Çalış seninde olsun, koskaca başkanın eşine az bile istese 50 bin olanı var onu takardı ama hiç değilse uygun olanını taktırmış.
Ne olmuş başkanımın eşi altın varak musluğu varsa?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben 1000 tl şunu alırdım çok daha güzel ne o öyle 10.000 tl çok kötü seçmiş😀 Sosyal medya fenomenlerinin Atatürk istismarcısı Yılmaz Özdilin yaşadığı lüks hayat yanında az olmuş daha iyilerine layık
Az bile diyorum daha iyilerine layık 😀 Sizin gibi diyeceğim de sen İsrail itisin Atatürk’ü kullanıp boş beleş yaşayanların yaşadığı hayatın yanında yaptıklarına bakınca daha iyisini almalı 😉
Bizler dini yaşarız ticaretini de CHP liler yapar her seçim zamanı cami de geçirirler sonra yok olur giderler 😀sen din ne bilmezsin bilirsen de bizim dinle alakan yok gerçi 😉
Türkiye’nin en zengin yerlerine bak hepsi CHP’li Örnek İzmir Kadıköy Beşiktaş en zengin kişilerine bak Koç Sabancı hepsi CHP’li nerde zengin görsen hep CHP’li kaç senedir yediler hortumladılar ülkeye hizmet etmeden bunlar en azından hizmet yaparak yiyor 😉
Onların zenginliği okur yazar olmalarıdır, doktor avukat vs. Sizin gibi yolsuzluktan kazanmadılar şayet öyle olsa elinizdeki yargıyla el koyardınız. Tarihte sizin gibi soygunu görülmedi. Deprem paralarını soruyorsun size ne diyor tabi der cebe indirmiş.
Deprem parası mı dedin 😀 99 depreminde yurtdışından gelen yardım paralarını ölen öldü ödeyemediğimiz emekli maaşını verelim diyenleri söylesene ülkeyi kurtarmak için ABD den Kemal Derviş’i kim getirdi bebeğim 😀 Ben Bağdat caddesinde oturuyorum senin o söylediğin doktor avukat 10/1 Burada daire fiyatları 1400 en kötü ortalaması burada Gamze ilgezdi 17 tane daire aldı tek doktor maaşı ile bu kadar daire nasıl alınıyor bir açıkla da bilelim yahu
Bana açıkla bırak kıvırmayı hadi bir doktor alsın 10.000 tl aylık sene de 120.000 kazanıyor hadi 1 milyon olsun daire 17 milyona 17 daire aldı diyelim yemeden içmeden kaç sene çalışarak 17 daire alabilirsin 😉
Gamze ilgezdi dedin sustun Deprem paraları dedin sustun hadi buna cevap ver bari basit bir belediye başkanıyken Ekrem İmamoğlu geçenlerde 11 tane CHP'li Belediye Başkanına verdiği yemeğe 96 tane "altın musluk" parası harcadı, ağızlarını bile açmadılar. Hadi onu da geçtim sahte Fatih tablosuna kaç milyon verdi neden sustun
Ülkenin içine edenler bankaları hortumlayıp emeklisine maaş ödeyemeyen depremden gelen paralar ile emekli maaşı ödeyenler Bugün gelinen noktada emeklisine ikramiye verenler değil bebeğim Bugün gelinen noktada depremi geçtim selden etkilenen esnafına hibe verenler değil bebeğim Ülkesine ihanet edenler İsrail’den aldıkları f5 bozuklar ile değil yerli İHA siha tank araştırma savaş gemileri ile değil bebeğim Ülkesine ihanet edenler hastanelerde muayene olmak için geceden sabaha Ssk kapılarında sağlık karnesi yazdırmak için sabahlayanlardan ve ilaç bulunamayan dönemden pandemi döneminde halkına hizmet verenler hiç değil bebeğim boş yapma bence hala
Bugün işsizlik fonunda holdinglere para aktardılar, deprem paraları, 15 Temmuz şehitlerinin yardım paraları piyasada yok, büyük holdinglerin milyon vergi borçları silindi. Bugünkü yolsuzluğun haddi hesabı yok
Araf Suresi 31. ayet ''Ey Âdemoğulları! Her mescitte ziynetinizi takının (güzel ve temiz giyinin). Yiyin için fakat israf etmeyin. Çünkü O, israf edenleri sevmez.''