- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAkdeniz bölgesinin kötü ili yok ki Adana'sı Ayrı güzel Hatay'ı ayrı güzel Mersini ayrı güzel Antalyası ayrı güzel. Akdeniz ve insanları ayrı güzellikte orjinal insanlar seviyorum. Her yerini ayrı ayrı :) Antalyadan Adanaya selam olsun :) @Adanali_ lar orjinal insan değerliler severim. :)
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen Adana ya gittim. Her yerini gezme fırsatım olmadı ama çok hoşuma gitti. Bütün sokaklar portakal kokuyordu mis gibi. O sıra Sabancı büyük bir camii yaptırıyordu. Yemekleri, havası sıcağı ile insana keyif veren bir il Adana. Sadece insanları biraz kaba konuşuyordu O kadar. Ya da bizim alışveriş yaptığımız esnaflar öyleydi bilemiyorum.
21 Yorumla
Gidersem sağ kalmam gkskek
24 Yorumla
Soran+1 yılSokak serserileriyle muhattap olma sağ kalırsın merak etme :) Sokak serserileri de her yerde var zaten birtek Adanada yok, Adana'da sayıları ve oranları fazla o kadar.
Soran+1 yılKız dikkat et 😅😅
- +1 yıl
Asli?
Portakal çiçeği carnavalı ise bambaşka'' tabi bu yıl mort :D
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya bu vıl virüsten dolayı yapmazlar
Soran+1 yılyıl*
- +1 yıl
Evet zaten iptal oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılbir Adanalı sayılabilecek biri olarak bunlardan bazılarını bilmemem uyandırdı beni. Not sldım en kısa sürede gezilecek oralar.
11 Yorumla- +1 yıl
Klavye ahhh:utandırdı** aldım**B büyük harf☺️☺️
+1 yılVallaha ben pek güzel bir yönünü göremedim😄
Palmiye ağaçları ve temiz sıcak havası dışında insanı bir garip adamın üstüne üstüne gelip dik dik bakıyorlar hele o altıkatın oradaki esnafı düşünemiyorum bir dövmedikleri kaldı birde o terminaldeki conolar o nasıl kokuydu yarabbim açtım ellerimi sana geliyorum dedim sanırsın deveyi bir yıl önce kesmiş terminalin ortasına bırakmışlar kaç gündür yıkanmıyorlardı acaba😄
Öndeki kız gibi birini görsem kesin unutmazdım ama realdeki kız hala aklımda😄
Yiğidi öldür hakkını yeme ama seyhan ve atatürk parkı iyiydi şimdi013 Yorumla- +1 yıl
Conolar koronadan telef olmuştur kesin😄
- +1 yıl
Birde bir şey merak ediyorum o kadar sıcakta peynir gibi bembeyaz kalmayı nasıl başarıyorsunuz?
Soran+1 yılSeyhanın iyi bir yer olduğuna emin misin adananın en varoş yeri :/ çukurova çok daha güzel :)
Herneyse soruna cevap vermem gerekirse bu sıcakta peynir gibi bembeyaz kalamıyoruz zaten bembeyaz olsak bile güneşten zenci gibi oluyoruz 😅
Soran+1 yılSen kışın gitmişsin sanırım adanada kışın beyazlaşıyoruz doğru :)
- +1 yıl
Vallaha her tarafını bilmiyorum ama benim kaldığım kısım baya iyiydi yani moderndi 200-300 metre ileride carrefour AVM filan vardı evlerde hırsızlık falan oluyormuş ama baya nezih bir yerdi😄
Çukurova gidemedim bilmiyorum bir tanığımıdın düğününe gelmiştim o kadar uzun kalamadım o yüzden
Bir Mart ayında geldim birde ağustosta her iki mevsimde güneşten kavrulmuş insanlar vardı elbette ama pamuk gibi insanlarda vardı😄 - +1 yıl
Adanalı bir yarim vardı peştemalı püsküllü değildi ama kendisi püsküllü belaydı😂😂
- +1 yıl
Pardon da , sen Adana'yi övüyor musun rezil mi ediyorsun belli değil? Resmen ayrımcılık yapmışsın yok Çukurova şöyle yok Seyhan böyle
Bence sene daha Çukurova Seyhan nereden ayrılıyor haberin yok..
