Merak edilen 23 Nisan sorusuna Bakan Koca şu şekilde yanıtladı; Bu doğrultuda daha sonraki haftalarla ilgili karar Bilim Kurulu'nda gündeme gelmedi ama önümüzdeki haftalarda gelebilir. Bilim Kurulu bir karar merci değildir, tavsiye kararları alan bir kuruldur. 23 Nisan ile ilgili de gündeme gelmedi, haftaya gündem olabilir.
Gelmeli. Memleketin sağcısı bir g*rizekalı solcusu ayrı g*rizekalı. Şimdi onlar da kalkar 23 nisanda corona bizim bayram kutlamamıza engel olamaz diye toplanırlar ülke iyice savaş alanına döner. Sokağa çıkma yasağı gelsin. Not: herhangi bir siyasi görüşe mensup değilim partilere değil şahıslara bakarım.
Bunun 23 ü 19 u olmaz. 3 hafta tamamen kapat ülkeyi işte. 3 hafta kapatacaksın ülkeyi , yayılmayı kontrol altına alacaksın. Ancak şov ancak şov başka bir şey yok.
Gelir diye tahmin ediyorum. Bir de Tv'de gördüğüm kadarıyla 23 nisan'da çocuklar evde yaptıkları gösterileri bir web sitesine atıcak. Yapılanlar da tv'de yayınlanıcak. 😊
muslum baba kaza gecırmıs sesı gıdıyomus, hocası demıs kı muslum, senın sesın sadece sen ıstersen kesılır, ben de dıyorum kı zıncıre de vursular da benım sesım cıkacak, cıtaya da cıkarım balkona da.. !