyet. Din dil ırk değil konu.
Kadın tacizi mi hihihi diyen erkekler var, bak bunlar da potansiyel tacizci mesela. Taciz iğrenç bir şeydir.
Feminenler sessiz, ağlamaklı, içten patlıyorlar bu videoyu gördükten sonra
Ayarı fazla kaçırınca böyle olması normal. Bir erkekler bir kadınlar. İki cinsinde çipi olabilir. Ondan dolayı cinsiyete değilde karaktere göre bakıp dışlamak lazım böyle beyinsizleri. Belki düşünüp akıllanırlar.
Taciz ve sapıklık sadece erkeğe ait birşeydir çünkü erkekleri düşman olarak görüyor kadınlar.
Bunu erkek yapsa kadın onu hapse attırmak için çığlık atardı.
Ama adam uzaklaşıp sesini çıkarmıyor dolayısıyla taciz yokmuş gibi oluyor. Erkekler kadın düşmanı değil çünkü. Kadınlar erkek düşmanı elin sürtse taciz diye olay çıkartırlar.
bu tacizi bile asmis boyle insanlari akil sagligi raporu alana kadar akil hastahanesine yatirmak lazim
Düz duvara ya da direğe de sırnaşabilirmiş yalnız, o potansiyel var onda neden uğraşıyor ki başkalarını taciz etmekle.
şunu erkek yapsa Twitter TT'lerinden düşmezdi günlerce :D , birde eşitlikten bahsederler haspalarım hgaahhaha :D
Bu ülke için çok fazlayım...
Bir erkek yapmış olsa linç edilirdi. Bunu da penisle linç etmek lazım.
Hep kadın dayanışması mı olacak, saldırın erkekler hücuuuuum...
Bunu yapan bir kişi, Ama beğenen binlerce kişinin aklına tüküreyim diyecem ama yazık o tükürüğü
Zaten bizim millet pek akıllı değil hepten azıttılar
Kız engelli olabilir mi 😅 aklı antığı olan hiç bir insan bunu yapmaz.
Pozitif ayrımcılığı rafa kaldırma vakti geldi ama nerede
Birde kadın olacak nerde adap nerde ahlak nerede genişliğe bak ben utandım yerine.
Ahlaksız, edepsiz, hayasız, arsız
Kesinlikle yargılanmalı
Bunu Bi erkek yapsa yemin ederim ki 1 ay gündem de olurdu ve tüm erkek milletin anasına söverlerdi
Adamına çatmamış : D bana yapta o tacizi 1 hafta bulanık işemene sebep olayım 🥰
Kadında olsa kimsenin, kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur.
çok yanlış bir hareket ne erkek ne de kadının bunu yapmaya hakkı yok.
Bunu bir erkek yapsaydı sosyal medya ayağa kalkardı, hani kadın erkek eşitliği
şöhret uğruna bu kadar da çirkinleşilmez daha ne rezillikler yapacaklar..
Aynısını bir erkek yapsa yaptırımı çok büyük olurdu bakalım buna ne gibi cezalar olucak
Bir yerlerde takipçileri vardır para için herşey mübah durumları
Allahim cilduruyorum ya o adamin karisi olsaydim onun memesini keserdim adi kaşarto boyle irospular türedikce türüyor
Vallahi tesadüfe bak geçen hafta da beni kadının birisi metrobüs de tciz etti sesimi çıkaramadım inanmazlar bana birde üstüne iftiraya uğrarım diye korktum
Hadi buna da soruşturma açılsın. Hadi bunu da linç edelim.
Aynısını o abi yapsa, taşlardık dimi onu ertesi gün? Elimizi vicdanımıza koyup bir düşünelim şimdi!
Tacizcin cinsiyeti olamaz. Mağdur kim ise tacizcinin cinsiyeti fark etmeden ceza almalidir.
Çalışmadan para kazanmak için you tuba video koyup izletiyorlar.
Her gördüğüme inanmayalı yıllar oldu.
Görünüş ayrı gerçeklik ayrı çoğu zaman.
çok rezil bir görüntü.. bu tarz kadınlar giderek artıyor..