Çocuklarının önünde yapmış birde ya.. nedir bu vahşet, yazıklar olsun.. zaten doğuda ve çoğu yerde hep kadınlar çalıştırılıyor.. oraya buraya gidince seni aldatmış oluyor dimi.. okurken kanım dondu.. pis cani.. inş hücrede geberip gidersin..
Diyarbakır'da 13 yıllık karısını özel bölgesine demir çubuk sokarak öldüren cani koca, beni aldatıyordu demiş, ne düşünüyorsunuz?
Aynısını buna yapmamız lazım g*tüne sokacaksin elektrik direğini kafasından çıkacak millet idam ister ben de kazığa oturtma istiyorum
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yaptigi seyi savunmuyorum en agir cezayi alip insqllah oda ayni sekilde oldurulur. ama butun doguyu karistirman sacma sapan olmus sen batiya bak once sonra doguyu karistir dogudq batidan ogrendi boyle seyleri bos yapma bence sacmalamissin. tum doguyu katarak irkci seni
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
konyada biri esinin yuzunu kaynar su ile yakmis cocugu ona abla diyor hadi bunuda mi dogu yapti
@yildizasterr böyle bişi ye kanaat getiriyorsa kesindir zaten, manyak değil bu. Düşünsene sen kadınsın eşin seni aldatıyor öğreniyorsun, kanıtlar var elinde belki de onları aynı oda da bastın. Ne yaparsın güle güle diyip gider misin çocukların var, ve eşini de çok severken?
@yildizasterr öncelikle benim kadar bilgili değilsindir din konusunda ki bazen Allah ın ilmi olan Ledün ilmine bile şahit oluyorum. canı Allah verir Allah alır buna kimse bişi diyemez lakin İslam dininde de kanunlar vardır bu kanunları Allah vermiştir. Kısasa kısas, zina nın cezası, hırsızlığın cezası 600 senedir yönetilen Osmanlı Devleti bu kanunlarla yönetilmiştir. Siz asıl Allah tan daha iyi mi bileceksiniz?
Burada feminist olmanız gereken bir durum yok, adil davranın her iki kişiyi de değerlendirin. Gerekirse can alınıp can verilir.
@OmerYagiz İslam hukukunda evli veya dul olup zina yapan kadın ve erkek dört mezhebin ittifakla görüşüne göre 'ölünceye kadar taşlanarak' cezalandırılır. Bu cezalandırmaya 'recmetmek' denmektedir.
Kısa kısas başka durumlar için kullanılır, bilgin yok ben sana daha yorum yazarak cevap vererek vakit kaybetmicem. Allah a ulaşmanın yolu onun farzlarına uymak, Peygamber ine itaat etmek, sünnetlerini uygulamak, zikir çekmek.
1. Si burası Türkiye ve şeriat söz konusu değil 2. Insanları dinden çıkarmak sana düşmez Allah misin peygamber mi 3. Bence şeriat olan bir ülkeye git orada yaşa
@OmerYagiz burası Türkiye evet %90 ı Müslüman ve laik bir ülke herkes kendi dininin kurallarına göre yaşar. Kimseyi dinden çıkardığım yok hatta öyle bir güzel dine sahibim ki, öyle güzel Allah ım var ki tövbe kapılarını açık tutuyor. Ne olursan ol gel diyor :) Bu ülkeye de şeriat gelecek inş. Merak etme Allah 1 dir. Hz. Muhammed onun elçisidir.
Sana da sayı saymayı öğrettim 3'e kadar bir dahakine gel 10 a kadar öğreteyim.