Adanalı her yerde Adanalı dir
Kalkmış ayrımcılık yapıyorsun ne kadar ayıp ya...
Soran+1 yılSinirlendi abla
- +1 yıl
Çünkü yanlış yorumlar yapıyorsun...
Soran+1 yıl@Prenses_Artemiss yanlışsa yanlış de. Seyhanda suç oranı çok yüksek. Cinayetler hep Seyhandan çıkmıyor mu? Haberlerde hep seyhan..
- +1 yıl
Söyler misin bana Ziyapaşa Gazipaşa nereye bağlı? Sen seyhanla kafayı yemişsin
Şunu unutma Çukurova ilçe olmadan orası da Seyhan olarak geçiyordu bu yüzden ayrımcılık yapma
Suç her yerde suçtur Çukurova da işlenen suçları sana çıkarırım
Şimdi ya ayrımcılık yapma ya da Adanalı yım deme
- +1 yıl
Anaaa ne olmuş burada yaa🤔iki hemşo birbirine girmiş tamam didişmeyin be benim yüzümden aaa sustum ben bir şey demedim tamam adana türkiyenin güzide illerinden biri oldumu😄 şalgamı ve bici bicisi yeter zaten😋
- +1 yıl
45 üstümü yaş aralığı 22 değilmiydi🤔 yahu😅
+1 yılGörmek istediğim ama henüz görmediğim bir şehir ve
aslında Adana kebap yemek için Adana'ya gitmek istiyorum ama
tanıştığım Adanalılar genelde iyi insanlardı, "genelde", bazıları hariç. 🤣
(Çok sıcak olması nedeniyle benim yaşayabileceğim bir yer değil, kesinlikle.)10 Yorumla- Gündem konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılAdana çok güzel bir şehir gerçekten.
Sadece içinde yaşayan bir kesim var, onlar Adana'yı çirkin kılıyorlar...34 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. O kesim okumayan cahil insanlar genelde yüreğirde ikamet ederler :)
- +1 yıl
Merkezde de denk geldiğim oldu. Son gittiğimde şehir suriyeliler yüzünden ortadoğu şehri gibi olmuştu, çok etkilenmiş suriyelilerden. Insallah o eski güzelliğine geri döner
Soran+1 yılÇalışıyoruz merak etme :) Suriyelilere HİÇ iyi davranmıyoruz burda :)
Soran+1 yılHaha üstü kapalı dedim pek açık olmadı :) Gitmeleri için burda suriyeli gördüğümüz an linç ediyoruz biz kızlar bile eksik kalmıyoruz 😂 😂
+1 yılEvet
https://www.youtube.com/embed/t0D0ct7ImtcRakı Festivaline Katılacaksın
Rakısını Kebabını Yiyeceksin13 Yorumla
Soran+1 yılBu çocuk Urfalı :)
Soran+1 yılama çok tatlı :))
- +1 yıl
nerelı oldugunun önemi yok.. sadece adana sarkısı oldugu ıcın anlattım.. adanayı cok severım ve her yıl 3 5 sefer gelir giderim iş dolayısı ile
+1 yılBen gittim bir çok kez. conolar olmasa çok daha güzel bir yer olacak şu festivali çok merak ediyorum ona bir denk gelemedim. ama güzel bir ilimiz severim
116 Yorumla
