Daha gün yeni başladı ama durmuyor bu şiddet durmuyor!
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Mervenur Polat ölü olarak bulundu. Olayların odağındaki isim olan Cüneyt Akyol'un Mervenur Polat'ın cesedini paketleyip kurye ile babasının evine gönderdiği ortaya çıktı. Cesedin saklandığı apartmanın sakinlere ise yaşananlar karşısında dehşete düştü. Mervenur Polat'ın madde kullanımından ölmüş olabileceği şüpheleri üzerinde duruluyor.
Annesine bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyledikten sonra bir daha haber alınamayan bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat'a ne olduğu Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılıyordu. Mervenur Polat 4 ay sonra ölü olarak bulundu. Kayıp şüpheli Cüneyt Akyol gözaltına alındı. Ürpertici bir cinayete kurban giden Mervenur Polat'ın cesedi Cüneyt Akyol'un babasının evinde bulundu.
Müge Anlı’nın aktardığı bilgilere göre Cüneyt, Merve Nur’u kendisinin öldürmediğini, uyuşturucu kullandıklarını ve sabah genç kadının öldüğünü gördüğünü söyledi. Korktuğunu ve paniğe kapıldığını söyleyen Cüneyt, cesedi sardıktan sonra kurye çağırdığını ve babasının evine kurye ile taşıdığını, 4 aydan bu yana da evin çatı katında cesedi sakladığını dile getirdi.#KADINAŞİDDETEHAYIR
Mervenur Polat ölü olarak bulundu! Bu nasıl vahşet?
Aslında anlayacağın o kadar şey vardır da kelimeler boğazına düğümlenir ya, haberleri dahi görmek istemezsin ta, diyecek bir söz bile bulamazsın ya... İşte öyle. Yorum, görüş dahi yapmak gelmiyor artık insanın içinden.
Nasıl bu hale geldik biz ülkece? Nasıl bu kadar vahşi, acımasız insanlar olduk?
Kadını suçlayanlar.. ulan hata yapmış 20 yaşında kız enreye çeksen oraya gider bu kız zaten şocuk bide 5 yaşında çocuğu daha var az vicdan ya bu çocuk büyüdüğünde annesinin bir çatıda 4 ay çürümeye mahküm kaldığını nasıl anlatıcaksın.. bi çocuk yetim kaldı.. Vicdansızlar iki büklüm kızı Nasıl kutuda sakladınız.. aile terbiyesi önemli herkes oğluna kızına önce insan olmayı aşılasın.. bıktık yaa insanın evlenesi gelmiyo bee bu hyat kadın olarak yaşamakta zor erkek olarak yaşmakta erkeksen utanıyorsun böyleleri yüzünden kadınsan böyle caniler yüzünden ölüyorsun tecavüze uğruyorsun şiddete maruz kalıyorsun hep bir zorbalık adı üstünde islam ülkesi ama içi boktan daha pis..
4 ay boyunca hiçmi kokmadi çatıda ceset. Hani HEP diyoruzya komşuluk bitmiş diye. Bittiği için işte insanlar bu kadar rahat ceset saklayabiliyo. Bina sakinleri hiçmi çatıya çıkmadınız hiçmi 'ya? Nedir bu bana dokunmayan bin yaşasın havaları anlamıyorum. Ulan yan komşusu ölse koksa adanın haber-i olmayacak. Insanlık yoķ anladım 'da bıraz merak olsun ya Insanlar bu tavırlara devam ettikçe Hiçbişey düzelmez Allah rahmet eylesin kızımıza da
Allah rahmet eylesin insanlar ne hale geldi yazık yeminle merhamet diye bir şey kalmadı. kızlar bence çantanızda bir tane biber gazı bulundurun böyle sapıklar katiller çok tehlike anında sıkın gözüne vurun kaçın bağırın. Bunun gibilere de ceza olarak idam gelmeli kardeşim hapis ceza değil ödüldür
Cahillik çok kötü birşey kiizn öldürüldüğü binayı odayı falan gösterdiler izbe izbe odalar ne kadar güzel kardeşleri falan var onlar dururken bu pisliklerin yanında ne arıyor adamların suratlarına meymenet yol salak salak videolar çekip paylasmislar birazda akıllı uyanık olmak lazım zaten diken üstünde yaşıyoruz
Ya kızı öldüren su pislikler kendi sosyal medya hesaplarından birşeyler paylasmislar müge anlisa izledim ama olaydan önce paylaşılan şeyler işte sayko sayko laflar biz için öldürmek şöyledir böyledir
Cehalet kendini değersizlesyirme kıza çok üzüldüm ama ben o binanın önünden bile geçmeye korkarım evet herkesin yaşama hakkı var ama akıllı da olmak lazım kadın hakları kadın hakları diye haykirmakla o kızcağız mezarin içinden kalkmayacak tedbirli olmak lazim
4 ayda antalya sıcağında binanin çatısında nasıl saklayabilmiş ben onu anlamıyorum hiç mi koku almamış komşuları? ve çatı katı da her zaman daha sıcak olur doğrudan güneş aldığı için ve apartman boşluğuna kadar yayılır o koku. cidden enteresan
Evet kesinlikle yeter artık bu insanların hunharca öldürülmesine bı son verilmeli zaten yeterince ceza yok pişmanım diyip gravat takanlarada i dirim var olmaz olsun
Gerçekten hiç anlam veremiyorum bir insan nasıl başka bir insana kıyabilir? Ayrıca birisini öldürünce hapse uzun yıllar hapis cezası alıyorsun. Hem kendine hemde başkalarına zarar veriyorsun. Bence devlet bunun önüne geçmek için eğitimi iyileştirmeli eğitim sistemi iyi olan topşumlarda cinayet işlenme oranı düşüyor.
