AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Bu haberi akşam izledim... bu adam a ayıp.. Ama anlamaz yazıklar olsun..
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Alabilir ben aldım ama hala kredi ödüyorum pandemi öncesi fiyatlar uygundu şimdi daha zor
Otomobiller ucuz diyen 21 arkadaş önce birer kahve içip ayıksınlar sonra baksınlar soruya
Ulan gariban dişinden tırnağından biriktirmiş fakirin arabası varmış mış
Ekonomi iyi demeye getiriyorlar. Ağam eğlenir bizimle.
Iki sene önce hayalini kurdugum arabayi almaya 4 sene vardi. Bugun 15 sene var.
Vlla öyle de böyle de ne yapıp ne edip alıyor alan hiiç asgariymis bilmem neymis bakmıyor
Böyle bir düşünce MİLLET vekili olmuş. Söyleyeceklerim bu kadar.
Asgari ücretli 6 ayda bir telefonunu değiştiriyor cümlesini gördükten sonra gerisini okumadım, tüm samimiyetimle söylüyorum bunu :)
araba neden lüKS bir şey gibi görünüyor ki? yıllarca çalışan insanlar var onu alabilmek için.
Mümkün değil. Başka destekler de olmalı bunun için. Kredi bile ödenmez.
Bebek arabasını alamıyor hakiki arabayı nasıl alacak 😂
Babamın güncel maaşı 2380 lira ve bugüne kadar hiç araba alamadık
Telefonum 6 yıllık
Tofaş a bile 35.000 yazmışlar. Asgari maaşla nasıl araba alalım. Eve yetmiyo zaten.
70 bine satılan var
Şıklar yanlış!
C) Otomobiller, telefonlar ucuz değil fakat asgari ücretle de çalışan bile ihtiyacı olup olmamasına bakmaksızın sürekli değiştiriyor.
Aile için uygun en düşük ev kirası 1500 2000 tl olmuş. başka bir şey demiyorum...
araba alırmış, telefon değiştirirmiş...
meclisin asgari ücreti de dolgun oluyormuş. öğrendiğimiz iyi oldu :)
Bende bunu anlamıyorum her kez ağlıyor ama herkezin arabası var ellerde son model telefonlar
81 ili mi gezdiniz?
@султан sadece İstanbul bence yeterli 81 ilden insan var
Ne alaka? Çevremde ben dahil kirada yaşayan, arabası olmayan insanlar var. Arkadaşım bike bu sene sınava girecekti ama babası işten çıkarıldığı için eğitim hayatına ara verdi. Öyle zengin semtlerde takılıp caka satmakla olmuyor işler. Gelin görün oturduğumuz yerleri de sonra "horkoson ovo oroboso vor doyon" iki mislim yaşınız var bu yorumu yapmaya utanmıyorsunuz.
@султан niye uyanayım alla alla herkezin bi hayatı var yaşantısı var ben İstanbul da yaşıyorum. Ve burası için konuşuyorum ve burası bi platform isteyen gelir fikrini söyler sen de bende kimse kimseye karışamaz. Ve evet her yer araba ve herkezin elimde son model telefon var. Kıyaslaman saçma bi ev 300 400 binden başlıyor ama 89 100 150 bine araba alabiliyorsun ayrıca kirada oturup aracı olan bir sürü insan var. Fikrimi belirttim diye Sen bana neden yürüyorsun anlamadım. Ayrıca nerde yaşıyorsun
Çünkü ağır saçmalıyorsun. Ortuduğun zengin semtlerden konuşması gayet normal. Çevre farkı denen bir şey var, sen ne kadar yükseğe çıkarsan aşağıyı görmekte zorlanırsın. Tam olarakta sorun bu, uğramaya bile tenezzül etmediğin yerlerde millet zar zor yaşıyor. Yani 40 yaşında adamsın, benden daha fazla görüp geçirmişsin, bu genellemeyi yapman fazlasıyla abes.
@султан bak ufaklık kimsin nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama karşındakinin yaşadıklarını bilmeden konuşma tamam mı bu bir. İkinci Ben sadece fikrimi beyan ettim buda norlam ve sana benim fikrimi sorgulamak yargılamak düşmez tamma mı bunda anlaşalım. Üç nerde yaşıyorsun söyle gelip bakıyım. Bu yaşa kadar Girip çıkmadığım yer kalmadı benim emin ol. Kolay gelmedim bu yaşa.
