Adana çok hoş bir il değil mi?

Bu fotoğrafın çekildiği gün 23  Nisan  , 19 Mayıs veya 30 Ağustos değil, Adanada SIRADAN BİR GÜN
Bu fotoğrafın çekildiği gün 23 Nisan , 19 Mayıs veya 30 Ağustos değil, Adana'da SIRADAN BİR GÜN
Türkiyede sadece Adanada kutlanan Portakal Çiçeği Festivalinden bir kesit
Türkiye'de sadece Adana'da kutlanan Portakal Çiçeği Festivalinden bir kesit
Yine Adanada kutlanan Dünya Yoga Günü
Yine Adana'da kutlanan Dünya Yoga Günü
Yine Adanada kutlanan Dünya Yoga Günü
Merkez Park Saat Kulesi, Asma Köprü, Sheraton Grand Oteli & Hilton Oteli (HiltonSA), Taş Köprü
Soldaki Yüreğir, sağdaki Çukurova ilçesi
Soldaki Yüreğir, sağdaki Çukurova ilçesi
Varda Köprüsü, Adana Bizansa aitken Yunanlar tarafından yapılan Bebek Kilisesi ve Kuruköprü Anıt Kilisesi
Varda Köprüsü, Adana Bizans'a aitken Yunanlar tarafından yapılan Bebek Kilisesi ve Kuruköprü Anıt Kilisesi
Kurtuluş mahallesinde bulunan barlar sokağı; Şinasi Efendi Bulvarı. Zaten Kurtuluş Mahallesini Beyoğlu olarak düşünebilirsiniz, gece hayatı çok hızlı ;)
Sevgi Adası
Sevgi Adası
Adana haberlerde gördüğünüz gibi cinayetten ibaret değil. Güvenli yerler ve iyi insanlar da var sadece adımız çıkmış o kadar 😒 Tek sorun bu şehirde hayatın aşırı pahalı olması, İstanbul'dan sonra kesinlikle en pahalı şehir hatta belki de İstanbul'dan bile pahalı. (Özellikle ev kiraları)
Kesinlikle öyle
Kısmen
Hayır değil
Fikrim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Hepsi sıcaktan oluyor :) Adana sıcağında kendimi çok agresif hissederdim (özellikle yazın) şimdi Ankaradayım çok rahat ve huzur dolu hissediyorum. Apaçık ortada işte sıcak hava insanda sinir yapıyor hafif serin hava rahatlatıyor :))
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemeler
+1 yıl
Trolledim sizi bu görüntülerin hepsi Adanaya ait değil dafgadf