Arkadaşlar İnanmayacaksınız ama ben uzaylı gördüm sizce sosyal Medyada bunu bildirmeliymiyim?

Bir adam vardı 50-60 yaşlarında daha doğrusu ben adam zannettim... Yere eğilim Demir parçalarını büyük bir iştahla yemeye başladı üstünede cam kırıkları ve onun üstüne ağzı ile köşede yanan ateşi içine çekip bitirdi... Beni farkedince ölüceğim sandım ama dedi ki benim olduğum gezegende bu metallerden bolca var biz böyle katı gıdalarla besleniyoruz bu dünyaya insanlar corona ile akıllanmazsa kalan uzaylılarla birlikte geldiğimizi ilan edeceğiz o zaman akıllanırlar dedi... sonra bir anda kayboldu... delireceğim 😊
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu arada en önemli bilgiyi paylaşmayı unuttum... Işıktan daha hızlı gidiyormuş bindikleri uzay aracı... moleküler benzerlik ve uzay çekim tekniği ile solucan deliklerine girerek ışık hızının milyonlarca katı süratlerle inanılmaz bir süratle evrenin en ücra köşelerine bir kaç saatte gideriliyorlarmış
😀 ciddiyim...
Arkadaşlar İnanmayacaksınız ama ben uzaylı gördüm sizce sosyal Medyada bunu bildirmeliymiyim?