İnanan Genç adlı programa konuk olan Dünya Hafızlık Eğitim Derneği Başkanı Mesut Özdemir, "İnsan orucu bozacak herhangi bir şeyle de orucunu açabilir. Bak söyleyim sana; belki çok tuhafınıza gidecek. Bir insan, gerçekten hanımını çok özlemiş dayanamamış iftara kadar beklemiş orucunu hanımıyla da açabilir. Evet var bu, fıkıh kitaplarında. " ifadelerini kullandı.Şöyle bir baktığımız zaman yok sakız orucu bozar mı? Yok efendim zina bozar mı? vs vs. Artık islam dini ile uğraşmayı bırakmayacaklar mı? Kaynak
Akit TV'de orucunuzu eşinizle açabilirsiniz önerisi. İslam dini ile uğraşmayı bırakmayacaklar mı?
Oruç, gerçekten öyle bir hala getiriyor ki insanı mübarek, öyle şeyler aklına bile gelmiyor. Çünkü sen gün boyu namazla vakit geçirmişsin, evinde dualı kanalları izlemişsin. Yani kalp hep Allah demiş. Bu durumda ne kadar istekli bir insan bile olsan seni engelliyor, aklına bile getirmiyor çünkü nefs yorgun düşüyor.
Akit kadar yobaz bölücü bir yayin organi daha var mi bilmiyorum ama ilk defa dogru bir sey soylemisler.
İslam da bunlar var, islam bunlara izin veriyor. Dini elestiremedigimiz icin soyleyenleri eleştiriyoruz. Bir de ne gerek var boyle bir aciklamaya kısmını konuşabiliyoruz.
Ya şu Akit denen medya organına neden artık birileri müdahele edemiyor , fazlasıyla can sıkmaya başladılar. Tamam yandaş medya eyvallah ama din üzerinden yaptıkları çığırından çıktı.
Iyi güzelde Peygamberlerde orucu cinsellik ile acardi. Size bunca sene gercek Islam degilde toz pembe Islam anlatildigi icin gercek Islami gördügünüzde kabul edemiyorsunuz.