Müslümanlık eğer buysa ben dinden çıkmaya razıyım , benim bildiğim islam bu değil ayrıca da zinayı hoş gören yok. Senin gibi at gözlüğü takmış biriyle de daha fazla muhattap olmayacağım. Kendi pis zihniyetinde ne yaparsan yap ama insanlardan uzak dur. Başka da sözüm yok
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Diyarbakır'da 13 yıllık karısını özel bölgesine demir çubuk sokarak öldüren cani koca, beni aldatıyordu demiş, ne düşünüyorsunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aynısını buna yapmamız lazım g*tüne sokacaksin elektrik direğini kafasından çıkacak millet idam ister ben de kazığa oturtma istiyorum
yaptigi seyi savunmuyorum en agir cezayi alip insqllah oda ayni sekilde oldurulur.
ama butun doguyu karistirman sacma sapan olmus sen batiya bak once sonra doguyu karistir dogudq batidan ogrendi boyle seyleri bos yapma bence sacmalamissin. tum doguyu katarak irkci seni
konyada biri esinin yuzunu kaynar su ile yakmis cocugu ona abla diyor hadi bunuda mi dogu yapti
Yemin ederim okumaya dayanamadim bu nasi bisey böyle ya inşAllah allah bunlari cehhenemin en derinlimlerinde yakar
Adının baş harflerini okuyunca be olduğu belli oluyor o.ç ..
aldattığı kesinse boşan kardeşim
öldürmek nedir
sapıttı bu insanoğlu
İdam gelsin böyle adamlara ya da hadım edilsin bu nedir arkadaş ya , ibreti alem olsun diye sallandirmak lazım soysuz
allah belasını versin zamanda aynı şekilde geberir inşallah
O kadının vebalı senin boynuna olsun adi yaratık. O çubuğu taaaa bir yerlerine soksunlar birgün inşallah
Geçen de aynısını bir kadın kocasına yapmıştı. Aklımdaki soru şu ki, acaba böyle haberleri görüp kontrintikam mı yapıyorlar acaba?
böyle onun bunun çocuklarını ifşa edip halkın içine salacaksın o zaman asıl cezayı görür o
Millet delirmiş mk bu nasil vicdansızlık boşan kurtul sadistce katil olmak nedir ya😳
kravat taktı diye yarıya indirirler şimdi cezayı.
Dogu ne alaka genelleme yapmak istiyosan batidaki kadın cinayetlerine bak ırkçı köpek
diyarbakirdan sonra normal etnik dokuntuler...
Off hayır ya hayır
Ladın olmak 😭
Nefesim kesildi 🥺
Of icim gitti yazik cocuklara ya
Aldatıyorsa müstehak bence..
Yahu insan gözüyle görse inanmaz aslını araştırır bı , adam manyak sende manyaksin belli ki
@yildizasterr böyle bişi ye kanaat getiriyorsa kesindir zaten, manyak değil bu.
Düşünsene sen kadınsın eşin seni aldatıyor öğreniyorsun, kanıtlar var elinde belki de onları aynı oda da bastın. Ne yaparsın güle güle diyip gider misin çocukların var, ve eşini de çok severken?
İşkence etmek mi mantıklı , ben kimseye zarar veremem allahindan bulsun derim
Allah sizin gibilerden korusun hepimizi
@yildizasterr Islamda da zinanın cezası belli, şeriat Allah ın kanunlarını uygulamak zaten..
Din kimseye öldürme hakkını vermez !
Lafını bil öyle konuş
Aldatıyor diye öldürmek mi gerekiyor kardeşim sizin gibi cahiller yaşamamalı bence
Seriatiniz batsın sizin , Müslümanım diye geçinenlerden Allah'ın cehenneminde yanın böyle düşünen kim varsa
AYRICA SERIAT ISTIYORSAN S. G IRAN A
@yildizasterr öncelikle benim kadar bilgili değilsindir din konusunda ki bazen Allah ın ilmi olan Ledün ilmine bile şahit oluyorum. canı Allah verir Allah alır buna kimse bişi diyemez lakin İslam dininde de kanunlar vardır bu kanunları Allah vermiştir. Kısasa kısas, zina nın cezası, hırsızlığın cezası 600 senedir yönetilen Osmanlı Devleti bu kanunlarla yönetilmiştir. Siz asıl Allah tan daha iyi mi bileceksiniz?
