Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu arada en önemli bilgiyi paylaşmayı unuttum... Işıktan daha hızlı gidiyormuş bindikleri uzay aracı... moleküler benzerlik ve uzay çekim tekniği ile solucan deliklerine girerek ışık hızının milyonlarca katı süratlerle inanılmaz bir süratle evrenin en ücra köşelerine bir kaç saatte gideriliyorlarmış
😀 ciddiyim...
😀 ciddiyim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Uzaylı Türkçe mi konuşuyordu her dediğini anlamışsın maşallah :D
Uzaylı herkesin dilinden konuşuyor... Mesela köpeklerle köpek kuşla Kuşçu konuşuyor...
Çevirici mi takılı bunlar da ya nasıl her dünya dilini bilebilir ki
Milyonlarca ışık yalı öteden buraya gelen bir varlık onumu yapamayacak 😀
Manita işleri nasılmış orada kızlar mı teklif ediyormuş sorsa idin keşke
Sordum sordum... onlarda düşünsel seks varmış... koz erkek olayı yok onlar bir görev olarak bir araya gelip çoğalıyorlar... hem sonra temas yasakmış... ışınım yoluyla birleşiyorlarmış 😀
İyiymiş bizde öyle yapalım olmazsa virüs var :D
Beni kendi gezengenlerine götüreceklerini söylediler kabul etmedim... sana bizim oralardan uzaylı bir manita bulalım bacanak olalım dedi uzaylı bana gene kabul etmedim 😀
Fizik falan yoksa hep aynı tip hatunsa gelmez la :D
Yok ondan değil kendi gezegenlerinde ilik gibi hatunlar var bana albümü gösterdi o yeşil elleriyle... konu güzellik değil... Ben uzaylı bir bayanın ne tür bir birliktelik yaşamak istediğini bilemediğim için o nedenle tırstım... Isırabilir elektrik verebilir vs vs... 😀
Sende haklısın doğru diyorsun :D
Aynen ya doğru Dünyadaki kadınlar gibi bir birliktelik istemez ki bunlar... Bunların fantezileri çok tehlikeli boyutta uzayda cinsellik diye kitapta yok bilsemde ona göre hareket etsem... Haydar yazmamış Abi 😀
Eğer öyle bir şey varsa söyle bence zaten bir bu kalmıştı başımıza gelmeyen korkunç muydu fiziksel özelliklerini yazsana
Mustafa Kemal Atatürk’e benziyordu... Bunlar istedikleri insanın fiziksel özelliğini taklit edebiliyorlarmış ve her yerde büstünü görünce araştırmışlar ve o kadar hayran kalmış ki kendi fiziksel özelliklerini ona göre şifrelemişler... Yani uzaylılarda Atatürkçü ve bu çok güzel 👍
Valla ben inanıyorum nedense
Doğru ki ışık en hızlı şey değilmiş.. tıpkı bizim Aslanı dağların kralı zannettiğim gibi... halbuki dağların kralı tirex ama yok... olmayan şeyi bilmiyoruz haliyle 🙂
Tekrar gelecekler mi cidden merak ettim yeminlen ya
Sordum... Artık dönmeyeceğim dedi 😀
psıkıyatrıye aacılen gorun kendıne zarra vermenden korkuyorum
Üstün açık kalmış senin
Geçti artık geçti kötü bir rüyaydı sadece 😴
Hak veriyorum sana anlıyorum seni
Ben doğru konuşuyorum... Bunca felaket olmuş corona gelmiş uzaylının gelişine niye şaşırıyordun ki...
Torbacını ara teşekkür et :D :D :D
Neden 😀
böyle kafayı bi daha yaşayamazsın :D
Bu şimdi söylediğim yalan değil gerçek...
İyi kafa