Soran+1 yılAdanada diğer illere oranla çok daha fazla Suriyeli var ayrıca bundan belli bir zaman önce Adana ve Mersine çiftlikte çalışmaları için binlerce arap uşağı getirildi. Bunun yanı sıra yaklaşık 20 yıldır (2000den beri) yoğun Kürt göçü altındayız yani o gördüğün conolar adananın yerlisi değil, fellahlar ve doğudan gelen Kürtler. yoksa adananın yerlisi öz türktür
- +1 yıl
Benim çok samimi sevdiğim arkadaşlarımda var orda benzer şeyleri onlarda söylüyor ama şu varki dışarıdan ziyarete gidecek birisi için maalesef çokta güven veren bir yer gibi durmuyor 😑
- +1 yıl
Her coğrafyanın getirdiği birkaç özellik oluyor yani. Adamlar sınırda. Kaçakçılık hobi olmuş :D Kadınların sırtında beline kadar arapça dövmeler filan var. Kafalar bayağı karışık :D
- +1 yıl
Kadınlarının sırtını belini ve suç hayatını bilmiyorum ilgilenmiyorumda ben sosyal açıdan düşünüyorum. Şehir güzel ama güven vermiyor bence sıkıntı bu sadece yoksa ben hataya Diyarbakır’a Urfa’ya da gittim bu dediğin şeyler oralardada hat safhada
- +1 yıl
Olay dövme değil. Dindar gözükme hevesi ile dövme yaptırmak çelişkili. İnsanlar ne yaptıklarının farkında değil. Gelişine yaşıyorlar :D
- +1 yıl
O kadarını bilemiycem artık soru sahibi arkadaş Adanalı ve orda yaşıyor sanırım o daha iyi bilir
Soran+1 yıl@narinbirbey Adamlar sınırda derken? HAHAHA haritaya bak bakalım adana mı sınırda yoksa hatay, kilis, gaziantep mi sınırda?
Soran+1 yıl@narinbirbey Şu yaşıma kadar adanada bir kişide bile arapça dövme görmedim adana insanı milliyetçidir hatta ırkçıdır, sevmezler arapları ve kürtleri buraya gel de gör duvarlarda suriyelilere, kürtlere küfürler yazıyorlar sen neden söz ediyorsun
Soran+1 yılSuriyeli biri İstanbul'da rahatça bağıra bağıra arapça konuşabiliyor adanada suriyelileri gördükleri anda linç ediyorlar
- +1 yıl
Aynen bu da insaniyet göstergesi evet haklısın. Milliyetçilik ırkçılıktır o ayrı bir mesela ama sen beni anlamüyürsün babbo. Adanalı birini bul da anlaş. Ben pek beceremiyorum :D :D
Soran+1 yıl@narinbirbey Sen önce haritaya bak adana sınırda değil, coğrafya dersinde yattın mı hep
- +1 yıl
Güzel insanlar benim yanıtımın altında tartışmazsanız sevinirim 😊sürekli bildirim geliyor ve sorudan alakasız konuları tartışıyorsunuz.
Soran+1 yıl@KAPTANKENAN6 Haklısın ama bu kendini beğenmiş cahil adana hakkına herşeyi bildiğini sanıyor. adana suriye sınırında DEĞİL. deniz sınırında. solunda mersin yukarısında niğde ve kayseri, sağında osmaniye ve kahramanmaraş, aşağısında ''DENİZ'' var, suriye değil.
