Ateizm derneğinde yönetici konumunda yer alan kardeşim yurtdışında 17 yaşında bir kıza tecavüz edip Türkiye ye kaçıyor Türkiye de 6 Kıza tecavüzden suçlanıyor ve tecavüz bulguları kanıtlı ancak suçlamalardan kurtuluyor. Ve Kanada ya kaçıyor. 1 kız intihar ediyor. Bu rezil insan ve dernek ateistlerin yüz karası olmaya devam ediyor. Yıllardır ateisttim ancak bu kadar basit ve akılsız insanın bir araya gelip Ateizmin Türkiye de bunlarla bağdaştırılması beni deli ediyor.
Dernek varsa sapıkta vardır. Ateist, Müslüman, Deist, vb. hiç fark etmez bu yüzden derneklere karşıyım. Bu tür şerefsizlerin meskeni olmuş birde hırsızların.
Mevzu inançlar veya inançsızlıklar değil saygı erdemle alakalı bedeninin kölesi olan akıldan noksan kişilerin hepsi aynı dili dini ırkı rengi ne oldugu önemli değil mevzu belli
camilerde bile oğlancı imam var. Tecavüzcü her yerde. Ülkemizde damacanaya kelkinen erkek de var, yastığa sürtünen kadın da var. İki cinsiyet de eşit sapık.
Bu konuyu duymadım, 17 yaşında kuz demişsin ki herşey olabilir. Siz ensarda ve kuran kurslarında badelenen erkek çocukları ve karısını şeyhinin koynuna sokan müslümanı tartışın
Ya sonrası dediği tecavüz suçu yani, hadi cinayet olsa ya da uyuşturucu kaçırsa yine daha iyi. Nasıl ilgilendirmiyor ya güler misin ağlar mısın? Yarın birgün bunların da başına iş açar. Bunların nefes almaları bile yeterince terbiyesizlik.
Kim olursa olsun coxuklara taciz varsa isterse müslüman olsun ya da vakif ona da ayniaini soylerim, müslüman demek kimseye elinden ve dili den zarar görmeyen demek eğer bir yerde ya da müslüman kimliği altı da yapilan bir tecavüz ve taciz varsa o ada aynı şeyi söylerim
Senin kafada sorun var galiba, insan lar günah işliyorsa bunun din ile bir alakası yok, dini ni tam olarak yaşamış olsa zaten günahtan kaçar ama sizin ateizm dediginiz sapik fırka başka tabiî
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Ateizm derneğinde tecavüzcü bir yönetici bulunması ve ateizm derneğinin bu konuda sessiz kalması hakkında ne düşünüyorsunuz?