sıralamam 24k Azerbaycan’ı düşünüyorum me diyorsunuz gidenlerin çok memnun olmadığını duydum. Memnun olanları da duydum kişinin kendisinde mi bitiyor acaba
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne yapacan orada git Avrupa'ya orda eğitim kalitesi daha iyi hem belki orada kalabilirsin daha rahat bır hayatın olur
Orası puansızda alıyor yani hiç sınava girmeden diplomayla kayıt olabiliyosun senelik 10-15 bin lira ödeyip harcaman çok olur eğitim kalitesi düşük okuyan arkadaşım vardı orada
Tr ye mi döndüler son durumları nedir
Senelik 10-15 mi süz lütfen yazmayın bir şey bilmiyorsunuz bilenler yazsın sadece
Ben bilmiyorum okuyan arkadaşımda bilmiyor 4 senedir okuduğu halde sen biliyorsun biraz araştırma yap. // Azerbaycan Tıp Üniversitesi'nde eğitim 6 yıldır. Azerbaycan'da tıp eğitimi ücreti 3 bin 625 dolardır. www.turktoyu.com/azerbaycan-da-universite-egitimi-kosullari
Senelik 10-15 bin ödeyip diyorsunuz komiksiniz 4000$ senelik 15 bin mi yapıyor!
Bana attığımın sitesi çok eski dostum tamam mi medical Health sıralamasında başarı sıralamaları onlarca kez değişti bilmiyorsan kapa o lanet çeneni, bilenler konuşsun!
4 sene öncesi bu fiyata gitmişti her gün kur takip edip üniversitenin fiyat artışını takip etmiyorum bende sağlıkçıyım şu an. Bende gidip okumak istiyordum orada araştırma yapıp vazgeçtim yardımcı olmaya çalıştıkça sanki kötülüğünü istiyormuşum gibi tavır sergiliyosun
Azerbaycanda Lomonosov diye bir tip universite var sahibi c. mhb karisinin kiz kardesi seneye 31.872,73 lira
Hayır hocam yahu öyle bir niyetim yok tekrar mezuna bırakmak istemiyorum tercih listeme Azerbaycan tıbbı da yazsam mi diye düşünüyordum 24K ile kesin alınacağımı söylüyorlar geçen sene 28k ile mi ne kapatmış 4 sene orada okuyorsunuz 3 sene de tr de
Arkadaşım beni zorluyon ben okuyordum orada arkadaşım değil benden iyi mi bileceksin oradaki tıp ünin eğitimini allah aşkına
https://hizliresim.com/DbpxdJ bilenler yorum yapsın
Orada tıp mi okudunuz?
Evet 1 sene dayandım eğitim kalitesi düzeyi vs sonra nijniy novgorod a geçtim ama bilgim yok bilenler yorum yapsın
Bak ben oraya yök ile gideceğim anlıyor musun sınav vs gerekli değil diyorsun bal gibi gerekli yoksa tr de doktorluk yapamazsın
O lanet olası sts yi vereyim diye uğraşırsın binlerce denklik mağduru var onun için yök ile gitmek mantıklı diğer türlü sakat
Sınavsız istersen gidersin alıyor almıyor demiyorum sen denkliği diyorsun sınavsız gidene denklik var diye bişey dediğimi hatırlamıyorum? Benim söylediğimle senin söylediğin farklı evet sınavla gidersen yök denklik veriyor ama sınavsız gidersen denklik sınava girmen lazım bitince üniversite
Ben bişey bilmiyorum ben ve 3-4 arkadaşım başka yerlere kaçtık çok memnun olduğumz için değil sen gidip okumak istiyorsan oku gidenlerin çoğu 1-2 sene sonra bırakıp ya başka üniye gidiyor ya da bırakıp dönüyor sen bilirsin
Sana zahmet yorumumu kaldırırsan sevinirim iyi günler
Evet onu demek istedim iki türlü gidilse de sorun yaşamamak adına yök ile gitmek daha mantıklı demek istedim hocam ama eğitim kalitesine iyi diyen de var kötü diyen de
Hayir Azerbaycanda para hersey para paran varsa snf bile atlarsin ogretmenler rusvet hastasi hersey para ama Turkiyeye kiyasla orda tip okumak daha kolay tabi paran varsa sana tavsiyem Alamanyaya falan git
yas kac bu arda? 18mi?
Orada hiç okudunuz mu? Hayır 19
okuyan arkadasim var
Alamanya Hollanda dururken Azerbaycanda neymis be kuzum yakma kendini
Almanya Hollanda’ya giderseniz denklik sorununuz olur ama Azerbaycan da yök ile yerleştirileceğiniz için sorun olmaz iletişimi düşünmek icap eder
tamam git basarilar ama Azerbaycan diplomasini bir cok ulke kabul etmiyor hatta Turkiyenin bir cok hastaneleride dahil bir seyi iyidir Azerbaycanin Turkleri nasil soylesem orda sen Hollywood yildizi gibi karsilanacaksin aman Tanrim Turk gelmis herkes seninle Turkce konusmaya kendini ipatlamaya falan calisicak kafana ususucekler
Almanya konusunda haklısınız ona lafım yok kaliteli yerler ama ekonomik durumumuz el vermeyebilir 3. Sınıfa kadar Azerbaycan’da okuyup sonra tr ye geçiriyorsunuz ondan Azerbaycan demek istedim takıldığım yer eğitimi idi pek beğenmiyorlar
begenmeyenler haklilar egitim gercekten berbat
Türkiye de aynı aslında öğrenci çalışmazsa bu da kaliteyi düşürür ranking sıralamak da Bakü tip tr de ki birçok fakülteden önde bile olabilir batıdan tek üstünlüğümüz zaten tıp
Ben yerinde olsam giderim yani
Kimse gitmemi tavsiye etmedi orada okuyanlardan beğenmelerden de beğenmeyenler de var
Beğenmeyen neden beğenmiyor mesela
Eğitim kalitesi düşüklüğü
TRde kalite yüksek olabilir ama cidden zor yeni
Git oku durma.
Niçin?
Türkiyedeki hukukta boş bölüm artık. Doktor ol bari.