Burada feminist olmanız gereken bir durum yok, adil davranın her iki kişiyi de değerlendirin. Gerekirse can alınıp can verilir.
@omeryagiz senin eşin var mı bilmiyorum, aldatsın o zaman başkasıyla..
Daha bunu yapan adamın (adam diyesim de gelmedi ama) müslüman olup olmadığıni bilmiyorsun burada mustehak mustehak diye dolaşıyorsun
AYRICA EVLI DEGILIM AMA BIR GUN ALDATMA GIBI BIR DURUM OLURSA CEZASINI BEN KESMEM BOSANIRIM NE YAPMIS OLURSA OLSUN CEZASI OLUM DEGILDIR VE BANA DÜŞMEZ
@OmerYagiz başa gelmediğinden bilinmez, ben de ne yapabileceğimden emin olamam. Kimse olamaz.. O anki ruh hali vs.
Kısasa kısas diyorsan da aldatmanın cezası ölüm değil aldatma olmalı azıcık beyninizi kullanırsanız bunu anlarsınız
Arkadaşım canı misin sen madem müslümasın müslümanın müslümanı olduremedigini bilmiyor musun?
@OmerYagiz ya bırak şu çok bilmisi buna laf anlatılmaz
@OmerYagiz İslam hukukunda evli veya dul olup zina yapan kadın ve erkek dört mezhebin ittifakla görüşüne göre 'ölünceye kadar taşlanarak' cezalandırılır. Bu cezalandırmaya 'recmetmek' denmektedir.
Kısa kısas başka durumlar için kullanılır, bilgin yok ben sana daha yorum yazarak cevap vererek vakit kaybetmicem. Allah a ulaşmanın yolu onun farzlarına uymak, Peygamber ine itaat etmek, sünnetlerini uygulamak, zikir çekmek.
@yildizasterr sen aldatmayı zinayı hoş gör.. Böyle devam et dinden çık bravo 👍
1. Si burası Türkiye ve şeriat söz konusu değil 2. Insanları dinden çıkarmak sana düşmez Allah misin peygamber mi 3. Bence şeriat olan bir ülkeye git orada yaşa
@OmerYagiz burası Türkiye evet %90 ı Müslüman ve laik bir ülke herkes kendi dininin kurallarına göre yaşar.
Kimseyi dinden çıkardığım yok hatta öyle bir güzel dine sahibim ki, öyle güzel Allah ım var ki tövbe kapılarını açık tutuyor. Ne olursan ol gel diyor :)
Bu ülkeye de şeriat gelecek inş. Merak etme Allah 1 dir. Hz. Muhammed onun elçisidir.
Sana da sayı saymayı öğrettim 3'e kadar bir dahakine gel 10 a kadar öğreteyim.
Müslümanlık eğer buysa ben dinden çıkmaya razıyım , benim bildiğim islam bu değil ayrıca da zinayı hoş gören yok. Senin gibi at gözlüğü takmış biriyle de daha fazla muhattap olmayacağım. Kendi pis zihniyetinde ne yaparsan yap ama insanlardan uzak dur. Başka da sözüm yok
@yildizasterr İslamiyet teslimiyettir. Kelime anlamı da budur. Eğer senin Allah a karşı, dine karşı tek bir şüphem varsa Müslüman değilsin zaten
Benim senin gibi sapkinlardan şüphem var !!! Dini saptırıp duruyorsunuz
@yildizasterr dini saptırmak mı? Yukarıda yazdıklarımdan bana tek bir yanlış söyle lütfen.
BEN SOYLEYEYIM MI
MESELA BIR MUSLUMAN DIGERINI OLDUREMEZ?
MESELA TURKIYE OZGUR BIR ULKE SERIAT YOK
MESELA ISKENCE ETMEK HARAM
MESELA SEN PEYGAMBER DEGILSIN VE INSANLARI DINDEN CIKARAMAZSIN?
Sence mi
@duygusalkaktus karıcım bekliyorm