Taciz eden Metro Turizm çalışanının çocuğun cinsel organına dirseğiyle teması net bir şekilde görülüyor.
Şikayetçi olmasının üzerinden 2 ay geçtiğini ifade eden genç çocuk konuyla ilgili yardım istedi.

#metroturizmkapatılsın
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bu metro turizm niye böyle ya? Niye kapanmıyor acaba bi torpili mi var sahibinin
evet
Metro Turizm, adı üstünde. Bir, sahibinin geçmişine bakınız...
Yahu bölmeyin kardeşim hala aynı haberler biliyorsunuz neden biniyorsunuz
Binmeyin
Metro turizmin otobüslerine güzel bir gusül şart olmuş
metroya bineceğine otostop çek
Kadın mı taciz etmiş erkeği
Erkek yaptı linkten videoya bakabilirsin.
Tacizcilerin seyini kesmek lazim
Oha ya lan bunlar nerden buluyor bunları
metro turizmde her zaman yaşanan şeyler bunlar ama sürekli üstünü örtüyorlar.
metro turizmde p*rno oldu çıktı
Mobil kerhane mi Metro turizm mi belli değil.
Ne sapıklar var ulan ya
Videoda ne var ki.
Reklamlardan bisey anlamadım 🙈 ayrıca metro turizme hicbir şey olmaz. Sahibi galip öztürk reisin iyi adamlarından biridir. Adam hakkında müebbet hapis varken özel kanun çıkarıldı ve onun işlediği suç suç olmaktan çıkarıldı 😂😂 o yüzden koyunlar olduğu sürece bu ülkede bu gibi şeyleri daha çok görürürüz
saçmamışlar heşeyi belaltınaçekmişler
Aynen 500 tl teklif edip ırzına geçerlerse böyle dersin yine.
kimse ypamazonu da videoyu izledim bir taciz yok vide kayıt etmeiği başka birşey var sa şikayetci ola iblir
Ya ne çok biliyorsunuz siz. Metro turizm yaz dz internete rezaletlerini gör. Hoş bu videoyu normal karşıladığına göre her zsman deneyimlediğin bir şey olsa gerek.
metro ile çok yolculuk yaptım öyle bir şey yapılmadı ama hizmetkeri de güzel değil
tamam da sen yaşamadın diye başkası yaşayamaz mı? Daha geçen ay reşit olmayan kıza bakarak mastürbasyon yaptı muavin? Ve daha geçen yıllarda da aynj olaylar patlak verdi ama herhangi bir işlem yapılmadı.
katılıyorum hoş değil ceza almalı bu şirketin disiplin sorunu var katılıyorum denetimde sıkıntılı ama bu videoda birşey göremedim onu diyorum yoksa senle farklı düşünmüyorum şirket hakkında
apaçık ortada çocuğun cinsel organına dokunup duruyor dirseğ, yle ve üstüne de yatmak için 500 tl teklif etmiş? Çocuk mu yalan söyleyecek, onu da geçin taciz edilen hemcinsiniz? Bunj kolay kolay söyleyemez her erkek, daha önceki tacizlere de bskılırsa pek ala doğru söylüyor.
teklif viedeoda var mı
videoda taciz var ama? Nedir bu metro turizm savunuculuğunu akrabanız falan mı çalışyor illa diretiyorsunuz. Adam dirseğiyle cinsel organına dokunuyor dsha ne beklşyorsunuz soyunmasını falan mı?
ya özür dilerim dikkatli izledim yeniden sözler çok anlaşılmıyor ama adam gay sanım bayağı ilgilenmiş şeyi ile
Brazzers turizm