AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
#BugünBirCanımızYakılarakÖldürüldüİçim çok garip oldu insan olamaz bunlar kesinlikle bunu hep söylüyorum
#Kadınlarbaşımızıntacı #Kadınaşiddetehayır
Korkuyorum, belki de yarın kurban ben olacam diye..
"Türkiye'de kadın olmak zor, ama kadın ölmek kolay."
kadın cinayetlerinin temel sebebi kadınların yanlış erkek tercihleri değil, erkeklerin, kadınlar üzerinde bir çeşit mülkiyet hakkına sahip olduklarını düşünmesi. size ait bir malın, tercihleri, hisleri, herhangi bir tasarrufu olamaz. hele ki sizin zararınıza... olursa sinirlenirsiniz, kendinizi haksızlığa uğramış hisseder ve "top benim, oynamazsam alır giderim." mantığıyla herşeyi yaparsınız. hem de zerre vicdan azabı duymadan... bu sahip olma hissi, bu hakkı olma hissi çok ürkütücü...
üslubunu düzeltmene üyeleri ciddiye alıp saygı
göstermene sevindim.
cinayetin cinsiyeti olmaz.
Bi Ayşe Fatma ölümü kadar ali veli ölümü de aynı oranda kötü
Arkadaşım şu bir gerçek ailen aracılığılıyla tanışcan evlencen erkekler çok canı vicdansız sıradan birine güven olmaz selam verilmez babadan bile darbe yiyor insanlar
Artık gercekten aklimi kaçırmak üzereyim. Böyle haberler görmek duymak istemiyorum. 😓 caydırıcı ceza şart. Malesef ülkemizde adam akilli ceza bile yok.
daha neyi bekliyorlar sözleşmeyi faaliyete geçirmek için anlamıyorum ne kadar basitleşti artık bir kadının tecavüz edilmesi öldürülmesi vahşice ve ülke adına utanılması gereken bir durumken her gün bu haberleri duyarak uyanıyoruz ve hiçbir şey yapılmıyor cidden yazık bu ülkenin haline bir şey yapılmamaya devam edildikçe her gün bir sürü insan öldürülmeye devam edicek
Benim hocamdi İstanbul aydin unide ogretim uyesiydi
Sadece konuşuyoruz ve kınıyoruz sonra tekrar ver tekrar aynı şeyler oluyor. Çözüm üretilmiyor. Bugün 3 tane kadın cinayete kurban gitti. Birileri bu duruma artık dur demeli.
Suçlulara sürekli af çıkartanbir hükümet varken suçlularınel üatünde tıtan hükümen varkendaha çok yakınır nefretkusarız.
Bunu yapanları çok ağır bir ceza bekliyor.. ama bu dünya'da değil.
Elleri ayakları öpülesi güzel varlıklarımız güzel kadınlarımız.. 😔
Uzun uzun konusmucam bıktık bunlardan herkes her zaman kadınlara zarar veriyor kimse onlara zarar vermesin ölümden korkmuyorum beni öldürün onlara dokunmayın gerekirse
Onun ben ö. lüsünü s. ikeyim, o. rospu çocuğu ya. Bir insan böyle öldürülür mü? Neyse ya küfretmek istemiyorum. Ettim gerçi de, neyse işte...
Daha hayvan hakları yasası bile olmayan bir ülkede
insan hakları
kadın hakları
Bil cümle hak beklemiyorum.
Bu da mı oldu...
Vahşete, haksızlığa, ayrımcılığa alışır bir toplum olduk, yazık bunu da gördük.
Çok üzüldüm.
Ben bir böceği istemeyerek öldürürsem vicdan azabı çekiyorum.
Bunlar nasıl zarar verebiliyor.
Anlamıyorum/anlayamam.
Bir de akademisyenler mi bunu yapiyor
Demek ki eğitim ile öğretim çok farklı seylermis
Eğitim şart
Önce insanlık eğitimi
Zalimler için yaşasın cehennem diyorum, Allah rahmet etsin bu hayatının baharında vahşice öldürülen genç kadına :(
şu an bunu okurken tamda haberini gördüm.
Birbirini oldurmek cok Kolay oldu.. Yasamak dogustan hakkimiz ama her gun nefes alabildigimiz icin sansliyim.
Erkek dediğin maço olacak tehlikeli olacak elini masaya vuracak dimi kızlar devam itin uğursuzun peşinde koşmaya
Allah belasini versin bu canilerin. Kor dustu yine tuhhh 😞 insallah 2020 nin son kadin cinayet haberi olur 🙏🏻
Konuyu biz şov malzemesi yaptıkça daha çok kadın ölecek... Gerçeği görmek yerine, inatla Norveçli gibi davranıyoruz.
Alllah bu insanlari kahretsin, cehennemde cayir cayir yansinlar. 😤
Çok kötü Allah rahmet eylesin.😔
Dünyada kadın olarak şanslı olduğumu düşünüyorum Arap ülkelere bakarak bu günümüze şükür.🙄
Çünkü cezalar iyi hallerle doldu. Kravat taktı, borçlu çıktık.
sadece kadın değil insana hayvana şiddete son verilmeli. şiddetin, cinsiyeti, ırkı, dini, dili olmaz. erkekler doğaları gereği şiddete daha meyilli ama bu bir gerçek.