@султан ayrıca kendini bukadar ezik görme Herzaman kendine güven ve güçlü ol sana Oralrda yaşıyorsun vs diyenlere göğsünü ger.
Ufaklık? Herkesin altında arabası var diyen bir at gözlüklü olmaktansa ufaklık olmayı yeğlerim. Ayrıca kendimi eziklediğim yok, eziklenmesi gereken bizi bu hale düşüren devlet ve buna çanak tutarak oy veren kesimdir. Ortadaki tek sorum herkesi zengin görmeniz, olayı çeviripte özgüven meselesine taşımayın BEYFENDİ!
@султан yaşımdan dolayı ufaklık dedim gocunma
Keramet yaşta değil akıldadır. Şekil a siz.
Nasıl istersen düşün sen bilirsin ben fikrimi söyledim okadar. He istersen gel sende para kazan aklını kullan. Yoksa boşa konuşma. Dudaklarını şeyin gibi yapmaya benzemez hayat
@султан komik şey seni. Bunlar klişe laflar çömezsin sen çömez gelde sana gerçek hayatı gösteriyim
Gerçek hayatmış... götüyle düşünen bir insanın kalkıpta "dudaklarını şeyin gibi yapmaya benzemez" demesi hiç şaşırtmadı. Hayat tecrübene sı*çayım ahlaksız.
@султан 🤣🤣🤣🤣 ezik ayrıca cahil ve minnak beyinli sin 🤣🤣🤣 bunlar hakaret değil yanlış anlama diğerleri gibi gerçekler. İstersen gel biytiyim 😉
@султан ayrıca senle konuşurken sikimledüşümüyorum çünkü anca onunla muhattap olabilirsin 🤣🤣🤣 gerçi onuda görmemişindir neye benzedi ni bilmezsin 🤣🤣🤣 görsen korkarsın bune diye 🤣🤣🤣🤣
alıyor ama maaşıyla değil ya ailesinin desteğiyle ya da borçla
Ailesinin evinde kalıyorsa kredi çekerse mümkün ama son model alabileceğini sanmıyorum birikimi yoksa
Artık açık açık insanlarla dalga geçiyorlar. Bizim insanımız nasıl hala oy atabiliyor anlamış değilim.
Asgari ücret kesinlikle yeterli değil. Keşke sayın cumhurbaşkanımız 1 ay boyunca asgari ücretle ev geçirmeyi denese. Market fiyatlarından haberleri yok
Alabilir ama yemesinden icmesinden kesmesi lazim , Allah yardimcilari olsun
Asgari ücretli tek başına araba alamaz sövmek istemiyom şu vekillere
Krediyle almıştır garibim 🤣
aileden miras kaldıysa o parayla alır
@tekbaşınakovboy ek şeyler tabi olabilir ama asgari maaşla olmaz anlamında dedm 🙂
@oyku-1 ben de sana destek vermek anlamında yazmıştım zaten
@tekbaşınakovboy tamam o zaman jdjd 😀
Akp zümresi halktan olmadığı için halkı anlamaz.
yağ alamıyoruz ne arabası
At gözlüğünü çıkar
Evet diyenler almancılarya da gerizekalılar
Bunların Allah belasını versin artık
Boğazımı geçindireyim yeter
Bunlar bizimle aynı ülkede yaşamıyor.
Asgari ücretle araba almak biraz şov olur bence
Lan lan lan yanlış seçtim
Arabam yok $_$ fakirim
Anadan Babadan Kalmazsa para yavaş alsın.
Daha ev alamadık ne arabası
İntihar edenler keyiften ediyor
Yok canım, ARABA ne kelime SANAYİ de kurar 😂
Asagari ucret ve araba 😂
Asgari. ücretleler araba ticareti yapıyor
Manyak mı lan bunlar nereye alıyon
geçinebilen varsa video çeksin bizde faydalanalım
Alır alırda kredi dışında alamaz
Diğerini seçenin aklına şaşarım.
Ona araba alınıyorsa araba bedavaya veriliyor o zaman
var ama otomobil demeye bin şahit ister.
Akp insanlarla dalga geçiyor.
Valla gayette var abartmayın isterseniz
Alır ama sonra borç içinde ölür
Bence kredi ile alır anca
Küfür etmek istemiyorum...
herkesin arabası var.
asgari üc retle ancak arabanın dört tekerini larız
Hayır, asgari ücret geçinmeye yetmiyor
Daha geceb lamborcini caldim la
Yettiğini hiç görmedik ki 50 yıldır
Allah çalanların belasını versin
Şaşırdılar iyice 😀