Bu konuda katılıyorum fakat cezalar bir yere kadar işe yarar. Eğitimin iyi olduğu toplunlarda cinayet ortalaması düşük bence bunun en iyi çözümü eğitim.
Silmeyeceğim! Kullandığı sözler şaka değildi ölümü arpadan olsun. Ben korksa dahi ceset saklayıp babasına yollayan aki kıran baş kesen kim varsa hepsine karşıyım. Aleyna Çakır olayında da intihar dediler ne oldu. Yarın senin kardeşine bunlardan biri musallat olduğunda kardeşin intihar ettiğinde veya herhangi bir şekilde öldüğünde bunlara saygı mı duyacaksın.
Birincisi senin kardeşinim başına başka biri tarafından bunun gibi bir şry gelirse saygı mı duyacaksın dedim bunları karıştırmadım. İkincisi yukarıdaki yazdıklarımı anlamadın galiba. Ali kıran baş kesen tehditkar konuşan ceset saklayan ve korktuk göstermedik diyen birileri bunlar cinayeti işlemedilerse de her yerde teşhir edeceğim çünkü bu cinayetten daha beter. Yarın ölsen seni tanıyanlarda korkusundan cesedi ortadan kaldırsa sempati mi duyacağız kim bu şerefsiz mi diyeceğiz onlara. O yüzden işlediler se de işlemedilerse de suçlular.
Söz kardeş bir gün kardeşin ya da ailenden birine uyuşturucu içirirlerse ve uyuşturucudan ölünce sen kadın cinayeti demezsin. Ama ben ölürken yanında olan bunu kullanmasını sağlayan birinin isteyerek beya istemeyerek öldürmesine cinayet derim. Çünkü uyuşturucunun ne olduğunu bilmesine rağmen kötü örnek olup içirmiş mi içirmiş zehirlemiş ölümüne sebep olmuş.
Duyar mı. Allaha havale ediyorum. Sen şu yazdıklarımdan bunu çıkarıyorsan bayım hayatta sana başarılar. Ve başına gelmeden anlamayacaksın bu tecrübeyi yaşayınca gelip benden özür dilersin.
ulan sığır at kafası adam kızı boğarak öldürmüş tecavüz etmiş? Ayrıca Uyuşturucan ölüyor diye niye koliyle koyup çatıda bedenini bekletiyorsun? bu kadar salk olunmaz sen boşa yaşıyorsun.. allah karına çocuğuna yardım etsin senden adam olunmaz
@no1princess ülke neden gelişmiyo diyosunuz gelişmiş ülkelerin hangisinde idam var? TR idamı getirsin natodan atarlar TR yi bi halt bilmeden konuşması kolay
@Qxgogoxixhş kuzey korede var idam çözüm ama suistimal edileceği için değil. Çağ dışı olarak bakıldığı için çözüm görünmüyor ama sence insanlar haşa çap dışı değil mi. Taciz tecavüz şiddet maço luk ve daha bir sürü şey. Yapan hapis yatıyor 20 yıl geçsede çıkıp tekrar suç işliyor
Kuzey kore gelişmiş ülke katogarisinde değil hem çağ dışı hemde çözüm değil Suudi Arabistan en iyi örneği gelirse hem su istimal edilir hemde geri dönüşü olmayan bir ceza yasalara uygun ceza verilse yeter birçok katil tecavüzcü sosyal medya sayesinde tutuklanıyor
@Qxgogoxixhş herkesin kendi görüşü diyelim ama hiçbir cezai yaptırım buna son vermiyor maalesef avrupa'da Amerika'dada gelişmiş ülkelerdede Fransa da gelişmiş oma bakılırsa ama avrupa'da 5. Sırada en çok çiddet ve tecavüz olan ülke. Yani hali hazırda zaten cezai sistemler katilleri tecavüzcüleri ızum yıllar süründürüyor. Ama insan hakları avukatlar bir şekilde ipten alıyor herkesi. Tek gidiş olmadığı sürece daha çok can yanar 30 yaşında içeri müebbetten girip dönüp torununa tecavüz edeni gördüm hangi sistem engeller bunu
ABD de suç oranı yüksek idam olduğu halde sudi Arabistanda aynı şekilde ki kaldıki biz tecavüzcülere ceza bile vermiyoruz ön kapıdan alıp arka kapıdan salıyoruz idam gelse bile gerçekten tecavüzcü katillere mi uygulanır? Eğer anayasada gerekli ceza verilse suç oranı azalır
@Qxgogoxixhş içinde olmadığı için bilmiyorsun her yerde böyle gelişmiş ülkelerde bile böyle arn kendin diyorsun Amerika idam olduğu halde şiddet durmuyor. Amerika büyük ve eyaletleri olan bir ülke her eyaletten ses çıkıyor. Sen şu Ülkede ola ki idamı getirdin yarı yarıya etkisi var. Kalp kırmaya gerek yok idamı savunmakta da serbest herkes istememekte de. Bu üslup yüzünden bile cinayet işleniyor ülkede önce herkes kendini eğitsin sonra yavaş yavaş gelir