AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Anlamak istemiyorum. Ama anne ve sevgilisinin olumunu istiyorum. Ben kotu bir insanmiyim acaba.
Yorumumu begenmeyen arkadasimiz sebebini aciklarsa memnun olur hatami duzeltirim.
Buna musade eden goz yuman izin veren gorupte ses etmeyen kim varsa anasini avra-dini... yim.
Bu pislikleri ancak ateş temizler. Hiç acılmadan yakacaksın.
pastacı_meryem rte bu tecavuzculerı koruyor allah onun torunlarınında başı versın bu ulkede kadına çogcuga tecavuz edıosalar bunların sorumluları ulkeyı yonetenlerdır diri diri yakıcan kesıcen aslanlara yedırcen hepsini
@rızıo çocuklarının suçu yok
pastacı_meryem haklısın ama kendı damadının çogcuna ağza alınmıcak kemiler soylenınce sorusturma baslatılıyor onun çocukları değerlıde vatandasın çogcunun suçu ne
Ülke nereye gidiyor böyle bir an öncce kıyamet kopsa keşke
Vay a. k oclari skcn bu kanibozuk dol israflarini bi idam getiremediler
Yapılan iğrençliklere caydırıcı cezalar gelmedikçe ne yazık ki bu olaylar asla az azalmayacak.
Keşke masum insanlar tutuklanırken böyle insan müsveddeleri de tutuklansa.
Bence biz hepimiz öldük ve öteki tarafın cehenneminde yaşıyoruz
Allah nasıl bilirse öyle yapsın bu pislikleri ahirette nasıl hesap vericekler acaba
İdam neden hala çıkmıyor, Meclis ne yapıyor onu merak ediyorum.
Erkek çocuk bide allah belasını versin uçkur yüzünden can alanlara
Haberi yanlış aktarıyorlar,
Çocuk kalp yetmezliğinden vefat etti, cinsel istismardan degilm
Bu ilk değildi ve görünüşe göre sonda olmayacak. Çocuklar ve hayvanlar için cehennem bu dünya.
O kiz çocuğu degilmiydi haberlerde öyle gösterdi
Allah böylelerinin bin kere belasını versin muhabbet yesin insllh o delikten hiç cikamasin gerçi onu orda yasatmazlar ama en iyisi olur
Bu dünya hep böyleydi ve insanoğlu yaşadığı sürece kötülükler yaşanmaya devam edecek...
Cehennem burdan iyidir diye düşünmeye başladim. Yansin hersey bunları duymak görmek beni öldürüyor.
3 yaşındakı çocuk mu bu neyin kafası yaa. insanlık yerlerde hatta hiç kalmadı ! :' (
Çok üzücü ve sınır bozucu. soylenecek tek şey allah belâlarını versin.
Dünya böyle bir yer ve düzelme ihtimali her geçen gün azalıyor maalesef
Allah sebep olan herkesin belasını versin moralim bozuldu gece gece yine
Utanıyorum bu ülke de erkek olduğum için ne yazsam içimde ki, öfkeyi yansıtamam çok üzgünüm çok..
idam gelmeli mi bilemem ama hadım etmek kesinlikle gelmeli
Allahın adaletinden şüphe etmeyin. Herkes hak ettigine kavusacak.
bildigimiz cehenem bu dünyadan kötü olamaz herhalde
Hala bu olayların sadece Türkiye 'de olduğunu sananlar var. Bu dünyanın bile değil, insanların suçu.
Sizin ben yedi sülalenize kayayım iğrenç pislikler ya
" Bu dünya başka bir yerin cehennemi olabilir mi?"
Süper bi laf, tam bu dünyayı anlattı.
Bana gerçek olmadığını söyleyin inanmak istemiyorum :/
Önceden temkinli yaklaşıyordum ama artık kararım kesin kısas gelmeli bu ülkeye.
Şimdi çıkıp caizdir falan derlerse şaşırmam, başımıza taş yağsa yeridir 😡😡😡
direk kıyma makinasına atacaksın köpeklere yedireceksin bunu yapanı içim sızladı
kıyamet kopsun diyorum böyle onursuz şerefsiz mahlukları görünce ne söylesek az
bu nasıl bi iğrençlik ya artık aklım almıyor bu ülkede olanları
Ağzımdan çıkacak her türlü küfürü belayı hak ediyolar ne diyim en büyük azabı yaşasınlar
böyle bi şey olamaz ya insanlık nereye gidiyor cidden
dünya hep böyleydi sadece günümüz imkanları sayesinde ortaya çıkma oranı inanılmaz arttı
Ahhhhhhh bağıra bağıra sövesim geliyor insanlığın geldiği bu noktaya!!!
