Zamanında Olacak O kadar kaldırılmıştı. Birilerine dokunmuştu. Şimdi imamları rahatsız ediyor diye Güldür Güldürü kaldıracaklar. Arkadaşım o zaman beni saçma sapan tv kanalında üfürükçü hocaların canlı yayında numara vererek millette sende büyü var senin içine cin girmiş demeleri rahatsız ediyor. Rtürk bu kanalları görmezlikten geliyor lisanslarını iptal etmiyor. Ama güldür güldür imam skeci yapınca zorlarına gidiyor mizaha tahammülleri yok bu insanların ya da gerçekler bir yanına batıyor. Tv de kaldırırsalar Youtube geçsin. Sırf bu imamlara inat izlemeye başlarım bu programı tekrar.
Bu din adamlarının gülmek ile ilgili bir sıkıntısı ya da gülmeye karşı bir garezi var herhalde😄milletin eğlencesi bir o kaldı doğru düzgün bir gelecek bıraktığınız yok buna burnunuzu sokmayın🤔 Eşofmanlı şevket hocadan dolayı olabilir devletin uğraştığı işlere bak halkı hipnotize etmek için her yolu deniyorlar
Dini inanclari alaya almak mı :) dini inançları alaya alan sizsiniz diyanet işleri başkanı 2.5 trilyonluk araçla gezerken diyanetin bütçesi eğitim bütçesinden fazlayken ddinayet bizim değerlerimizle alay ediyor diye düşünüyorum
Diyanet kadar güldürmüyor bence 🤣🤣🤣 Bu kadarcık bir ironiyi bile din elden gidiyor diye empoze etmek nerden baksan hezeyan yaratma çabasıdır Millet para pul düşünmesin de boş şeylerle kafa yorsun gündemi unutsun
Valla diyanet bakanlığı espri konusunda daha başarılı
Bu programda hiç güldüğümü hatırlamıyorum. Sevmem. Ama mizah denen bişey var. Diyanet bu kdr mı vizyonunu düşürdü😒 imamlarla hocalarla vs vs alakalı o kdr dizi film sinema kitap var. Bundan mı rahatsız olmuşlar yoksa biz burdayız unutmayın bizi diye kendilerini mi hatırlatıyolar.
Diyanet İşleri dininini yaşamanın dünyaya ait herşeyden vazgeçmek olduğunu sanıyor galiba. Kesinlikle insanlardan uzak ve kafalarına göre bir sistem peşindeler. Ben bu imamı daha çok sevdim.
Açıkçası diziler bunun gibi programlar olmasa daha iyi olur hayatımız diye düşünüyorum. Güldür Güldür Show'da arada terbiyesiz göndermeler çok. Ne halleri varsa görsünler umrumda değil.
Bence burada eleştirilecek bir durum yok. Mizah hayatın her yerine dokunmalı.. Kaldı ki din ile ilgili mizahı da kaldırabilmeliyiz, burada bir yargılama söz konusu değil.