Ya Twitter da banane diyenleri görüyorum şaka gibi 😞 Sırf siyahi renginden dolayı böyle acımasızca öldürülen bir adam bu. Video yu izleyince ağlıycaktım. Keşke insana insan gözüyle baksak. Din, dil, ırk önemsemesek.
bu kaplazan hobi olsun diye tutuklanmadi.. her devetin vatandaslarinin uymasi gereken anayasal kurallari ceza kanunlari ve medeni kanunlari vardir.. siyahi afrika artigi sahte para yuzunden polisin dur ihtarina uymamasi nedeniye gozaltina alirken direnmis ve polise ve kanunlara karsi gelmekten belki asiri guc kullanilmis sonra da hayatini kaybetmis... siyahileri sutten cikmis gokten inmiz aziz gibi gosterme cabalari mizah anlayisima hitap edior.. abd deki kriminal.. narkotik.. tedavuz insan ve organ kacakcili yasa disi suclarin %90 i bu siyahi artiklar tarafindan yapiliyor.. abd deki sokaklardaki anarsizm ve asimetrik yagma da bile ne kadar tehlikeli tur oldugu acik ve net... hicbirini sevmiyorum irkciyim 5.56 mm lik famasla beyinlerini ucurmak istiyorum... sucu ve sucluyu boyle dramatik yonden ucuz aktivislikle aklanamaz... o polisin ellerinden operim... ayriyetten bu bir irkci saldiri degildir beyazlarda öldürüyor abd de suclu olan kanuna karsi gelen tabii ki öldürülmeli... biz de biliyoruz herkesi vurmayi.. kalpazanlik yapmayi yasa disi herturlu faliyet kimse merak etmesin ama yapmiyoruz cunku anayasaya ve kanunlara uyuyoruz... george floyd ayriyetten google dan bile aratirip bakarsaniz bir suc makinesidir... gec bile kalinmis... dunyadan bir pislik daha yok olmus benim icin bu olay bundan ibarettir...
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yazıklar olsun senin gibi zihniyete, Irkçılık idolojik düşünce değil hastalıktır bunu unutma. Biz Beyazlar da sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Kaldı ki bu Amerikan polisi Siyahileri gözünün üstünde kaşın var diye öldürüyor. Taaa baya baya eskiden Siyahiler Amerika da köle olarak kullanılıyormuş. Yani senin dediğin gibi yaptıkları suçlarla ilgili değil bir Irkçılık. Tamam bütün Siyahiler iyi demiyoruz. Ama Beyazlar da olduğu gibi iyileri de var kötüleri de var.
ucuz humanizmi git sokaklarda yap bana la fontaine masallari gibi kaliyor... o kalpazan gunahsiz bir aziz degil bir suc makinesi... kole olarak kullanilmayi istemediyseler gemilere atlayip afrikadan gitmeyeceklerdi abd kitasina... kimse onlari gel bizimle yasa diye cagirmadi.. robert morris genelgesini oku google den kolenileri oku bos bos konusma bana...
Tüm halk sokağa da inse , bu vahşetleri uygulayanlar her türlü cezayı da alsa hiçbir şekilde son bulmayacak... dünyada bu işten dahi para kazananlar oldukça ne dünyada ki açlık , ne toprak işgalleri , ne ülkeler ve insnaalr üzerine oynanan oyunlar ne de ırkçılık hiç bir zaman son bulmaz... Yılanın başını ezmek gerekir onu da insanlar ezemez... insanoğlunun büyük bir kesimi koyun gibidir... önüne yemi atarsın herşeyi unutmaya başlar..
Ülkeyi komple yakıp yangın yerine de çevirsen, bu cinayetler ne ilkti ne de son olacak. Bu çabalar beyhude, Amerikan insanı bağnazlığından kurtulmadıkça bu olaylar son bulmaz..
Şu var ki senelerdir birçok amerikalı beyaz polisler siyah vatandaş öldürdü, bunum farmı videoya çekilmiş olması insanları ayaklandırmak için görüntü şart yani
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle, Amerikan polisin ırkçılığı yıllardır devam ediyor. NWA f*ck police şarkısında herşeyi anlatıyor