AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Pislikler abi bir cana bunlar yapılmamalı, duydum kötü oldum. Nasıl bir aileden geliyorlar hiç mi terbiye edilmemişler bu pislikler 😔 Nasıl bir ülke burası 😔
Her şekilde yakalanmalı Müebbet cezası almış mahkumların koğuşuna kapatacaksın Mahkumlar ona tecavüz nasıl olurmuş öğretirler.
İlk duruşma da tahliye edersen olacağı bu, hızlı vereceksin kararı, tutukluk süresi uzatılacak tedbirler artırılacak vsvs, şok oldum yahu, ilk duruşmada tahliye edilir mi bu hayvanoğlu hayvanlar, yazıklar olsun böyle düzene
idam bunlara az kalır işkence yapa yapa geberteceksin bunları adiler gece gece tansiyonum fırladı
Niye kacmislar ki, gostermelik bi kac ay icerde yattiktan sonra saliveriliyor zaten tecavuzculer.
Çocuğunu gözünün önünden ayırmaması lazım insanın bu devirde. Piyasa O... çocuğu doldu
Böyle haberler duydukça ağlamak istiyorum yeter artık çocuklara dokunmayın
Onu oraya götüren o kadının a... mını s,,, kmiceksin kezzap dökeceksin
Bence böyle kişileri bir kafese atıp içinede 4 5 tane aç aslan atacaksın paramparça edecekler 😡
Aslanlar napsın bu pislikleri... Hadım edeceksin, sonrada idam...
Aynen onlar bile tenezül etmez bu pisliklere
Kanım dondu Bu dünyaları değil ahiretleri de olmasın inşallah böylelerinin.
akp nin adalet sistemi işte, oy veren koyunlar iyice baksın
Görüşüm nettir. Hapishaneye atıp besleyeceğine öldür gitsin.
İdam keşke geri gelse cidden. Moralim bozuluyor böyle şeyleri görünce.
Çözüm değil , gereksiz kullanılır. Bunlar için geldi sanarsınbir gün bir bakmışsın zina yaptı diye idam edilenler , taşlananlar olur. Dibimizdeki iranın tarihini araştırmanı öneririm.
Idam belki caydırıcı bir sebep olabilir ama bunlara ceza olmaz idam yaptıklarının nasıl ağır birşey olduğunu yaşayarak anlamalılar oyl e bir ceza verilmeli ki nilay uzun süre o azabı yaşayarak çekmeliler bin pişman olmalılar yaptıklarına ve bunların çektikleri de bu düşüncede olanlar tarafından görülmeli onlarda caydırıcı olsun diye
Abi kimse kusura bakmasın idam gibi caydırıcı ceza gelmedikçe bu şerolar daha ne pislikler yapar
ölüm bunlara kolay çıkış yolu daha yaratıcı olmak lazım
Öyle ama yapılmıyor hiç bir şey o yüzden idam bari gelsin de aramızda dolaşıp başka çocuk ve kadına el uzatamasınlar
bu tarz işleri yapacak özel piskopat insanlar yetiştirmek gerek sadece kötü insanları bulup avlayabilcek
Kesinliklee
ben zevkle yapardım şahsen
Seni tanıyor muyum (görüş sahibi)?
@hz-ornitorenk sorularıma geliyorsun tanımak sayılır mı o shsjsj
Hayır. Önceden özelden konuştuğum birine benziyorsun da ondan sordum.
Okii
Among us oynuyo musun
Nioo
Tüh tamam
bunları en güzel ceza evinde milliyetcilere vereceksin bak nele ryapıyorlar bunlara
Devlet ayakta mi uyuyor kendi elleriyle IŞİD'e asker yollamışlardir böyle köpekleri nasıl ülkeden kolay kolay çıkıyorlar bu ne be
Bunların tipinden belli ki İnançlı Müslüman güzel Ülkemi Afganistan İran ettiler Arap doldurdular Müslüman çoğalttılar Dinci Hocalar Dinci kurumlarda Dinci Öğretmenler Kuran Kurs her yerde doldurdular Araplaştırdılar sonucu bu ne bekliyorsunuz
Bunların analarını gözlerinin önünde S*kmek lazım Sonra direkt idam
O pisliklerin cezasini neden halk ya da tecavuze ugrayan kardesimiz vermiyor. Hele araci olan o kadina ne demeli. Onunda asagidan bicakla girip yukari cikmak gerek. Karar bana kalsa. Her birine iskence eder parcalar oarcalarini taksimde asardim.