Şerefsiz pice aynısı yapılmalı nasıl bı his olduğunu anlasın direk idam olmamalı yavaş yavaş acı çekerek ölmeli.
Dinsiz Imansizlarin dünyasi bu dünya... Kulun görmedigini ALLAH görür korkusu yok, etraf esrarkes, alkolik dolu. Normal bu olaylar
bunu yapan imam haperin olsun saten böyle bis şeyler din denen saçmalama yüzünden oluyor
@captainprice93 sende imamim, müslümanim diye gezebilirsin, yaptigin kötülük dinden degil, senden kaynaklanan bir olay yazdiklarimi iyi oku, anla öyle dinsizligin reklamini yap.
Imam olsa yüzünden kalbinden nur yagar, demek ki degil, senden farki yok yani
Çocuğun gönlü vardı deyip bunu da bırakmazlar umarım. Ya iyiler ölse kötüler birbirine kötülük yapsalar ya da kötüler ölsede huzurla yaşasak... Ne ceza var yapmaktan alı koyacak nede insanlık kalmış... Allahım o küçücük çocuk ne acılar çekmiştir
dünya cehenneme döndü iyice
Dünya değil Türkiye
Aynen dünya pisliğini Türkiyeyede bulaştırdı en sonunda
Şerefsizler cehennemin ta en dibini boylarsınız beyinsizler!
@ayseyilmazzz34 hayır
@ayseyilmazzz34 hayır sen
Annesi ve sevgilisi mi babası nerde bu çocuğun niye sahip çıkmamış oğluna belliki kadın kötü biriymiş
Çok üzüldüm ya çocuklara kıyamıyorum asla Allah belalarını versin böyle pis mahlukatlarin
Müslüman ülkelerde oluyor böyle sapıklıkların çoğu İslam dini ve uydurma kuralları kadınları ve erkekleri sapıklaştırıyor.
İdam gelmelii asacan böyle p. İ. Çleri 1 ay şehrin meydanında asılınakalacak bak bakalım memleket nasıl da düzeliyo...
İdam istemiyorum. Böyle suçlarda zanlıya suçunu nasıl işlediği itiraf ettirip aynısının kendisine uygulanmasını istiyorum.
ya bugun tv de gordum kanım dondu yazamadım buraya gozlerimden yaş geldi seyrederken vali mi kaymakam mı kucagına alıyor ya orda koptum cok kötü agladım seref. sizler ya
5 yıllık evliyim bu pis insanlarla dolu dünyaya çok getirmeye korktuğum için erteliyorum
Çocuğun annesi babası nerde anlamıyorum ki. Çocuklarınıza sahip çıkın diye de kamu spotu yapmak lazım artık. Zaten bu ülkenin adaleti konusunda hiç bir kelime hislerime tercüman olamaz.
Götürüp gebertsinler işte böylelerini. Öldürün abi, yaşamasın, havayı kirletiyorlar.
Ya rabbi sen büyüksün
Kıyamet geliyor farkında değiliz
Erkek çocuğa bir de
Yazik yaa kiyamam nasil insanlar oldunuz el kadar cocuga ya 😢
Bunu yapan yaratıklar idam edilmeli.çünkü onlar insan diyil iyrenç mahluklar.
O. çocuklari yaa kısırlastirin işkence edilsin adama insanlar serbet birakilcam diye bunlari yapiyor serefsizler
O kadar fazla kötü haber duyuyoruz ki her gün, artık hissizleştim. Diyecek bir şey bulamıyorum. Yazık olmuş.
ne biçim bir dünyada yaşıyoruz ki böyle igrenç bişey allah böylelerinin sahibi sevsin ne diyeyim el kadar küçük çoçuk orusbu çocuklarri
allah sizin belanızı versin yaaa böyleleri şimdi cezaevlerin de yemek yiyip yatakta mı uyuycak hey allahım
Allah böylelerinden korusun bizi.
Sozde muhafazakat ve yoboz insanlarin yogun old bir sehir sasirmadim
İnanmıyorum yaa kanım dondu, bunları gördükçe yaşamak istemiyorum artık.