Yani Bu Yüzden Beni Yanlış Anlamayın :)
Zevs Ermeni Bayrağı Yaktığı İçin Azerbeycanda Hapis Edildi?
Yani Bu Yüzden Beni Yanlış Anlamayın :)
Çocuğun yaptığı çok aptalca, yaşı gereği ergence şeyler. Politikacılar zaten milletleri yeterince birbirine düşürmekte, bu tip şeyler insanların birbirlerine haddinden fazla yok yere kin gütmesinden başka bir halta yaramaz. Bir ermeni de benim milletimin bayrağını yaksa ben de çok rahatsız olurum. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın yoksa onun yapacağı yanlışa da hak vermiş olursun. Çocuklar yaşları gereği kendilerince intikam alıp eğlendiklerini zannediyorlar ama farkında olmadan kendi milletlerine de fazladan kin ve nefret güdülmesine sebep oluyorlar. Bir milletin kutsal değerleriyle alay edip aşağılamak onurlu bir davranış değil. O millet onursuzluk yapsa da, kendi milletinin onuru adına yakışık değil.
Ergen olması için yaşının önemi yok, yaptıkları ile alakalı. Hapise girip girmemesi mesele değil. O çocuğun yerinde bir ermeni olup Azerbaycan ya da Türk bayrağını yaksaydı neyi halletmiş olurdu? Böyle çocukça sataşmalarla hiç kimseye üstünlük taslayıp söz geçiremezsin. Onurlu ahlaklı millet olursan, düşmanların da sana saygı duyar. Onursuz davranırsan dostun bile senden tiksinir. Bu kadar basit. Biz Türküz, bize onursuz davranmak yakışmaz.
Cevap
0Cevap
her ne olursa olsun o bayrakta bir milletin değerini temsil ediyor yakması çok büyük SAYGISIZLIK olmuş
Sırf Laf Olsun Diye Kelime Yazmayalım,
Onlar İnsanlıktan Vaz Geçtiyse Bende Türklüğüme 15 Dakika Ara Vere Bilirim, İnan ki, Orda Oturup Laf Atmak Kolay, Şehidimiz var Bizim. Eğer Babanı Ermeniler Öldürse Şu An Bunları Yazarmıydın?
ermenistan bayrağı benim için birşey kastetmiyor
farklı düşünebilirsin buna saygı duyarım bir ermeni babamı öldürdü diye bunu tüm ermenilere mal etmek mi her milletin iyisi kötüsü vardır babamı bir türkte öldürebilir ne yapıyım türklere nefret mi ediyim ve bir milletin değer verdiği milli bayraklarını yakarak göstermezsin kötülüğe kötülükle cevap verme sonuçlarını görüyorsun dünya
Yerinde bir uygulama olmuş. Ortam bu kadar gerginken böyle saçma sapan provokatif bir eylemi Azerbaycan' ın şakşaklamasını beklemek ahmaklık olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?