- +1 yıl
Söylediklerinde seni anlıyorum hakta veriyorum seninde anlayışın ve haklı buluşun için teşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
Kardeş sen haddini aşmaya başladın. yanlış ithamda bulunuyorsun. öyle olsa ilk yorumunda sana saldırır hiç cevap vermezdim ben terbiyesizliğin alemi yok. ve sizin tartışmanızda gram umrumda değil gelen gereksiz bildirimler rahatsız ediyor o kadar. şimdi işine bak hala diyeceğin bişey varsa sorusuna yorum yap bu yorumun altından konuşmaya bir son verin
- +1 yıl
Olum sen aptalmısın ya da anlama özürlüsümü ben yıllardır burda bu hesabı kullanıyorum. tanıyan bilende bilir sen neyin peşindesin. şimdi kuyruk acını o aciz beynin laf sokmaya çalışarakmı çıkarıyorsun.. sana insan gibi diyorumki uzatma işine bak derdin varsa sorunun altına yorum yap benim yorumumdan uzak dur. ne öyle şey gibi atlıyosun mevzuya bişeyleri anlaman için hakaretmi etmek lazım kardeş
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir Adanalı olarak kesinlikle katılıyorum. Samimiyetin başkentidir Adana'm❤ Yemek kültüründen bahsetmiyorum bile şalgamı, kebabı, şırdanı... Tam bir cennettir güzel memleketim. Sosyal medyada ve haberlerde kötü yansitanlara itibar etmeyin. Hiç olaysiz bir yer diyemem ama bu olaylar her şehirde görebileceğiniz şeyler. O yüzden çıkın çıkın gelin derim ben💁♀️😊😀
20 Yorumla
+1 yılbenim annem tarafı Adana'lı babam Karamanli keşke diyorum Adana da yaşasaydım Karaman küçük ama bir o kadar da herseyden geri kalmış bir memleket
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın mesela Karaman malum İç Anadolu şehri yobaz olur etek giydiğin an sana laf atarlar ama Adanada özellikle Çukurova ilçesinde istersen gecenin 3ünde mini etek giy kimse dönüp bakmaz bile :)
- +1 yıl
karaman da o konuda yobazlık görmedim de diğer konularda geri 🙂 mesela bir erkek bir kadınla parkta otururken görseler ayıplarlar en basit örnek
+1 yılAdana coğrafi konum ile çok sıcak olasa bile beğenisi yüksek bir ilimiz.
12 Yorumla
Soran+1 yılbeğenisi yüksek bir il olduğunu sanmıyorum :/ İnsanlar Adanalıları hep kavgacı ve agresif biliyor
- +1 yıl
Adanayı bir kere ziyaret etme şansım oldu keyifte aldım Adana'yı gezmekten. Insanlar her daim başka birileri için veya başka şehirler ya da birçok şeye yorum yaparlar ve çoğu boş yorumdur. Ben çoğu zaman kendim için veya başka bir şeye yapılan yorumlara kulak asmamışımdır. O yüzden gözle görüle bakarım love Adana
+1 yılFikrim yok ama Adanalilarda bir asabilik oluyor bu net
14 Yorumla
Soran+1 yılDiğer bayana yazdığım şeyi kopyalayıp yapıştırayım :) :
Kebap olsun şalgam olsun çok proteinli besleniyoruz ve proteinin fazlası insan vücudunda sinir yapıyor. Bunun yanı sıra bunaltıcı nemli ve sıcak hava da sinir yapıyor bu yüzden genelde sinirli oluruz doğru ama emin ol özünde iyi insanlarız
Soran+1 yılMesela şu an yaz mevsimi değil dolayısıyla insanlar sıcaktan bunalıp çevresine çatmıyor durduk yere
Soran+1 yılYazın gitmeni tavsiye etmem ama ahahahah
- +1 yıl
Ben kotulemiyorum zaten ulkemin her yeri her insani guzel sadece curuk elmalar da var tabi ben de bir kadina gore sinirliyim 😂😂😂
+1 yılMekan olarak çok güzel ama ben açıkcası Adana insanlarını sevmem
16 Yorumla
Soran+1 yılKebap olsun şalgam olsun çok proteinli besleniyoruz ve proteinin fazlası insan vücudunda sinir yapıyor. Bunun yanı sıra bunaltıcı nemli ve sıcak hava da sinir yapıyor bu yüzden genelde sinirli oluruz doğru ama emin ol özünde iyi insanlarız
- +1 yıl
Olabilir ama benim tanıdığım Adanalılar iyi değildi nadirsiniz o zaman
Soran+1 yılBen nadir olanlardanım o zaman :)
- +1 yıl
:):)
- +1 yıl
Kara gözlü gerçek Adanalı emin ol harika kişilerdir.
- +1 yıl
Doğrudur iyiler de vardır elbet..
