Gündem Sizce hangi ülke? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Siz olsanız hangisini şeçerdinz Fransa Canada Almanya japonya İngiltere Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Yorum yapan herkese tesekkürler Güncellemeler+1 yıl italyayı ve abd yi deekledim yorum yaparken italyayıda dikkate alın ve bu şıklar arasında yorum yapın Sizce hangi ülke? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Tarkan24 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl fransa 1 1 Yorumla Soran +1 yıl BEnde almanya fransa japonya seviyorum ama genede sormak istedim yorumun için tesekkürlr Yorumla
isteburdaym Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Danimarka, en mutlu insanlar orda. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ayn nüfusu burdaki İzmir kadar huzurludur oyüzden Yorumla Soran +1 yıl tek kötü yanı küçüktür Yorumla isteburdaym +1 yıl evet küçük :) Yorumla
devrimcibayan35 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl kanada ya da ingiltere almanya da olabilir 1 0 Yorumla
Sebâne Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Meksika 😂😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl orası tehlikeli önceden seviyodum ama Yorumla Sebâne +1 yıl Güney amerika ülkelerini seviyorum Yorumla Soran +1 yıl uyuşturucu şeyleri çok fazla Yorumla Sebâne +1 yıl Bulaşmadığın sürece sorun yok Yorumla
jkjjkjkjk Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Japonya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yorumun için tesekkürler 3. olarak bende bunu şeçerdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
fransa
BEnde almanya fransa japonya seviyorum ama genede sormak istedim yorumun için tesekkürlr
Danimarka, en mutlu insanlar orda.
Ayn nüfusu burdaki İzmir kadar huzurludur oyüzden
tek kötü yanı küçüktür
evet küçük :)
kanada ya da ingiltere almanya da olabilir
Meksika 😂😂
orası tehlikeli önceden seviyodum ama
Güney amerika ülkelerini seviyorum
uyuşturucu şeyleri çok fazla
Bulaşmadığın sürece sorun yok
Almanya
Japonya