Mehmet Cengiz'in Erdoğan'ın kuklası ve kasası olduğunu düşünüyorum yoksa birisini hiçbir hükümet bu kadar palazlandırmaz.
52 milyar dolar Türkiye'nin yıllık ekonomik açığının 1/3'ü ne kadar büyük bir para olduğunu siz düşünün. Zenginliğe zenginlik katmak böyle bir şey olsa gerek.
Söylediği söze gelirsek zaten ekonomiyle birlikte olan bir durumdu, bunu açıkça söylemek koyu Akp'li birisine Akp'ye mi oy veriyorsun diye sormak gibi bir şey resmen dalga geçiyorlar milletle. İktidar değişsin ilk patlayacak kişilerden birisi olur Mehmet Cengiz.
Kemal kılıçdaroğlu son dönem yaptığı konuşmalarda bu ve diğer 5’li çete elemanlarının bütün yatırımlarını kamulaştıracaklarını ifade etti birkaç kez. Umarım akp ilk seçimde gider ve chp bu vaadini gerçekleştirir. O günü iple çekiyorum.
Mevcut düzende yeni gelecek hırsızlar, eski hirsizlardan gerçek anlamda asla hesap sormazlar. Çünkü kendileri de çalmak isteyecekleri için hesap sorup cezalandıklari güçler onlarin aciklarini bulup ciddi bir intikam alabilirler. Muhtemelen eski hirsizlarla beraber bir senaryo hazırlayıp onlari cezalandiriyormus gibi yapıp secmenlerinin gazını alarak aldatirlar. Çünkü düzen böyle.
Fransız Dassault, iş jeti projesi olan 6X’i dünyaya tanıttı. 10 bin 186 kilometre menziliyle İstanbul’dan direkt New York’a uçabilen jet saatte 1100 km hıza ulaşabiliyor. Türkiye'den ilk siparişi ise Mehmet Cengiz'in patronu olduğu Cengiz Holding verdi.
Artık havadan koyacak...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bütün mesele ne biliyor musun? bugün mehmet cengiz gider başkası gelir. Bu hep böyle olacak. Mesela solu destekleyen sanatçılar var. Işte iktidara yakın olduklarını düşündüklerinden baska sanatcilari eleştirirler. Peki sola yakın olan sanatçılar sol başa gelince eleştirdiklerini yapmayacaklar mi? Bak mesela ihaleyi eleştiren siyasetçiler şimdi yapmasa dahi sonra aynısını yapmayacaklar mi? Mesele yani kurtuluş parti değil idealler olmalı. Yani böyle gelmiş böyle gidecek.
Bence iktidar değişince tüm akpnin malvarlığına el konulmalı. Allah bizi elinde silah olan terör örgütlerinden değilde elinde silah olmayanlarından korusun!
İnsanların çoğu aptaldır anlamazlar kördür göremezler. Sadece fanatizme kapılırlar. O yüzden boşver. Tebrik ederim böyle esnek düşünebildiğin için ben de senin gibi düşünüyorum. İyi ki varsın!
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Milletin a.. koyacağız diyen Mehmet Cengiz devletten 52 milyar dolarlık ihale almış! İktidar değişiminde bunlara el konulmalı mı?