Adanada yaşanan bir olayda covud-19 teşhisi konulmuş bir hastanın tükürüğünü 500 tl karşılığında bir şahsa sattığı ortaya çıktı. Tükürüğü alan şahıs kendisine borcu olan patronunu öldürmek istediği için bu yolu sectiğini, tükürüğü patronunun kahvesine katarak ona koronavirus bulaştırmak istediğini itiraf etti. Bu kadar kin ve nefrete bürünsem bile ben şahsen böyle bişey yapmazdım. Dünyanın hiç bir yerinde Türkiye'den başka bir yerde de böyle bir haber görmeniz mümkün değil 😄 Konu hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Adana yine farkını konuşturmuş 500 liraya tükürük ha gerçekten güzel kafa. Eskiden zehir satarlardı şimdi tükürükle iş görüyorlar. Adanalılar bizden bir yıl ileri gidiyorlar valla iyi ticaret kafası. Biz 2021 e girdik adamlar 2022 ye girdi. Bence adanalılar bir şeyleri biliyorlar. Bence yerli aşıyı da adanalılar bulacak demedi deme :D
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aşıyı bulurlarsa güneşe ateş etmeye başlarız milletçe artık 😄😄
Adanalıları çok küçümsüyoruz artık saygı duyuyorum ben o güneşe sıkmakta da kesin bir doğru amacı vardır. Artık eleştirmiyorum adanalıları :D Adana bir ülke olsa dünyayı yönetirdi bence :D
Soran
+1 yıl
İşin gırgırındayız zaten yaaa. Adananın insanı şehrin havası gibi sıcaktır. Samimidir. Severim kendilerini 👍
En İyi Cevaplar