Şiddetin cinsiyeti yoktur çok haklısın kadına şiddette yoktur insana şiddet vardır. Bir sıradan erkek için şiddet ve güç onu yükseltir. Fakat zeki bir erkek için güç sadece yeri gerektiği zaman kullanılması gereken bir araçtan başka hiç bir şey değildir.
Erkek Cinayetlerinede Böyle Ses Çıkarabilsek.
En azından Devlet duysun yeter.
Bu tur haberlerin yayilmasi yerine dogru yonlendirme yapilmasi taraftariyim
İnsanlığımızı her geçen gün daha da yok ediyoruz... Yazık bizlere...
Ne kadar yazık adalet sistemi bozuk olan bir ülkede herşey yaşanır...
Bir kadının cesedinin dumanını da gördük ya!
Biz nasıl öleceğiz acaba?
Bir kadin öldürülmeden sesimizi duyuramıyoruz malesef
1 değil 2 değil 3 değil. her geçen gün ivmelenerek artıyor bu tür vakalar.
Can zekiye zekiye öldüreceksin bir daha kadına yaklaşabiliyorlür mı görsünler
Hiç bir insan öldürülmeyi hak etmez ama bu kız ile katil aynı evde ne arıyor? Kızlar kaç tane örnek geçti önünüzde çoğu da erkek arkadaşının evinde öldürüldü. İnsanlar dikkat etmeli.
artık yeter bir seyler yapalı ağır cezalar gemeli
https://www.youtube.com/embed/5oseYvrwOW8bu ülkede bir kadın bugün yakılarak öldürüldü.
#İstanbulSözleşmesiHayatKurtarır
İnşallah ecelimizle ölebiliriz
Çok iyi bir dua. 👍
ülke iyice yaşanmaz bir hale geliyor nasıl düzelicek bu insanlar gerçekten bilmiyorum. şansına yaşıyoruz şu ya ülkesinde
Gerçekten sözün bittiği yer!! Bu insanlara ceza verilmediği için bu kanı bozuk caniler nasıl olsa bir şey olmaz diye cesaretleniyor!! Yaşamaktan en çok korktuğum son bir erkek tarafından katledilmek! Bir kadın olarak bu çok üzücü...
Nasıl ya sen ciddi misin? Millet iyice kafayı yedi ben şu an şok.
Devletin en büyük hatası sen kendi kadınını koruyamiyorsan hukuk sistemi yok demektir
çiçeklerimiz soluyor demiş
kadın kadındır çiçek babandır
Allah rahmet eylesin, umuyorum hak ettiği cezayı alır.
Ne yapmış olursa olsun kimse ölümü hak etmez.
Pes.. Cidden pes. Bu gün Diyanet de saçmalayınca daha çok duyacağız bunları.
Şiddetin hertürlüsüne hayır. Sadece kadına yapılana değil. Eğitim şart, ne kadar gündeme de getirilse birşeye yaramıyor.
Ya arkadaş bir insanın hayatı bu kadar basit mi.. yaradan sormayacak mi.. nasıl cevap vereceksiniz hangi yüzle.. ?
Türkiye ne yazık ki artık gerici bir Orta Doğu ülkesinden farksız. Ve bir orta doğu ülkesinde kadın olmak çok çok zor.
Çok üzüldüm ya içim yandı ah ah idam gelse de böyle ba*zo erkekler çekse cezasını
Kizinin sevgilisi olmasini aileler bu yüzden istemiyor tecavüz mü eder mi sapik mi öldürür mü yakar mi ne oldugu belli değil amaci ne o yüzden ailenizden sevgilinizi saklamayin kimseye güvenmeyin
Şimdi bu haykırışa ne yorum yapmalı? Yok bulamıyorum bişey.. çırılçıplak uzaya fırlatılmalı o mahluk.. 😞
adama ne desek boş o adamıda yakmalı dışarı salınca kızlar takip edip ilanı aşk ediyorlar sonra. aleyna katilindeki gibi. sonra biz liinç ediliyoruz
Aksam haberlerde goremedim haberi ben goren var mi neden yayinlamadilar
İktidar değişmedikçe bu cinayetler de durmaz
Bu bağlantıyı kurdun ya sana helal olsun
Her geçen saniye bin kat daha utanıyorum. Cinsiyetimden , insanlığımdan.
Kadın haklarını korumamız lazim hatta ve hatta cezalar daha da artirilmali , artik ölümler olmasin kadinlarimiza sahip çikalim.
Bize sahip çıkmayın. Bizi öldürmeyin, kalıplara sığdırıp kısıtlamayın. Gerekirse sevmeyin. Ama bırakın yaşayalım
Özgür yaşayın tabikide kısıtlama diye bir sey yok benim istedigim sey dunyada cocuklar olsun kadinlar olsun erkekler olsun herkes mutlu bir sekilde , özgurce yasasin sakın beni yanlis anlama.
Ben barisci bir insanim bir gun ben mesela bir kadina zarar verirsem yarin kim bilir bir baskasi anneme kardesime ne yapar
Beni kesinlikle yanlis anlama ben herkesin mutlu ve huzurlu yasamasindan yanayim
yok seni yanlış anlamadım. Ama sözde sahip çıktım korudum diyerek işleniyor bu cinayetler o yüzden gerek yok sahip çıkmayın dedim
Anladim seni umarim bu kotu olaylarin hepsi bir gun biter
Sadace yakilarak mi?, Sadece bir gün mü? Sadece bunu mu hatırlıyorsunuz?