+1 yılÇOK GÜZEL AMA NEDENSE BANA KARISIK GGELMİŞTİ KAYBOLMAYA MÜSAİT :)
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazen ben bile kayboluyorum 🤦♀️
Soran+1 yıl😅 😅
- +1 yıl
ama gerçekten güzel ve büyük bir sehir
+1 yılAdana'ya iki kere gittim bir arkadaşı ziyaret ettim gittiğim yer çok güzel bir yerde hoşuma da gitti evet biraz pahalılık var ama bunu piyasa değil insanlar yapıyor
10 YorumlaGüneydoğu'yu Hiç Bir Zaman Sevemedim... Çünkü;Kıskanç, Kem Gözlü Vs... Oluyorlar. Tabi ki İyi Niyetli İnsanlar da Var Ama ben Güneydoğu'lulardan Çok Korkuyorum Ve Güvenmiyorum, Özellikle Araplara... kusura Bakmasın Kimse.
06 Yorumla
Soran+1 yılAdana Akdeniz bölgesinde güneydoğu anadolu bölgesinde değil
Soran+1 yılMersin merkezle aramızda yarım saatlik mesafe var biz güneydoğuysak mersinliler de güneydoğulu
Soran+1 yılhatay, osmaniye ve kahramanmaraş adanadan daha doğuda oldukları halde bu 3 şehir bile akdenizdeyken adanaya nasıl güneydoğu dersin?
Soran+1 yılAyrıca adananın en fazla %5'i arap onlar da sonradan göç edenler. Adananın yerlisi has Türktür, seçim sonuçlarına bak
Soran+1 yılİstatistik olarak Adananın şimdiki etnik dağılımı: %85 Türk, %5 Arap %5 Kürt %5 diğer
Soran+1 yılOh döktüm içimi 😑
+1 yılAdana başka bir güzel
Gerçek yerli insanıyla olsun yemek kültürü olsun harika bir yer32 Yorumla- +1 yıl
Pardon da , sen Adana'yi övüyor musun rezil mi ediyorsun belli değil? Resmen ayrımcılık yapmışsın yok Çukurova şöyle yok Seyhan böyle
Bence sene daha Çukurova Seyhan nereden ayrılıyor haberin yok..
Adanalı her yerde Adanalı dir
Kalkmış ayrımcılık yapıyorsun ne kadar ayıp ya... - +1 yıl
Adananin heryeri güzel en kenar mahallesi bile. Tamam doğru elli biras getto ama seviyorum bee burayi
+1 yılseverim, keşke İzmir ile komşu olsaydı, insanı kaba durur ama arap çakmalığı sıfırdır, rasyoneldir.
10 Yorumla
+1 yılTürkiye'nin en güzel illerinden biridir Adana. Gittim ve gördüm. Yaşanacak bir şehir kesinlikle.
20 Yorumla
+1 yılBen çok seviyorum Adana'yı ve insanlarını aşırı sıcak kanlı ve doğal oluyolar
20 Yorumla
+1 yılHoş bir il Adana ve doğası mis gibi kokuyor özellikle portakal çiçeği karnavalındaaaa 😍
10 YorumlaGündem konusunda 394 cevap paylaştı. Adana güzel olmaz mı ya ciğeri yeter güzel olması için
10 YorumlaO kadar sıcak olmasa yaşanılası bir yer olabilirdi
10 YorumlaAdana gerçekten güzel bir il. her gittiğimde daha bir güzelleşiyor. toplum olarak ön yargılı olunan illerden ama herkese tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılBencede hiç gitmedim ama sadece adı çıkmış arkadaşlarım var Adanalı onlarda çok güzel olduğunu söylerlerdi ayrıca yemekleri falanda çok güzel ve Adanalı bütün arkadaşlarım çok iyi hepsini çok seviyorum
20 YorumlaGündem konusunda 325 cevap paylaştı. Adana da her şey güzel, Aşk bile daha tatlı. Adanalıyım bende.
10 Yorumla
+1 yılAdana ile ilgili bilgim yok ama ülkemin güzel şehirlerin den biridir kesin.