Allah belalarini versin igrenc yaratiklar!!! Bogularak gebersinler insallah
Uln o değil de en çok gücüme giden ney biliyon mu şurada tcvuze karşı çıkan kadınların çoğu da zina yapmıştır ya da orasını burasını açıp sokaklar da gezenlerdendir
Aynı görüşteyiz kardeş çoğu tepki vermiş ama onu bunu tacuz etmekten de geri kalmazlar sosyal medyalarda yarı çıplaklar görüyoruz 😃👍
Şu sitede ve şu siteye benzer yerlerde 50 tane kadınla konuştum ağız konuştum derken sorulara verdikleri yanıtlara bakarak cevap yazdım çoğu zinayı normalleştirme nin peşindeydi herkes zina yapmalı diyorlardı 1 kişiye sadık kalinmaz ondan ona ondan ona AIDS hastalığıni yayalım kafasındalar dı
Allah belânızı versin ya hiç mi din iman yok hiç mi vijdan merhamet kalmadı nerde bu insanlık
Allah kurt çocukları kadınları bizden daha fazla korusun amin
Kah pe nin evlatları içeriye girince sizi madam yapacaklar.
işte bunlar gibi tipsizler yüzünden. tüm erkeklerin adı batıyor
Böylelerini asit çukuruna atacaksın. Geriye kemikleri bile kalmamalı.
Bunları nezarethanede çekip ölene kadar dövmek gerekli.
Adım gibi eminim 4 kişi de İslamcıdır bu İslamcılara dur diyecek İnsan oğlu olmayacak mı
Bende ateistim, ancak böyle olayların din ile bir alakası yok. Eğer dediğin olsaydı Harvey weinstein gibi kişiler böyle suçları işlemezdi...
İdam keşke geri gelse cidden. Moralim bozuluyor böyle şeyleri görünce.
Geçen günlerde bir haber vardı koronavirüs aşısı bunlar gibilerin üzerinde deneniyordu.
Güzelim canlılar üzerinde denemektense bunlar üzerinde denenebilir, boşuna harcanmasınlar şimdi...
Vahşet.. O küçük kızın halini düşünemiyorum, çok zor
Bunların sikini koparıp ağzına vericen. Her yerini kesicen bascan kesik olan yerlere kolanya, bunların kesiklerinin üzerinde teker teker naylon yakıp kesiğe damlatcan ooo bir sürü işkence
Guzel tepki
Sana bunları yazdıran güdü ile, o o çocuklarına bu şerefsizliği yaptıran içgüdü aynı şey, Türkiye'de genel bir problem var
@Ragnar_Lodbrok aynen oyle kardesim ve cahillik
Hatayi hata ile ortmeye calisan bir zihniyet
Aileniz nasil yetirtirdi sizi amkuk kurtlar vadisiyle mi buyuduniz
Okurken Sinirim bozuldu. Allah canlarını en acılı şekilde alsın. Böyle haberler beni öldürüyor
Böyle çocuğu yetiştiren ana baba ceza alsın onlar yerine
Öyle doğur sokağa at yokk
Azaplı işkenceli bir şekilde ibret-i alem olsun diye meydanın ortasında gebertilmelidirler bu ve bunlar gbileri.
