Arkadaşım koyu reisçi?

Yer yüzündeki en büyük reis sevicilerden birisidir kendisi. Ben hiçbir partiyi tutmuyorum ama sürekli kıloçdaroğluna hdp ile geziyor falan diyip laf atmasını çok komik buluyorum çünkü kendisinin reisi sanki şunları yapmamış gibi millete laf ediyor. Bir zamanlar hoca efendi diye diye mâlum kişiyle gezdi, apo ya şarkı yapan ahmet kaya ya can dostum dedi, barzani ile görüştü, kürdistan denen bayrak önünde pozlar verdi. Ben zaten bunları düşündükçe gıcık oluyorum ama hem reis hemde reisçiler sanki kendileri bunları yapmamış gibi başka partilere laf ediyorlar. Bunu arkadaşıma dediğimde onlar bir plandı diyor. Madem öyle sevdiğimden veya savunduğmdan değil ama baska bir insan yapınca neden ön yargılı davranıyorlar? Kılıçdarın da plan yapmadığı ne mâlum? Bunu onların düşünce tarzına göre diyorum. Yoksa iki tarafta oy almak için yapıyor. Arkadaşımın bu şekilde saçma düşüncelerinden dolayı kendisinden soğudum ve görüşmek istemiyorum artık. 1.5 yıldır sıkıydık ama ben onun kafa yapısını mantıklı ve zeki yapmaya çalışırken kendisi siyasilere bağlanmış devam ediyor. Kendisine onlarca kez oy kime veriyorsan ver ama şu fanatiklikten şu siyaset sevgisindrn vaz geçmesi ve işimize bakmamızı söylediğim halde düzeltemedim. Ülkenin eksik yanını söylediğim zaman adam hemen siyasete bağlıyor olayı. Ben arkadaşımla iki genç olarak ülke eksiğini falan eleştireemeyeceksem bu nasıl arkadaşlık bu nasıl kafa yapısı. İllaki arada bir yanlışları konuşuyorum muhabbeti açıyorum, her eksikleri konuştuğum zaman ben bunun reis fanatikliğini, siyasetini dinleyip tartışmak zorunda mıyım. O yüzden zaman içinde soğudum ve artık görüşmeyi düşünmüyorum. İyi bir adam ama ben siyasilere bağlanan arkadaş istemiyorum artık. Bana özgür ruhlu bir şey konuşulurken konuyu başka yere çekmeyen arkadaş lazım. Bu sıkı arkadaşlığa zarar veren kendisidir ben değilim. Aramıza siyaseti ben sokmadım. Savunduğum bir parti veya adam yok. Kendisi de birilerinin fanatiği olmasaydı çok iyi iki arkadaş olarak yola devam ederdik. Ben kendisine çok değer verirdim ama kendisi beni anlamak yerine aynı devam etti. Karşısında chp li varmış gibi tribe girdi her seferinde. Oysaki ben sadece eksikleri konuşuyordum ama kendisinin zoruna gidiyordu reisinin ve savunduğu iktidarın eksiklerini söylemek.
Arkadaşım koyu reisçi?