Biliyorsunuz dünyayı kasıp kavuran bir virüs ölenler mezarlıklara değil ayrı mezarlıklara kireçlenerek gömülüyor diye bir söylenti var. Ölenleri allah rahmet yakınlarına selamet versin. Dün Ömer Döngeloğlu vefat etti allah rahmet eylesin. Daha düne kadar virüsten ölenleri bir imam bir definci birde aile ferdinden bir üye gömülürken Döngeloğlunun gömülmesi kalabalıklar içinde oldu. Benim düşüncem virüsten ölenlerin aile yakınları acısını evinden sosyal mesafeye uyarak geçirirken bu cenazeye verilen toleransı adalet olarak göremiyorum. Ne kadar hayırlı bir insan olsa da bir bilgim yok sadece mezarlıktaki kalabalığa takıldım. Size göre diğer vefat edenler kimsesiz gömülürken bu kişiye verilen ayrılacık adalet mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap veren arkadaşlar soru başlığına değil açıklamayı okuyun sizden öğrenmek istediğim adaletin ayrıcalıklı olduğu..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bizim mahallede bir asam var adam çok zengin parasını harvayıp düzgün beslenmiyosu geçen hafta koronadan öldü bir hafta içinde
Nereye gömüldüğüne dair bilgin var mı?
var tab ki
Nereye gömüldü ayrı bir mezarlığa mı bilinen mezarlıklardan birine mi? Kalabalıkmıydı mezarlık?
ayrı mezarlık gazla kişi gidemiyo sosyal mesafe var
Açıklamamı okudun mu?
valla ben de anlamıyotum musama gösteriyolar ünlüler için sanırım
Adalet simgesinin gözünün kapalı olduğu daha anlaşılır böyle durumlarda😏
neyse ki yok, olmasın da aman
yeter artık kimse ölmesin
İnşallah en yakın sürede biterde insanlar aldığı bir nefese şükretmeyi anlar ona göre yaşarlar.
aynen, umarım biter
zaten cogu seyin kıymetini anladım ben
Corona virüsü kadar adaletli olursak bu virüsü kısa zamanda kovabiliriz bence, bakın o insan ayırmıyor.
Covid 19 dan ölen yok ama geçiren birisi var.
Açıklamayı okudum bence adaletli değil.
Yakın çevremde hastalığa yakalanan oldu ama bir elin parmağını geçmeyecek şekilde. Su ana kadar coronadan öleni duymadım
yok çok şükür ve olmaz inşallah
Var malesef
Cok sukur yok
Yok cok sukue
Sıyıran 2 kişi var
Var tabiki
Bir tanıdık öldü evet. Yaklaşık 15 gün oluyor.
Cenazeye gidebildiniz mi? ya da aile fertlerinin gidebildiğine dair bilgin var mı?
Hayır