Sosyal medyanın gündem sorusu! Baldızla aynı sofraya oturulur mu?

Öncelikle soruma hoş geldiniz, biraz önce netten haberlere bakarken bu haber denk geldi sormak istedim.
Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yapılan bir paylaşım üzerine başlatılan tartışmaya cemaatler de karışmış. Alparslan Kuytul ve Nurettin Yıldız, baldızla eniştenin yalnız kalmasının haram ve namahrem olduğunu savunmuşlar.
Hoş bu soytarılarında ne olduğu belli değil ama ben daha Cübbeliyi dinlemedim bakalım o ne diyecek?

Siz ne düşünüyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruda kimseye kişisel bir saldırım yok, alınacak bir durumda yok. O yüzden yorumla ya da özel mesajla saldırmanızın bir manası yok. Teşekkürler tekrar :)
Güncellemeler
+1 yıl
Alparslan Kuytul'un Furkan Vakfın temsilciliğine ait bir erkek öğrenci yurdunda, 3 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunan bir matematik hocası ile olayı anlatan öğrencilerin söylediklerini polise bildirmeyen yurt yöneticilerinin tutuklanıp ceza aldıkları ortaya çıkmış bu soytarıda buna göz yummuş.
Nurettin Yıldız; “küçük çocuklarla (6 yaş) evlenebileceğini” söyledi. Yıldız daha önce de "çalışan kadınların erkekleri doyumsuz hale getirdiğini ve ümmete zarar verdiğini" söylemişti.