İnternetten alıp, çok beğendiği bilgisayarı annesi işten çıkarıldığı için iade eden çocuk! Türkiye'nin gerçekleri değil mi?

Bugün bir haber görmedim ki, içim burkulsun.. İnanılmaz üzüldüm ama sonunda mutlu da oldum.

Bir kardeşimiz internetten beğendiği bir dizüstü bilgisayarı komilik yaparak 2.5 yılda çalışarak almış. Aldıktan sonra da 11 gün sonra annesi işten çıkarılmış ve bilgisayarı iade etmek zorunda kalmış. Anlatacak kimsesi olmadığı için de gidip satın aldığı yerde yorumunu düzenleyip içini dökmüş.
İnternetten alıp, çok beğendiği bilgisayarı annesi işten çıkarıldığı için iade eden çocuk! Türkiyenin gerçekleri değil mi?
Görselden okuyamazsınız diye, yorumu şöyle:
  • Ben çok sevdim bu Bilgisayarı. Hayatımda sahip olduğum en ileri teknoloji bir alet. Kardeşim laptopa fatmagül ismini koydu. d çok memnunum gerçekten bir tane tuşu oynuyor ama bizde o tuşu kullanmamaya çalışıyoruz. Genellikle ekran klavyesi var ordan tıklıyoruz size de tavsiye ederim başlata erişim kolaylığı menüsünde. Çok güzel Bilgisayar. ... İade sonrası düzenleme... Komilik yaparak 2.5 yılda kazandığım parayla aldığım laptopu siparişimin 11. Gününde annemin işten çıkarılmasıyla iade etmek zorunda kalmak gerçekten çok acıttı canımı. Bunu niye anlatıyorum bir fikrimde yok ama çok dokundu kalbime. Daha düne kadar hayatım boyunca dahil olamadığım arkadaş ortamına girmiştim ve birlikte oyun oynarken bugün burda yorumumu düzenlemek çok kötü hissettirdi. Saat sabah 7.30 oldu ve hala atamadım içimden. biraz abartıyorsam Kusura bakmayın. Hiçbir arkadaşıma söyleyemedim bende buraya dökmek istedim içimi. Nasılsa ismim gözükmüyor. Bu arada duygu sömürüsüne sürüklendi iyice muhabbet farkındayım ama idare edin. dd Birde saf gibi kardeşimle sınava girmek için bilgisayarlarını kullandığımız komşuya laptop aldık dedim. Ne vardı dilimi tutsaymışım :) en kötüsüde bilgisayarını sadece sınav zamanı kullandığımız komşu Bilgisayar bozulacak diye kardeşimi korkutuyormuş. Bilgisayarıda Windows xp nasıl bozulacaksa. Bilgisayarını kullandığımız için Para da almıyor ve o para almadıkça biz ailecek onlara gebe kalıyoruz. Sürekli bi mahçupluk sürekli bir eziklik sürekli bir altta kalma. Toparlamak gerekirse pandemi bittiğinde gece gündüz çalışıp bu Bilgisayar alıp buraya tekrar yorum yapıcam. Son son olarak 8gb rem olması çok iyi. Çok hızlı laptop mutlaka alın. Herkese iyi günler
Bilgisayar markasının firması ise yorumu görünce de bilgisayarı bu kardeşimize hediye etmiş. <3 Gerçekten çok mutlu oldum..

Üzüldüğüm şey ise bir teknolojik alet almak için bile 2.5 sene çalışan bir çocuk düşünün, annesi işten çıkarılınca iade etmek zorunda olması.. Her şey o kadar pahalı ki, bizi bu hale düşürenler utansın. :(
İnternetten alıp, çok beğendiği bilgisayarı annesi işten çıkarıldığı için iade eden çocuk! Türkiye'nin gerçekleri değil mi?