Eğer sen yenseydin kafirin takvimini yazısını adetlerini almazdın. Ne oldu bu nasıl yenmek ki kafirin tüm kafirliğini almışız! Benim dedelerim bu topraklar özünü korusun Allahın şeriatını korusun diye savaştı ve şehit oldu! Laiklik (şirk) paçavrası için değil.
Soran
+1 yıl
Yok kardeş yunanın yaptığı mezalimi bile tarih kitaplarında kaldırdılar. Tüm bunlara rağmen ismet İnönü 2 dünya savaşında yüz binlerce rum yahudiyi ülkeye almış. Bunlar bugün Türkiye'nin en güzel yerlerinden yaşayıp kaymağını yiyorlar seni beni'de çomar diyip aşağılıyorlar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Salak 9 eylülde bile kalecetrafinda yunan askeri vardı gut izmire sana anlatsınlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çocukken büyük büyük bir dede vardı izmire vardık yunan askerlerinin şapkaları denizin üstündeydi demişti.
Yunan askerlerini İtalyan ABD gemileri filoları onları çoktan kaçırmışti
koca gazi döktük dediyse dökmüştür o tellerden rüzgar gibi atladık altımızda kalanlar oldu üstlerine bastık gık bile demediler dedi
Haha dökmüş müsünüz sen karar ver 😃😃
Eğer sen yenseydin kafirin takvimini yazısını adetlerini almazdın. Ne oldu bu nasıl yenmek ki kafirin tüm kafirliğini almışız! Benim dedelerim bu topraklar özünü korusun Allahın şeriatını korusun diye savaştı ve şehit oldu! Laiklik (şirk) paçavrası için değil.
Yok kardeş yunanın yaptığı mezalimi bile tarih kitaplarında kaldırdılar. Tüm bunlara rağmen ismet İnönü 2 dünya savaşında yüz binlerce rum yahudiyi ülkeye almış. Bunlar bugün Türkiye'nin en güzel yerlerinden yaşayıp kaymağını yiyorlar seni beni'de çomar diyip aşağılıyorlar
Salak 9 eylülde bile kalecetrafinda yunan askeri vardı gut izmire sana anlatsınlar
Uydurma yunanlar 7 eylülde kaçtılar.
Sana birşey ispat etmek sorunda defilim kactane kitapta ve buranın tanıklarına anlatır yunanlılar 3n son kalecetrafinda gittiler
Atam keşke senin gibilerinide dokseydi.
😂Kurtlarımızı
mısırlıoğlu mu dinledin :)
Mısırlıoğlu vb kimse artık doğruyu söyleyince neden mısırlıoğlu diyorsunuz? Sen soruma cevap ver?