Haber doğru değil. Ancak Ahaber yapsa şaşırır mıyım? Hayır. Bu adamlar Ekrem İmamoğlu İstanbul'u susuz bıraktı diyebilmek için bir eve giriyorlar. Arkada çamaşır makinesi çalışıyor :D
Ne oldu canım kuyrugunuzami bastım canınızımı yaktım ne oldu çok gücüne gitmiş gibi önce namusu şerefi sen kendin bir öğren ondan sonra senle bu konuyu konuşalım
Benim diyecek başka bir şeyim yok. "google asistan" senden daha alakalı cevaplar veriyor. Yalnız "beyinsiz kardeslerimiz" ifadesini "sersem kardeşlerimiz" olarak değiştirmek istiyorum.
Hadi canim 😂😂işinize nasıl gelmedimi yalan haber oluyor dimi gir a haberin arşivine var mı yok mu gör hem sen niye gizli yorum yapıyorsun cesaretin yok mu 😂😂
Kendince, nefret ettiğin bir düşünceden (ki ağızdan düşmeyen demokrasi aşkına tezat) sırf öz nefret yüzünden yalan haberi buraya koyarak, buna iftira denir, diğer insanları manipüle etmek istemen, başlı başına kötülüktür. Hadi bir tık öteye gideyim, bu bir fetö taktiğidir. Şimdi buradaki iyiliği bana gösterir misin?
Ulan be hıyar arkadaşım belliki safın belli şimdi benim ağzımı açtıracaksin sen ve senin safindakiler feto taktiklerini iyi bilirler çünkü yıllarca omuz omuza mücadele verdiniz daha düne kadar hoca efendi deyip el etek öpen bir kesimin insanlarsınız sizin gibi insanların yüzünden 18 senede bu ülkede deizm ateizm arttı insanlar dinden soğudu çocuk sevemez olduk dizinden tahrik olmak sizde damacanaya tecavüz etmek sizde ataturkten nefret etmek sizde birde burda utanmadan bana demokrasi dersi veriyorsun edepsiz
Şimdi sesini kes, terbiyeni takın ve yazdıklarını oku. Yazdığın her şey örümcek beynindeki düşünceler ve mastbsyondur. Sana da, deizmine de ve bilumum izmlere de... Cahil herif. İşi ucu hep din oldu, eşek herif. Dinsizsen dinsizim de. Ne kıvırıyorsun, deizm ateizm diye. Safımı ne biliyorsun da havlıyorsun. Algı yapıyorsun, bunu diyorum. Nesini anlamadın?
Be beynini siktigim gerizekali malı sabah beri o haberin herkes espiri olduğunu anladida birtek sık kafan mı basmıyor sen anlamıyorsun da burda ahkam kesiyorsun kardeşim merak etme benim zekam seni sulu götürür susuz getirir beyinsiz
Alakası bile yok, ama her eleştirene ak koyun, trol, aktrol demek kolay tabi. Tipik cahil zihniyet. Bilale anlatır gibi anlattım ama anlaşılan Bilal kadar bile anlayışın yok.
Ulan adam olsan zaten burda gizli değil adam gibi delikanlı gibi gizli saklı değil açık olursun popon sıkıştımi eksi sözlüğe bak demokrasi dersin ben burda açık açık sana küfür ediyorum hadi yiyorsa sende gizli kimliğinden çık bak nasıl sülaleni seviyorum gör