corsa aslında eskisine göre baya gelştirdi sadice simdi alt paketlere otomatik cm koymuyo bizde 2016 corsa var güzel bir araba olmasına ragmen en alt paket olunca düşük arabaymış gibi geliyo ama ayn donanım olarak corsa daha sey duruyor dikkatli bakınca ve corsa çok satan bir araba insanlar seviyo illaki her dısarı çıktıgında 2-3 tane görüyoruz.[yorumun için tesekkür ederim]
teknik olarak yaris belki daha iyi amacorsa standart özellikleri karsılıyor eskisi gibi degil artık güvenlik hepsinde var en alt pakette bile geliyor belki tutulmasının sebebi odur bencede iyi çünkü uygun fiyatlı alman mercedes ve audidki serit takip gibi özellikler varken uygun
Bencé gereğinden fazla pahali araba da vergileri de yakıtı da 40 bin etmeyecek arabalar 80-100 bin arasi isin garibi satışlarının bu fiyatlara rağmen azalmamasi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence donanımsal olarak da bak duruma ben görüntü olarak önce corsa derdim yenisi baya yakışıklı
corsa aslında eskisine göre baya gelştirdi sadice simdi alt paketlere otomatik cm koymuyo bizde 2016 corsa var güzel bir araba olmasına ragmen en alt paket olunca düşük arabaymış gibi geliyo ama ayn donanım olarak corsa daha sey duruyor dikkatli bakınca ve corsa çok satan bir araba insanlar seviyo illaki her dısarı çıktıgında 2-3 tane görüyoruz.[yorumun için tesekkür ederim]
Asıl ben teşekkür ederim konuştuklarımı dikkate aldığın için
Toyota Yaris gibi bir makineyi İflas etmiş edecek Opel ile kıyaslaman bile saçma
Yorumun için teşekkürler bende zaten üç marka seviyorum bunlar Mersedes Audi toyata opelle kıyaslama sebebim segment aynı zaten toyata 1 tık daha iyi
Honda Lexus Acura Mazda İnfinity Subaru Nissan a da göz atabilirsin hocam çok kaliteli firmalar bilgine 🙂👍
Yaris diyorum alışkanlık olduğu için
heralde yaris kulla nıyon kaç model yorumun içn tesekkurler
2016 model
iyi
paket ne
Cool paket
Corsa iyidir ;)
teknik olarak yaris belki daha iyi amacorsa standart özellikleri karsılıyor eskisi gibi degil artık güvenlik hepsinde var en alt pakette bile geliyor belki tutulmasının sebebi odur bencede iyi çünkü uygun fiyatlı alman mercedes ve audidki serit takip gibi özellikler varken uygun
Buarada yorumun için tesekkürler
Rica ederim
peki senin araban var mı varsa ne
Arabam yok ama iyi ki mi maalesef mi ondan emin olamıyorum arabanın herseyi dert gibi görünüyor bana
İnsallah allah istedigin zamanda nasip eder
Amin
İNŞALLAH İSTİYEN HERKESE EDER ÇÜNKÜ İHTİYAÇTI AMA LÜXS OLDU SIFIR ARABA ALMAK ÇOK ZOR
Bencé gereğinden fazla pahali araba da vergileri de yakıtı da
40 bin etmeyecek arabalar 80-100 bin arasi isin garibi satışlarının bu fiyatlara rağmen azalmamasi
AYN ZENGİNLER DAHA ÇOK MERCEDESİN MİLYONLUK MODELLEREİ ÇOK SATIYO BAYİYE GİT ÜRÜN YEYTİŞMİYOR
Yani milyonluk araba nedir yani sınırlı ya da özel üretim mi sanki yok seri üretim standart araç
Yaris
Peki neden
Yaris teknik açıdan daha iyi ve toyata otelden bir tık daha iyi
Bu arada yorumun için tesekkürler.
Corsa
yorumun iin tesekkürler
ikiside iyi gibi
YORUMUN İÇİN TESEKKÜRLER ZATEN İKİSİDE DAHA ÇOK BAYANLAR TARAFINDAN TUTULUYOR