değişen bir şey yok bana göre tam tersine daha kötüye gidiyor artık üniversite okumak bile kurtarmıyor eskiden lise mezunuyken işe başlanırdı şimdi üniversite okuyup işçi olarak çalışıyorsun
tabiki ne zaman ne olacağını bilemeyiz ben sadece varsayımda bulunuyorum eğer bir şey olmaz da yaşarsak 10 yıl 20 yıl sonra ne hallere düşeriz kim bilir
kelimeleri eksik yazmışım.😅 demek istediğim ABD Kapitalizim ekonomik sistem ile yönetiliyor , senin aklına kapitalizm deyince hangi ülke geliyor. İLK AKLIMA ABD GELMİŞTİ.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok anlamlı gerçekten. De üstüne yoksul zengin diye belirtmeye gerek yokmuş, orjinal foto gayet açık zaten😂
Daha acik anlasilsn diye
Senin çıkardığın anlamın aynısını çıkarıyoruz. Zengin fakirin emeğini çalar. Olta uzunluklarına bakarsak zenginin çapı da daha fazla.
Zengin, yoksul insandan çalacak gibi duruyor :)
Yoksa o oltayı bırakırdı gerçi doğrusu Zengin kişinin, yoksula sepeti saldığını biliyorum.
Zengin emek hırsızlığı yapıyor.
Kısaca Türkiye yönetim biçimi :d
Sonucta birileri fakir birileri de zengin olur. Zengin olmak da kolay is segil hani.
geçmişimiz
günümüz
geleceğimiz
Gecmis ve gunumuz ama gelecegimiz diyemeyiz
değişen bir şey yok bana göre tam tersine daha kötüye gidiyor
artık üniversite okumak bile kurtarmıyor eskiden lise mezunuyken işe başlanırdı
şimdi üniversite okuyup işçi olarak çalışıyorsun
Evet kotuye gidiyorda bizim yarina cikma garantimiz yok onun icin dedim gelecegi Allah bilir
tabiki ne zaman ne olacağını bilemeyiz ben sadece varsayımda bulunuyorum eğer bir şey olmaz da yaşarsak 10 yıl 20 yıl sonra ne hallere düşeriz kim bilir
Aklıma kapitalizm geldi. sen benim için çalış. 😂
Aynen benimde aklimda o gecmisti
Kapitalizm deyince aklına ne geliyor , ilk aklıma ABD geldi.
Sen calis ben yerim senin yerine
kelimeleri eksik yazmışım.😅 demek istediğim ABD Kapitalizim ekonomik sistem ile yönetiliyor , senin aklına kapitalizm deyince hangi ülke geliyor. İLK AKLIMA ABD GELMİŞTİ.
ekmeğimizi yiyorlar abi
Fakir fakir olmasına rağmen çalışıyor ancak zengin fakirin malını çalmaya çalışıyor
Kardeş beni takip etsene
Güzelmiş 🤣