Tecavüzün yaşı, cinsi olmaz bunu hepimiz biliyoruz. Ayrıca böylelerini artık idam etmek lazım. Yeter artık duymaktan, görmekten bıktık
Hadım edip vatandaşın eline salacaklar ama ölmeyecek her gün 5 vakit linç edilecek pislik
idam yetmez yok diger tarafı falanda bunlari 1 sene boyunca her gün götten sikip öldürüp bi köşeye atıcaksın anasını ırkını sikiym böyle aşağılık insanların sinirden yerimde duramıyorum
Bu insanlık dışı ya nasl nasl olur aklm almyor almasında !! Yani ne kadar bela okusak boş nefret kussak boş! En ağır cezayı alırlar inşAllah aleme ibret olur
Önce Selma Akın denilen kahpe kadına çok ağır ceza ereceksin. Diğerlerininde uzuvlarını kesip sokağa atacaksın. Ölmekte beslemekte aynı. Adalaet budur. kimseyede duyurmayacaksın ailesi bilsin yeter.
Yurtdışı derken Avrupa olamaz hemen iade olur büyük ihtimal ya Suriye ya İrak kaçtıkları yer
Kıyametin kopması için daha ne gerekiyor çok merak ediyorum..
ailelerine de verilsin hapis cezasi ve nasil 40 yil olur muebbet verilmesi lazim sucsuzlara ceza verilir suçlulara ceza verilmez bu nasil iş
Müebbet hapis 24 yıl, ağırlaştırılmış müebber ise 30 yıl ve onun üstü... Zaten 40 yıl bunlar için ağırlaştırılmış müebbet sayılır hemen hemen
Y... ğını kesip iple boğazına asın şehrin her yerinde gezdirin sonra yedirin ve derileri yüzüp gebermeye bırakın!!!
Zaten her boku yiyen yurt dışına kaçıyor adalet yerini bulmuyor her zaman...
Soyun sopuna sctklarim
Yaptıkları az gelmiş olmalı ki
Birde abi kardeş birlikte tecavüz etmişler şeref yoksunuları
Bu dünyada kadın olmak neden bu kadar zorlaştı ya neden anlamıyorum?
Hep zordu...
Hatta kıyaslarsak şimdi durum biraz daha iyi.
Tabi umarım çok daha iyi olur.
Allah belalarını versin aynı şekilde kendilerinede tecavüz edip idam etsinler ama nerde yakalaninca neolcak cezaevine gircek orda oturacak nerde adalet
nasil yurydisina kacabiliyorlar.. yoksa ülkenin sınırları yol geçen hanı gibi mi.. kimse dur nereye gidiyorsun demiyor mu bu sinirlarda.. ben bu sorularin cevabını biliyorum.. bye
Avrupa Avrupa duy sesimizi
Bu gelen Türklerin ayak sesleri
Dislike yapan beynine zikayim
basit, 2 sini komodo ejderlerine yedir çüklerinden başlatarak diğer 2sinide insan deneylerinde kullan, idam filan kolay çıkış yolu yok öyle kolay yoldan hızlı ölüm #noeasywayout
İstihbarat umarım tespit eder ve damatlar koğuşuna alırlar
Kızın ailesinden babayiğitler yok mu sklerini koparıp yedirsin şunlara
Lan yurtdisina çıkmak o kadar kolay mı mk devlet bile bile bu itlerin o çlarnnn önünü açıyor. Sabıkalı tecavüzcü şerrolar nasıl ellerini kollarıni sallaya sallaya yurtdışına çıkıyor! Tayyip seninde sonun turump pçi gibi olacak bekleee!
İgrenc insanlar, penisleri yakilip kulleri onlara yedirilsin
Bunları her gün kapıyı açmayacak şekilde 👍yerleri beton karanlık zindanlarda tutacaksın yemin ederim en güzel ceza budur
Kırmızı bülten çıkarsa yakalanıp getirtilirler
At hırsızı kılıklılar bunlara meydan dayağı atmak lazım
midem bulanıyor böyle haberlerden
M. M adlı şahıs keşke biraz daha adam olupta olanlara sessiz kalmasaydın 😒
Orada ölürdü, zaten oraya bilerek gitti muhtemelen...
Bana kalırsa kıza yapılan ın benzerini yapmalarını isterim ve onunlada bitmeyip şiddete görsünler
7 sulalesini sktgmn dol israflari a. k pc kurulari