Son bir yılın en başarılı belediye başkanının kim olduğuna dair anket yapıldı. Anket sonucunda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin birinci oldu.
İkinci sırada Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, üçüncü sırada ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yer aldı.
Başarısız bir anket olmuş. Zira başarılı bir çalışmada yok ortada. Fatma hanımın bırakın birinci olması, listeye girmesi bile hata. Tren seferinde kendilerini izleyen halka öküz diyen bir ekip bunlar..
Fazla parayla çok şey yapmak değildir, imkanının yettiği kadarıyla az şeyler yapsan bile doğru şeyleri yapmaktır önemli olan
Engellemelere rağmen hiçbir zaman vazgeçmeyen Mansur Yavaş, yıllardır belediye başkanı olduğu Eskişehir’e farklı bir hava katan ve yaşam koşulları kazandıran Yılmaz Büyükerşen, bir kadının ne kadar çok güçlü olduğunu görmemizi sağlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan, benim açımdan en başarılı belediye başkanlarıdır
Gaziantepli değilim ama oralı arkadaşlarımdan bu kadının çok çalıştığını duymuştum. Hak etmiş.. Bu arada, bütün muhalifler Mansur Yavaş derken, dolaylı yoldan imamınoğlunun şov yapmaktan öte bir iş yapmadığını da onaylamış oldular... Cevaplar bunu gösteriyor..
bana göre en başarılı belediye başkanı ; yemeyen , akrabasına tanıdığına torpil geçmeyen , belediye işlerinde tanıdıklarına ihale paslamayandır. Tr de de böyle bri belediye başkanı olmadığına göre başarılı bir belediye başkanı yok demektişr...
Antep belediye hizmetinde gerçekten çok başarılı bir konumdadır. Doğuya normal şartlarda koşul ve uygunsuz politikalar neticesinde pek yatırım yapılmazken Antep saniyede, şehir yapılanmasında muazzam derecede bir ilerleyiş kaydetmiştir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Arkadaşlar Antep’e yolu düşüpte giden oldu mu bilmiyorum ama Antep halkının yüzde 90ı bu kadını seviyor. Belediyecilik olarakta mükemmel işler başardığını herkese anlatıyorlar. Şantiyemdeki Antepli taşeron kendi ağzıyla söylüyor aç insan bırakmamaya yemiş etmiş diye. Neler yaptığını bilmediğiniz insana çamur atmayın ve bu kadını tv programlarında göremezsiniz. Not; Antepli değilim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gittim gördüm. Yardımsever ve cömert halkını tenzih ederim tabi ama bk gibi şehir. Ortalık dilenci dolu. Bir tane bile polise ya da zabıtaya denk gelmedim. En büyük AVM getto bir mahalleyle dip dibe. Bir de medeniyetin beşiği yazmışlar billboardlara...
Kendisi zaten belediyeler birliği başkanı. Yardım toplayıp öyle bir şey yok deyip sonra farklı partiler yapınca burada çift başlı sistem olmaz demişti. 😀 İlginç demi ver coşkuyu.
Antep in eski halini de simdi ki halini de az buçuk biliyorum Bir kadın elinin değdiği bariz bir şekilde belli. Ama 1. Lik eskişehirin dir. Gerek sosyal çalışmaları gerek halka dönük projeleri gerek tarımsal faliyetler.
21 senedir Eskişehir'i Türkiye'nin en yaşanılabilir şehri yapan Avrupa kenti diye anılmasını sağlayan Yılmaz Büyükerşen'dir. Zaten ikinci sırada da Yılmaz hoca seçildi. Ekrem İmamoglu ve Mansur Yavaş ne yaptı daha dün bir bugün iki?
Akp nin icine truva ati olarak sokulmus bir kadin bu. Suanki feminist kanunlarin mimari kim sence? Bu kadin aile ve sosyal politikalar bakaniyken oldu ne olduysa
Eskişehirliyim, Fatma hanımı tanımıyorum ama. Yılmaz Bey ile denk gelmiştik, gayet sempatik bir insan 5 dakikada 100 adet soruma cevap vermişti bıkmadan usanmadan 10 numara insandır :D
CHP Li belediyelere meclislerden nakit para için önergeler geçmiyor ama aynısı Gaziantep’te geçti CHP olunca çalıştırmıyorlar ama akp olunca izin veriliyor şu süreçte Bile ayrım yapılıyor yazık