Allah mutlu mesut etsin 😀 Orta Cami'nin oralara yakın, pidesiyle meşhur, baş harfi S jdjdj açık adres gibi oldu Bizim köyümüzde Curi'den içeri girince 😂
Tabiki ben kendimi bildim bileli hep orada o lokanta.. Göbü evet Ergünler var orada arkadaşlarım hatırladım şimdi biz tersiz size ya kalenin karşısında kalıyor bizim köy akkuş yolu üzeri nadirli. 😂
Ooo kalenin orasi bize ters kalıyor 😀 Nadirli köyüne bir kez gittim diye hatırlıyorum Yüksekte kalıyordu ve Ünye ayağının altındaydı doğru hatırlıyorsam 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beeen sallandım ve çok korktum İnşallah bu yılı sağ salim atlatabiliriz
İnşallah vallahi
Siz Samsun'luymuşsunuz ben Ünye'liyim 😊 hemşerimi buldum jdjdj
Tam tersi ünye'liyim ama 3 yıl önce samsuna taşındım
Neresindensiniz ünyenin
Şakaaa dünya çok küçük Ünye/Cumhuriyet Meydanı Hatta tanınan bir lokantacının kızıyım da onu yazmayayım buraya jdjd
Ahaha acaba hangisi. Meydan da ablam oturuyor evli. Ben şu an köydeyim kalenin karşısında. Tanınan lokantıcı bir abimizin kızısın hemi iyiymiş. 😂😂
Allah mutlu mesut etsin 😀 Orta Cami'nin oralara yakın, pidesiyle meşhur, baş harfi S jdjdj açık adres gibi oldu Bizim köyümüzde Curi'den içeri girince 😂
Sonu Han ile bitiyor olması lazım tanıdım orada yemek yemişliğim bile var eğer orası ise 😂😂😂 cüriden içeri zembek Çaybaşı flaan mı 🤔
Eveeet 😍 babam tanınan bir esnaf, İbrahim usta döner ustacımız filan jdjdj çaybaşına gelmeden Göbü var, Sahilköy filan, oralar 😊
Tabiki ben kendimi bildim bileli hep orada o lokanta.. Göbü evet Ergünler var orada arkadaşlarım hatırladım şimdi biz tersiz size ya kalenin karşısında kalıyor bizim köy akkuş yolu üzeri nadirli. 😂
Ooo kalenin orasi bize ters kalıyor 😀 Nadirli köyüne bir kez gittim diye hatırlıyorum Yüksekte kalıyordu ve Ünye ayağının altındaydı doğru hatırlıyorsam 😊
Yok oralar çimento tarafları nadirli fazla yüksek değil. :))
Yanlış oldu o zaman, üzgünüm 🤦♀️ 😂
Yok estağfurullah olsun. 😂😂
Burda 4 yıldır varım neredeyse ilk kez ünyeli olan birine denk geldim 😂😂
😀 😀
Doğrudur ben de ilk kez denk geldim 😊 hoş ben hesabı açalı bir hafta oldu 😂
Hahah olsun. 😂😂
Orduluyum Ben ilk defa hissettim deprem değil sandım ihtimal vermedim ama depremmis
Sen neresindensin
Ünyedeyim köydeyim ben ilçede olanlar sokağa çıkmış
Bende merkezdeyim hissettin mi peki
Evet hissettik
Ben İstanbul'dayım ama annem de sanki saklandık dedi bilmiyorum
Ordu merkezde değilim ama duyduğuma göre hissettiren bir deprem olmuş, geçmiş olsun.
00:23 4.1 Ordu / Avdullu - Kumru