100 yılda 1 gerçekleşen bir sürecin içerisindeyiz. Gündelik yaşamımızdan sosyal hayatımıza tüm alışkanlıklarımız değişti. İnternet ve sosyal medya üzerine çalışmalar yapan 2 akademisyen insanların corona virüs sürecinde hislerini mektuba dökeceği bir platform geliştirdi. Dünyanın dört bir yanından insanlar Corona Letters sitesine girerek tarihe not düşüyorlar.KAYNAK
Koronavirüs günlerini mektuplara döküyorlar. Koronaya bir mesaj da sen bırakır mısın?
Bana göre Yaşamın en Komik kısmı, Size kötülük ve acı veren insanların hiç bir şey olmamış gibi hayatlarına devam etmesidir. Yaşamın en keyifli kısmı ise, Bir gün herkesin iyi veya kötü hak ettiğini bulacak olmasıdır. Biliyorum bu Dünya da kimse iyi kalamaz ama Deneyebiliriz. Doğruyu Yaptığımı biliyorum ve kimin gittiğini önemsemiyorum. Biliyorum ki her zaman bir yenisi daha gelecektir. hayatım Kapım daima açık. Hayatımın en güzel yılı 2020.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne yazcam banane. Akıllı olun dışarı çıkmayın da hastalık sona ersin bu kadar müzdaripseniz! Bencil ve cahil insanlar yüzünden hastalık sürekli bulaşıyor. Dışarıya bir göz attım hala herkes dışarıda yüzlerinde ne maske var, ne de eldiven. Ve dışarıya çıkmışlar. Bu akılla b*k düzelir herkes.
Aslinda Turkiye de ki bir kesim icin korona felan etkilemiyor tayyip karsitlari hep karantinaydi, iki kelam. etsen hemen iceri atarlardi bizim ulkeye pek yabanci degil yani 😀Ben bundan sonrasindan korkuyorum cunku ipin ucu kacacak..
Umuyorum ki Dünya'ya artık daha iyi davranır, doğa ve insanlarla dost bir şekilde hayatımızı yaşamaya gayret ederiz. Umarım bir daha hiç karşılaşmayız.
Evlerimizden gördüğümüz, duyduğumuz, okuduğumuz sayıların sadece veri/sayı değil insan canı olduğunu anladığımız gün bu virüse karşı daha güçlü olmayı başarabileceğiz.
Yaktın bizi Corona.. Tam bir ay sonra kedim rahatsızlandığı için sabah veterinere çıkmak zorunda kaldım. Kapıdan bir çıkışım var; sanki dışarıda zombi istilası var! 😅