Bu başlık bir kaç ay önce fransız atletic (muhtemelen yanlış yazdım) ve time gazetelerinde yer buldu ayrıca önceki zamanlarda uluslararası basında bazı gazeteler bu tür paylaşımlara yer verdi. Gerekçe olarak Türkiyenin siyasi gücünün artması ve daha bağımsız hareket etmesi afrikada artan etkisi karabağdaki etkileri vs öne surülüyor siz ne düsünuyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O bırak osmanlıyı, bayılan adamı bile diriltemez o derece beceriksiz vizyonsuz. Neyse daha da konusurdum da silivri soguktur.
Vizyonsuz olsaydı %51 oy almazdı başarılı veya başarısız iyi veya kötü demiyorum demek ki vizyonlu biri ki o kadar çok insana kendine oy verdirtebiliyor
@eskiyasa evet mal ve cahil kesimi ele gecirdigi medyayla yönlendirme konusunda gayet başarılı o konuda hakkını yiyemeyiz.
O zaman vizyonsuz diyemeyiz
Diğer 49luk kesim de çok akıllı değil ama neyse
@eskiyasa en azindan o kesim cok daha okumis zeki ve kültürlü.
İnsan kendini genel olarak her zaman zeki zanneder zaten o kesimden olduğun için senin gibileri zeki görmen çok doğal ama çok ironik genel olarak insanlar akıllı değil ben dahil
Öz eleştiri yapabilirsek sanırım kazanacağız
@eskiyasa kesim mi? Ulan nr kesimindrn bahsediyorsun? Heririn yaotigi hatalar donusler kivirmalar yalanlar bir degil bin degil milyon oldu bee soyledigi yalanlari yaptigi hatalari tek tek bulup onune mi koyayim? 1960 lardan beri G20 de 16-17 . Siralarda olan ulke 22. Siraya dusup G20 den cikti bee bir daha G20 zirvesine bile cagrilmayacaz bu bile yetmez mi kanit olarak?
Konuşma biçimden kendine ve başkalarına olan tavrından nasıl bir kesimden olduğunu tahmin edebiliyorum.👩🦼👩🦼🤦🤦🐐🐐
@eskiyasa ne oldu gerçekleri duyunca hemen " benden olan iyidir olmayan teroristtir" moduna geçtin.
Gerçeklik sırf sen ona inanmayı bıraktığın için ortadan kaybolmaz
Senin gerçeklerin neden tüm varlığın gerçekleri olsun ki sen kimsin?
Etin ne budun ne kaç dil biliyorsun kaç kitap okudun. Kaç felsefeci ile birlikte müzakere ettin?
Senin modunda olup aptallık evresinde bir hayat geçirececeğime mod değiştiririm tabi senin tabirinle
@eskiyasa yrmisim felsefesini felsefe denen sey antik cag bilgi ve zeka seviyesinin ihtiyaciydi sen bana kac muhendislik tip astronomi fizik kimya biyoloji kitabi bitirdin onu soyle..
Ortada gerçekler var -50 milyar dolara düşmüş bir merkes bankasi
Faiz vatan hainliğidir deyip faizi %17 lere cekrn bir zihniyet...
Ulke G20 den cikti diyorum gerife herifin bana ettigi bos laflara bak. abi bunlari firin kuregiyle doveceksin yaaa.
öyle oldugu halde %51 oy alıyor. siz yarısını bile alamıyorsunuz demek ki siz malın önde depar atanısınız
g20 1999 da kurulmuş ama 1960 dan beri katılıyormusuz :D cidden sivri zekasın kardeş tipik kemal kılıcdaroglu nun köpeği aynı onun gibi kafasından cok gotunu kullanıyorsun :D
@Highbrow333 bu digal bir surectir ortalama bir toplumun en az %50si 100 IQ seviyesinin altındadır.
Bu sorunun cozumu brllidir
Okula gitmrmise 1 oy pusulasi
Ilkokul mezununa 2 oy pusulasi
Ortaokul mezununa 3 oy pusulasi
Lise mezununa 4 oy pusulasi
Uni mezunlarina 5 oy pusulasi verissen
Bu kesimin oylarının direk %10 nun altına düşeceğini görürsün.
sistemi kuran chp nin kurucusu aglayan yine chp liler. madem aglayacaktınız saltanat devam etseydi a. mk aglakları
@Highbrow333 G20 1999 da kuruldu ama türkiye 1960lardan beri dunyanin 16. Buyuk ekonomisiydi artik G 20 zirvelerine bile alinmayacaz. Brnce sen ilkokula donup tekrar okuma yazma öğren ya da bolca kitap okuyup okudugunu anlama kinusunda kendini gelistir.
2002 de yani akparti geldiğinde 25. sırada sosyal medyadan okudugunla bana bilgi taslama internet elinin altında biraz arastır sorustur. her sallama bilgiye balıklama atlama
@Highbrow333 severim chp sini. bit vatan hainindrn kurrulmayi istemek chp li olmak mi demek? Denize dusen yilana sarilir once haindrn kurtulalim da sonrasina bakariz
@Highbrow333 ulan akkoyun turkiye 1960 lardan beri dunyanin 16. Buyuk ekonomisidir sadece 2002 de gecici bir sure anlik olarak gerilemistir ama yil oldu 2021 anlik degil kalici olarak geriledik komple ulke göçtü beee.
Olum ruh hastası falan mısın :D O gün geçici de bugun geçici olmadıgını ne biliyorsun mal mısın nesin :) Ayrıca 22. falan da değil şu an 19. sosyal medyanın maymunu olmussun her yalana balıklama atlıyorsun ezik seni
@Highbrow333 git uluslar arasi ekonomi kuruluslarinin makalelerini oku bu yil turkiye 21 ya da 22 sirada olacak gelecek yil ise 23 ya da 24 . dunyadan haberiniz yok kodumun koyunlari.
bana link atar mısın bunu söyleyen makalenin?
Moodys
Fitch
Vs
Turkiye ile ilgili bolumlerini takip edersen gorursun.
Gerci bir zamanlar birileri ilk 10 a sokacagini iddia ediyordu ulkeyi...
link at sana zahmet bu dediğin konuda bi makale linki at. dediğin kuruluslar o sekilde bi sıralama yazısı yayınlamıyorlar.
@Highbrow333
Uzatmaya gerek yok
Sadece ingilterede 1 litre yag ne kadar ona bak sonra turkiyede kac lira ona bak sonra asgari ucretle ingilterede asgari ucretli kac litre yag alabiliyor ona bak sonra turkiyede kac litre alabiliyor ona bak
Sonra ingilterede toplumun yuzde kaci asgari ucretli ona bak sonra turkiyeye bak.
kardeş kıvırma bana bahsettiğin makalelerin linkini atar mısın? Yoksa g. tunun fotografını at. makaleler orda sanırım
@Highbrow333 asil kiviranin kim odlugu brlli gercekleri ortaya koyunca hrmrn konuyu degistiriverdin.
Bir ingiliz ekonomi kurulusu gecenlerde yazmisti vr okumustum
Sen bu kafayla çok kürek yersin dikkat et de benden kürek yeme tanımadığın biri karşısında her zaman korkak ol cesur olma
Felsefeye laf atan birinin oy kullanması gerekir
yav biz g20 den konusmuyor muyduk? Bana makale var dedin link istiyorum yag pahalandı diyorsun. konuyu değiştiren de ben oluyorum ne mal birizsin :D
Ozaman erdoğan ne iş yapacak o kadar hanedan üyesi varken yaparmı hic
İnşallah peşinde yolunda izindeyim
Sallamasyon veya aldatmaca