Kendisi sürü bağışıklığına kurban gitti, Ben hala kendisinin yoğun bakımda olduğuna inanmıyorum. İngiltere bu savaşı kaybetti. Diller değişse de insanların algısı değişmiyor. İnsanların acıma duygusuyla öfkesi dindirilmeye çalışılıyor
Bir virüs düşünün, İngiltere başbakanı Boris Johnson'u bile yoğun bakıma sokabiliyor. Adaletine hayranım bu virüsün, darısı diğer ah alan liderlerin başına.
"Ben masonum" diyen Çankırıliyi da indirdiler desene Hey yavrum hey... İngiliz yılan gibidir Yuvada tehlikeli gördüğü her şeyi sokar/imha eder. Boris de çerçeve dışına çıkmış demekki.. Çizmisler üstünü... Heee virüsten heee
İngiltere başbakanı Boris ya da ülke liderlerinden birisi hayatını kaybedicek coronadan çünkü corona salgın değil biyolojik saldırıdır Adam haklı cıktı bu işleri anlatan bir abimiz vardı teker teker neler olacağını söyledi ve de gerçekleşiyor
Tam bilinmiyor ama bu dünyanın gerçek sahipleri para kimse ise o çıkardı bir ilaç şirketine 170 milyar dolar bütçe ayrılmış bu konuda hatta filmi bile var birebir tarif ediyor yapacakları şeyleri birebir filme döküyorlar bizim salak insanlarımızda para verip izliyorlar
Bu saf iki hafta önce ne önlem aldırdı ne bir şey yaptı. İnsanların içine çıktı tokalaştı marifet gibi :D Türkiye'de vaka yokken bile kendi önlemimi almıştım ben hala da aynı ciddiyet ile devam ediyorum
Sen ben alıyoruz da ülke yöneticileri bence almıyor. Onca artış ve can kayıplara rağmen 3 büyük şehir de neden yasak çıkmıyor anlamış değilim, illa İtalya gibi mi olalım? 😔
Alsak her geçen gün enfekte insan sayısı artmazdı bence. Daha kontrol altına bile alamadık çünkü insanlar sadece başkalarının değil kendi canlarına da değer vermiyorlar.
Elbette ciddiye alıyorum canımı sokakta bulmadım bazı insanlar çok sığ anlamamak için direniyor illa korona bulaşacak yatak döşek hasta yatacaklar ki anlasınlar bizim millet böyle.
İyi bir insansın. Babanı böyle düşünmen çok mutlu etti. Ben 8 sene önce kaybettim, ona çok iyi sahip çık, iş işten geçtikten sonra insan çok özlüyor ama nafile...
@10emrevakana taşikardim var nabzım 130 larda seyrediyor ama sırf hastaneden mikrop kaparım diye gitmiyorum , doğru söylüyorsun zamanında ona of dediğim için bile köpek gibi pişmanım
Bu işin icinde iş var herkezi etkiliyor evet doğru ama bir kızılderili atasözü derki bir dereden gecerken ıkı balık kavga ettiğini görürseniz kesin ingiliz ordan gecmiştir
Avrupa geç de olsa ciddiye almaya başladı yasak gelmeyen yerlerde yasak var gibi millet çıkmıyor evinden ama burada hala spor için çıkanlar falan var neyin peşindeler anlamış değilim
Evet ciddiye alıyoruz bu konuda otobüs seferlerinde de düzenleme kararı aldık. Bundan sonra metrobüs ve otobüslerimiz de seyahat esnasında sadece şoförer bulunacak. Ayrıca günlük sefer sayısı 10 'u geçmeyecek..