Türkiyenin suyu çok az kaldı?

Türkiyenin suyu çok azalmış ve barajlarımızın çoğu kurumuş. İstanbul’un 2.5 aylık , Ankara’nın 4 aylık suyu kaldığı söyleniyor.

Su kesintilerinin başlayacağını söylüyor haberler. Daha doğrusu bariz bir kesinti değil ama musluğu açtığımızda ip gibi akacakmış. Doğru düzgün yağış olmayacakmış.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Doğaya zarar verdiğimiz için belki de haketmişizdir.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar mal mısınız? Mal mısınız? Bunu Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaşa bağlayanlar var aranızda. Bütün Türkiyenin suyu bitiyor. Büyük şehir oldukları için örnek verdim. Yok bereketiyle gelirmiş bimnemne. Şaka mı bu? Ağaçları kesip , ağaçlandırma yapmayan kim? Siz bu beyinlerle nasıl yaşıyorsunuz? Zor olmuyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Bazılarınız gerçekten çin işkencesi gibisiniz. Suyu ben bitirmedim arkadaşlar. Kuraklığı da ben getirmedim. Ağaçlandırma yapmadığımız , ağaçları kestiğimiz , yere çöp attığımız ve bu sene korona çıkıp fazla suya yüklendiğimiz için bunlar oldu. Haberler bas bas bağırıyor. Profesör Levent Şaylan açıklama yapıyor haberlerde. Bu soru sitesine soru sorduğum için be insanları velveleye veriyormuşum. Lütfen polyannacılık oynamak istiyorsanız oynayın ama bizim gerçeklerden kaçmamızı beklemeyin
Güncellemeler
+1 yıl
Beni burada felaket tellalı ilan eden , aklı beş karış havada polyanna ruhlu arkadaşlar Camilerin toplu yağmur duasına çıktığını, Ekrem İmamoğlunun deniz suyunu içme suyuna çevirmeye çalışan bir projesi olduğunu, önümüzdeki ay 2 saatlik su kesintileri başlayacağı haberlerini duyunca ne yaptınız? Geçen yıl 12 Aralıkta kar yağmıştı , bu sene yağmur dahi yağmadı. Ağladınız mı bare?
Güncellemeler
+1 yıl
İski evlerde su tasarrufu yapılması için özel bir musluk geliştirmiş. Ücretsiz dağıtalacakmış. İstanbul'da yaşayanlar lütfen gidip temin etsin. Yoksa bu yıl kuraklık bizi vuracak. Gelecek aylarda su kesintileri yaşabiliriz. Bir çok barajımız kurudu. Lütfen polyannalık yapıp, aklınız beş karış hava da yaşamayın arkadaşlar. Bizden sonra da bir nesil var. Onlara iyi bir dünya bırakmalıyız
Türkiyenin suyu çok az kaldı?