Virolog Semih Tareen kısa dürede üretilen Covid19 aşılarının nasıl bu kadar çabuk geliştirildi açıkladı:Şimdi Covid19 aşılarının nasıl bu kadar çabuk geliştirildi mantığınıza yattı mı?
Hanımefendi insanlar haber dinlemiyorlar ası konusunda bilgileri yok Ben aşı olmam deyip kestirip atıyorlar Covid 19 aşı sı hızlandırıldı çünki labaratuar da üretilen bu virüs ulkelerin küresel sermayeye sahip olabilme hırsı yüzünden biyolojik savaşlar başladı Ortaya çıkarılan aşı lar geçmiş dönemlerdeki yapılan ilaçlar 'ın devamıdır Dikkat edin? Ası lar antikor üretiyorlar Yani aşı bağışıklık sistemi koruyan güçlendiren virüs ten korumak için üretilen aşı lar Normalde coronavirus lu hastaya verilip panzehir gibi düşünün 1 hafta içinde virüs ten kurtulmasını sağlayacak bir aşı yı ortaya çıkarmak en az 3 yıl gerekiyor Ayrıca virüs mutasyon geçirip etkilerini değiştiriyor Dünya üzerinde coronavirus le mücadele edebilmek için çıkarılan tüm aşılar ınsanlar için dir Yapılan ası ve benzeri tüm çalışmaların alt yapısı olduğundan ve tıp çok hızlı ilerleyip geliştiğinden sonucları normalden daha çabuk alınabiliyor Ayrıca yuzde yüz yerli damla şeklinde aşı geliyor Burundan alabiliyorsunuz dış etkenlerden koruyor
1970'lerdeki teknoloji ile şimdi bir tutanlar ahmaktır zaten. Artık bilgisayarlar yardımı ile virüslerin geçirebileceği evrimi bile tahmin edebiliyorlar. 10 yıl sürmesini mi bekliyorlardı? Madem güvenmiyorlar komple hastanelere gitmesinler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Anlattıkları mantıklı olabilir fakat bu aşının gerçekten işe yarayıp yaramadığını, birleri deneyip de bir zararını görmüyorsa halk olarak ancak o zaman kabul edeceğiz...
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu aşının etkili olup olmamasıyla ilgili bir yazı değil, neden bu kadar çabuk geliştirildi ile ilgili bir açıklama. Keşke vakit ayırıp okusaydınız bir şeyler öğrenirdiniz.
Cevap sahibi
+1 yıl
Yazıyo okudum zaten siz yorumdan birşey anlamdıysanız biz ne yapalım. Yazının sonunda da aşının başarısının ve risksiz oluşunun diyor kendi paylaştığınız şeyden haberiniz yok...
Soran
+1 yıl
Yazıyı okumadığınızı sandığım için ve ön yargılı olmayın diye öyle yazmıştım, okuduğunuz için teşekkür ederim.
Cevap sahibi
+1 yıl
Biz yazıyo okuduk da, yazıyı paylaşan yorumları okuyamıyor anlaşılan onu ne yapacağız...
Soran
+1 yıl
Yorumunuzu gayet iyi anladım, siz ilk yorumunuzda okuduğunuza dair bir ip ucu vermemişsiniz sizin okuyup okumadığınızı nasıl anlayabilirdim. "Anlattıkları mantıklı olabilir" demek okuduğunuzu mu ifade ediyor çünkü evet ben anlayamadım.
Cevap sahibi
+1 yıl
Siz bence diğer yorumlardan etkilendiğiniz için önyargıyla bodoslama dalmışsınız bence ama neyse... Doğru olabilir demek, doğru olmayabilir de anlamı içerir. Her ne ankattıysa okumadım anlamı içermez 😉
Soran
+1 yıl
Evet diğer yorumlardan etkilendim😅Gereksiz çıkıştığım için özür dilerim.
onlar 1 2 kişinin lafına inanıyorlar yok çip takıcaklar yok genimizi değiştirecekler felan filan bitane bilimsel açıklama gösterin desem gösteremezler :D
Ailemdeki herkes korona hastası çok dikkat edin arkadaşlar annenize babanıza özellikle kendinize çünkü bana bulaşsada bir şey olmaz diye düşünmeyin virüs eskisinden daha güçlü.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sonunda WhatsApp gruplarından ya da Facebook dedikoduları ve hurafeler dışında işin ehli bir virologdan yazı. İnsanlar şimdi biraz aydınlanır umarım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İyi güzel paylaşmıssında burada ki gerzekler okumak için zaman ayırmaz ki, anca onlar kulaktan dolma hürafelere inansın.
Çok iyide bizim insanımız bunu okuyup anlamaz, komplo teorileri daha ilgilerini çekiyor. Zaten okuyup anlamayı bırak okumak için vakit harcamalar çünkü beyinlerine bir bilgi gicek olursa ölürler.