Gün geçmiyor ki saçma haberle karşılaşasın. İnsanlarımız dini kullanan insanları ayırt etmekte zorlanıyor.
Hamile olmasına yardım eden mi dersin, vücuduna cin girmiş dokunmam gerek diyen mi dersin. Denize düşün yılana sarılır misali.
Esenler’de kendini hoca olarak tanıtarak evliliklerinde kocalarıyla aralarında problem olduğunu söyleyen birçok kadına cinsel tacizde bulunan şahısın PKK sempatizanı olduğu belirlendi.
Haber linkiÇevrenizde sahte hocalara gidenler ya da size de söyleyenler oldu mu? İnsanlarımız neden dini kullananları ayırt edemiyor?
İstanbul’da bir sahte hoca kadınları çıplak şekilde muayene ediyor! Halkımız dini kullananları ayırt edemiyor mu?
Dini kullananları şu an ayırt edersin. Ama bunu ayırt edebileceğini söyleyen birçok insan bir cemaat mensubuyla uzun süreli sohbet ettiğinde cemaate kayacaktır. Zamanla da dini kullananları ayırt edemeyecektir.
Dışarıda sorsalar cinsellik konuşmak zinadır diyen tipler, hoca hacı gördü mü her türlü ahlaksızlığı yaparlar. Bunların hem kendilerine hem de topluma saygıları yok kardeş. Bir de halkımız dini kullananları ayırt edemiyor mu diye sormuşsun ya... Sorman hata kardeş halk bunu ayırt edebilseydi bu ülkede şu an herşey çok farklı olurdu emin ol
Akıl ve mantık olsun olmasın kimse bu tipte bir adama kanmaz. Giden bilerek gidiyordur, şartları ne yapılacağını biliyordur. Hayvan bile şu tipe gidip vücudunu göstermez!
hacı hoca şeyh şıh bunlara inanmayın videoyu izledim bu tür insanlara inanmak imanınızı tehlikeye sokar. daha çok yazarım da neyse
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sımdı su karede adama %100 suçlu nasıl dıyebılırızkı soruyorum sıze? kadının yatış pozisyonuna bak o dunden razı olmus zaten karşındakı uroloji doktoru degıl hayırdır o nasıl bı pozısyondur nerde gorulmus elleyerek muane edılme (doktorlar hariç) suraya gelen kadınların %99 daha onceden bole olayların yaşandını en az 1 kere tv de ya da bıryelerde gormus duymustur yıl 2020 su kareden utandım resmen evlısın sen yaa elalemın mahrem evıne gıtmıssın dantellı sutyenın donunla kalmışsın ellerını gogusune koymussun muane ettırıyosun kımı yıyorsunuz sız yaa o adam doktormu elle muane nedır cinleri gobek delıgındemı arıyor? kaşınanı kaşırlar abi kimse kusurabakmasın ya da gerçekten dıyorum bu ulkedekı ınsanların cıddı psikolojik sorunları var hamurları tatlıları borek coreklerı bırakıp acılen ete cevıze yuklenmelerı lazım başka turlu yurumez bu ulke elalemın adamları marsa gitti uzayda yaşam kurucak su halımıze bak bırde bızım
Aynısı başıma geliyodu 17 yaşında. Allahtan uyanıktım adama bağırdım. Şrfs sahte hoca çıktı. Anam tutturmuştu gidelim iyi bir hocaymış falan. Abi içeri bir girdik adam dedi annen çıksın odadan ben orda şüphelenmeye başladım. Neyse adam demezmi üstündekileri çıkar ben şok. Bidahaki gelişinde yanlız gel dedi ve 12 tane beyaz gül getir dedi. Şu kadar buğday getir falan dedi. Hadi nann dedim içimden açtım kapıyı sesli şekilde saydım. Aiz aptallssınız dedim bu adam sapık sapık dedim millet şok gözlerle bakıyodu annende bana kızıyodu hiiç unutmam. Ve bu olay almanyada oluyo siz düşünün artık:)
Büyünün İslam da yeri yok, lanetlenmiş yapan ve yaptıran İslam ile bağdaştırmak büyük hata. Anlamıyorum insanlar nasıl bu kadar cahil olabiliyor edep ya aklı nerde bu insanların nelerden medet umuyorlar Allah'ın cezası pislikler ya.
Kelin ilacı olsa başına sürer demişler ama gel de bunu bu şarlatanlara inanıp savunanlara anlat akıl tutulması mı yaşıyorlar nedir anlam veremiyorum artık
Eski yıllarda ana haberlerin çoğu bu tarz haberlerle dolu olurdu. Bu yılda hala böyle insanlara inananlara ben inanamıyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Esenler'de eşleri ile arası kötü olan kadınları dolandırıp, cinsel tacizde bulunan sahte hoca Burhan Dalgalı’nın terör örgütü PKK destekçisi olduğu İstanbul seçimlerinde CHP’li İBB Başkanı’na oy istediği ortaya çıktı.
Böyle insanlara kanmayın dininizi bilmeyenleri böyle insanlar kandırıyor böyle insanlara pay vermeyin
İnsanlar anlamadıkları şeyler de ilahi güçlerden medet umuyorlar.. umut ediyorlar düzelsin istiyorlar netekim bu türlü şarlatanlar da böylece ortaya çıkıyor
Aklı yok bu kadınların, hangi çağdayız hacıdan hocadan medet umuyorlar. Biz müslümanız, aracıya gerek yok Rabbimden ne istersen zaten sana verir. Allah akıl versin bunlara..
Ben kadınlar kadar herşeyi yapan kimseyi görmedim kadınlar bu tür düzenbazlara prim veriyor kendinize gelin artık boşanmaktan korkmayın sizi terk etmelerinden korkmayın bu ne ya
Canım ne var bunda doktorlarda çıplak muayine ediyor hocalar yapınca niye sinirlenip kamuoyu oluşturmaya çalışıyosunuz anlamıyorum adamda böyle iş görüyor herkesin bir tarzı var
Falcı büyücü sorularını görüyoruz burada da. İnsanların inançları duyguları hatta hatta bedenlerini türlü türlü şarlatanliklarla kullanan soysuzlar ülkemizde oldukça çok maalesef.
adam kadar kadının zıhnıyetı de pıslık ınsan dusunur kuran bılen adam zınayı yapar mı boyle ıse alet eder mı o pıslık adamlar kadar pıslık egıtımsız toplumda suclu
Karısının neden o adamla odada yalnız kalmasına izin veriyor. Dini nikah yapmayı veya tazeleme amaçlı yapmayı hiç araştırmamışlar mı? Bunları gördükten sonra evlenesim gelmiyor işte
Pkklıymış her halt beklenir bunlardan şaşırmamak lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Din hocaları imamlar tahrikatçilar hepsi sapıktır bunu millete anlatamadık beyinleri kuru bu ülkenin en karanlık tipleri bunlar islamcıları ülkeden sınır dışı etseydik bu sahte hocalar olmazdı
ben cınsel taciz göremedim haberde videoyada baktım kadın kendı rızasıyla durmuş su giydi sütyene su hale bak kocalar büyüler bahane fingildeşmek şahane