Komunizm kapitalizm gibi siyonist masonik ideolojiler insana her daim zarar vermiştir. En iyisi insanlıga en uygun en güzel ideoloji üretmektir. Kapitalizm berbattır ona karşısın diye komunist olmamalısın. Öyüzden İdeolojilerin çogu saçmadır. Bilim dışıdır. Ama önemli olan İŞÇİ lerin kıymetidir. İşçilerin bayramı kutlu olsun. Umarım birgün. Sömürünün olmadıgı herkesin eşit oldugu bir ideoloji bir dünya kurarız . Bunuda yahudi icatları ideolojiler iyle gerçekleştirmeyiz
Komunist oldugumuzu kim söyledı beyınsıx Kardesım biz sadece işçiyiz haklarını herkes gibi arayan insanlarız kapitalizme her ne kadar karsıda olsak kapitalizmin kurbanıyız burda hikaye yazman yersız olmuş
Bak Kardesım hayat kitap okuyarak degıl yaşayarak sana ideoljının kralını gösterir biz hayatı yaşayarak zaten kendımıze bir yol sectık yani burda hangımız Engin biligisi daha çok tartışılır bır durum degıl ben sana saygı duyarım olur biter lakin burası senın tartsacagın bir platform degıl işçi bayramın kutlu olsun demen yeterli 👍
Komunizmi liberlizmi peki bunların kurucusunu biliyormusun? ya da denize düzen yılana sarılır senin misalın. Artık gözünüzü açın. Kapitalist sistemi komunist sistemi kuranlar yahudidir. Liberlist sistemde zaten kapitalist sistemin temel yapısıdır . Öyüzden 2 farklı düşünce alternatıfı ortaya koymayın. Fikirler üretin. yahudi icadı ideolojiler ile yol alınmaz. ancak siyonistlere hizmet edersin
@Atheist_Fearless Komünistim değilim dedim zaten. Liberal hiç değilim. Ancak bu siyasi düşünceler yahudi dini ilkelerine göre belirlenmiyor. Sadece bazı ideologlarının milli kimlikleri yahudi olabiliyor. Örneğin Karl Marx ve Ayn Rand gibi. Bununla birlikte kullandığınız dil de biraz siyasal islamcı üslubunu andırmıyor değil. Ne var ki siyasal İslamcılık da günümüzün şartlarına uyum sağlayamaz. Sadece tökezler.
Ateist biriyim . İslamcı olamam . islam en buyuk cehaşettir. bununda altını çizerim. dünyayı sentez santi tez olarka yönetirsiniz. yani kapitaist sistemin karşısında komunist sistemi koyarsınız. tez antitez yaparsınız böyle dünyayı kontrol edersiniz. bu bir gerçek. İnsnalık için güzel bir ideoloji gereklidir. KARL MARX ın birçok dediği olmadı hemde dıyalektık yöntemi hem yanlış hemde bılım dışu. o halde ise komunist manıfesto das kaptialst yönemi yanlış ıse. Dogru bilgiler değil demektir. zaten komunist sistem olması için insanların ölmesi saçma. Ütopya ugruna insanların canını vermesi Akla hayale sogmayan bir şey. İslamla aalakası yok. Artık gözünüzü açın gerçek dünyaya dönün. Dİeolojilerin hepsi çöp. cogu bilim dışı
Solcuları har daim savunurum severim. grup yorumuda öyle. Gerçektende insanlık için çabalayan sadece solcular. Bunu biliyorum. lakin ideolojiniz yanlış. Yahudi icadı komunizm ile olmaz kardeşim. Ancak masonlara hizmet edersiniz siyonistlere hizmet edersiniz. Albert pike nın mektubuna mutlaka bak. İnsanlık için en dogru ideoloji kurmalıyız. Gençlerimiz yahudi fikirleri ile kendisini öldürmemeli Karl marx da bir yahudidir. hatta sovyetlerin çogu yahudidir
@Atheist_Fearless Okuyup yazdık herhalde. Sen ne yazdığını bilmiyorsan ayrı. Yahudi bir ırktır. Ha sen musevi demek istediysen karl marx, Sovyet falan ateist din olarak musevi değil
Kardeşim sovyet yöneticlerinin %80 ı yahudidir. Irktır tamam Dini inançları yoktur Ama hepsi Yahudi idi. Hatta rose loxemborg oda Yahudi. Lenin de yahudi. Stalin gürcü asıllı diyorlar Onada yahudi diyorlar kardeşim. Irkçı değilim , Ulan Dünyayı sömürenler Rockfeller Hepsi Yahudi sen ayakta uyu Be. Nasıl insan olmuşsunuz Yazıklar olsun ! yahudileri savunacak duruma gelmişsiniz
@Atheist_Fearless Irkçısın işte. Genelleme yapıyorsun. Onlar Yahudilik için değil ideolojileri için uğraştı. Katılmasan da ideolojilerine ırklarından vurmak nr
Yahu kardeşim. kendin üdşün fikir yürüt . Kendin ideolojini olulştur. Neden yahudilerin fikirlerini alıyorsunki? Sen kendin üret yerli ideoloji yap. Bilimsel düşünün biraz .. 19 . Yuzyılda hiçbir dediği olmamış daha kendisi çocuguna sahip çıkmamış adamı savunma. Adamın çocukları açlıktan öldü. Gitsin ilk başta çocuklarını korusun Sonra İnsanları kurtarırı. Diyalektık materyalist yöntem geliştirdi. bu yöntemde yanlıştır kardeşim. MANTIKÇILAR bile söyler bunu. ohalde karl marx ın üretim süreçlerini yanlış anladı. ben SOLCULARI severim GRUP YORUM uda severim. Solcular yıllar boyu HAKSIZLIK a kaldılar. Ama Yahudi ideolojisini savunmayın kardeşim.
En İyi Cevaplar