Güncellemeler
+1 yıl
Tepecik dışında örnek verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Çingeneler tuhaf insanlar 😂 yaşam tarzlarını merak ettiğim için yoğun olarak yaşadıkları mahallelere veya semtlere bir göz atmak istiyorum onları yakından tanımak istediğim için sordum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İzmir komple çingene çiğli, menemen, tepeçik, balçova, foça, Aliağa, kemalpaşa, bayındır, torbalı 18 senemi verdim den nefret etmeme neden olan arka semtler
Komple de çingene değildir ya trakya desen tamam da izmirin hepsi çingene olamaz. Balkan göçmenleri çok fazla, sonradan gelen kürtler çok fazla vs..
Onların seni yakından tanımak istediğini hiç sanmıyorum :D
Gültepe, Basmane, Kuruçay, Bayraklı yoğunluklu yerler.
Kuruçay hangi ilçede?
Konak'ta bir mahalle.
Tepecik kuruçay sanırım
Kuruçay hangi ilçede?
Konak olmalı
Napacaksın çingenelere 😂
Nasıl insanlar olduklarını merak ediyorum :D Bulundukları mahallelerde yaşayış tarzlarına bir göz atmak istiyorum
Onlarda normal insan ama pek yaşam tarzları iç açıcı değil. Ayrıca mahallerine girsen tehlikeliler
Onlar bir parça ekmeği böler yedirirler sana merak etme ne varsa dillerinde vardır yeme içme sıkıntısı olmaz onlarda kavga muhabbetleri oluyor ama düğünleri falan kız kaçırma küçük yaşta evlenme başlık parası vb. Seyler normal onlarda
Çaymahalle
Tepecik
Menemen
torbalı , tepe köt,çaybaşı
Hayır yaa torbalıda çingene yok
@Nightwalk35 Katılıyorum Torbalı'da doğudan gelmiş olan çok fazla Kürt vatandaşımız var ama Çingeneler pek yok
Tire, torbalı, bayındır tarafları hep Izmirin yerlileriyle dolu. Merkezde olmadığı kadar yerli var orda. Fazla çingene olmaz oralarda
Çiğli
Çiğli bir ilçe. Çiğli'nin hepsi çingene mi?
hepsi değil
Çiğlinin genelde hangi mahalleleri çingene?
Örnekköy , kadifekale, tepecik vs
Örnekköy hangi ilçede?
Çiğli sanırım ana tavsiye ettem.
tepecik
Başka?
hilal
gültepe, kuruçay, ege mahallesi, 2. kadriye
kurucay tepecik genelde. ne olduki
Yaşam tarzlarını merak ettiğim için bulundukları mahallelere gitmeyi planlıyorum. Gezmek için tabi ki taşınmak için değil :D
bence gitmesen daha iyi olur... cok tehlikeli yerler. oyle yerlere oradan tanıdığın yoksa gitmemelisin
Gültepe var
Her yerde varlar
En çok hangi mahallelerde peki?
Gültepe sevecen
Bilmem
İzmir'i pek bilmem
Balçova
Balçovanın hangi mahalleleri?
Yüreğir ve yeldrğirmeni
Kadifekale