İstanbul Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olan Adil Gülmez’in, Cumhuriyet'e “Siyonist ‘Derin Dünya Devleti’ projesi” dediği ortaya çıktı.
Devletin içinde olup ta kendi ülkesine bu kadar düşman olanlar dünya üzerinde yoktur. Bu nasıl hazımsızlıktır her gün ayrı bir rezillik.
Milli Eğitim Müdürü: Türkiye, siyonistlerin bir projesidir dedi! Böyle adamlar ne diye yönetici yapılır?
Doğrudan doğru bir söz ettiğini söyleyemesekte dolaylı yollardan geçip söze ulaşırsak, bu sözü doğrulamamız gerekir. Burada oluşan sorun ise, esasen Atatürk'ü hedef alması olur, öyle ki siyonistler ne Türkiye'yi ne de Türkleri hazmedebildiler, bizi sindirmek istiyorlar dese anlarım, ama kalkıpta cumhuriyete siyonist projesi derse, ben de bu kişiye orada duracaksın derim.
Sevgili muhalif kardeşlerim bazıları hala bu tiplerin yalakalık ve torpil için böyle konuştuğunu düşünüyor. Fakat bu adamlar 90 senedir yeraltında örgütlenip, paralel bir çevrede yaşadılar. Siz onlarla aynı ortamlarda bulunup bilmediğiniz için akp ile peyda oldular sanıyorsunuz.
Başarılı bir şahıs, müdürlük onu kesmemiş, bu tip söylemlerle partisinde daha yukarılara gelmek niyetinde. Bu uğurda karakterini kaybetmiş/kaybetmemiş pek de önemli değil.
peki neden siyonistlerin kendisine tayin ettiği mkamda oturuyormuş sorarım? Salak herif yaaa yalakalk bir yere kadar.. kıçımla güleyim buna bari bir saniye...