10 Yorumla
+1 yılHiç Adana'ya gitmedim. Lâkin memleketimin her bir karış toprağı güzeldir.
10 Yorumla
+1 yıladanaya gezmeye gittim ve cok guzel biryer o kadar kebab yemisligim vardi orada asil kebabi bir yedimmm offf tadi damagimda hala lezzet farki cok
10 Yorumla
+1 yılMersinliyim A-danayı da Çok severim akrabalarım arkadaşlarım var
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok yakınız zaten mersinden arabaya atla 45 dakikaya adanadasın :) hemşeri sayılırız
- +1 yıl
İzin vermiyorlar Adanaya gitmeye girişler çıkışlar yasak 😒
Soran+1 yılVirüsten dolayı mı
Soran+1 yılTabi canım başka neden olucak :D
Soran+1 yılDeğil mi
- +1 yıl
Evet virüsten dolayı..
- +1 yıl
Uzun bir süre böyle devam eder sonra kontrollü geçiş yaparlar
- +1 yıl
Mola bitti çalışıyorum 😬
+1 yılSadece içinden 1 kere geçtim nasıldır bilmem tekrar içinden geçmem lazım abnshshsbsj
10 YorumlaAdana hoştan ziyada değişik bir il havasından mı suyundan mı bilmem insanları uçuşta sürekli
10 Yorumlaadanaya gitmedim ama güzel diyorlar hele acılı adana yanında şalgam offf diyom yani😂🤣😋
10 YorumlaKesinlikle güzel bir ilimiz çok gittim adanaya. Seviyorum
10 YorumlaHiç gitmedim acaba cidden dizilerdeki gibimi 😂
16 Yorumla
Soran+1 yılDizilerde nasıl gösteriyorlar acaba ben dizi izlemem :)
Soran+1 yıl01 dizisini bazı sahnelerine şans eseri denk geldim diğer diziler ne alemde haberim yok. 01 dizisine gelirsek
Bu dizide sürekli silahlı kavgalar oluyor fark ettim ama adananın çukurova ilçesi çok güvenli emin olabilirsin. o silahlı kavgalar yüreğirde ve seyhanda olur çünkü oralarda ilkokul mezunu cahil insanlar yaşar. çukurovada belli bir iş sahibi olanlar ve memurlar yaşar ve herkes üniversite mezunudur. Bu yüzden çukurovada hiç bir cinayete tanık olmadım :) çok fazla bıçaklı kavgaya tanık oldum o ayrı 😂
Soran+1 yılİzliyorum ama Türk dizileri değil yabancı diziler izliyorum
+1 yılAdana çok güzel yaşanıcak bir şehir yazın değil ama:)
10 Yorumla
+1 yılReklam gibi başlayıp sonlarda savunmaya geçmen olmamış
Yaşamadan bilemem00 YorumlaEvet gerçekten hoş ve özel bir il Adana.
20 Yorumla
+1 yılTürkiye’nin her şehiri gibi Adana’da çok güzel 😊
20 Yorumla
+1 yılAdanalıyım ve hoş şehir
20 Yorumla
+1 yılHiç yakından incelemedim
11 Yorumla
Soran+1 yılGel incelettirim
Emek verilmiş bir makale
12 Yorumla
Soran+1 yıl1 saatimi harcadım ne diyosun 😂😂
+1 yılGitmek istediğim şehirler arasında.
10 YorumlaGündem konusunda 464 cevap paylaştı. Güzel ama İzmir"im başkadır
10 YorumlaAdananın mutfağına aşığım
10 Yorumla
+1 yılMemleketim toprağım her şeyi müsmükemmelll
10 Yorumla
+1 yılHiç gitmedim ya, ama güzel görünüyor.
10 YorumlaGündem konusunda 689 cevap paylaştı. Gitmeyi istediğim bir il
10 Yorumla
+1 yılEvet. Memleketim güzeldir
10 Yorumla
+1 yılbencede eğlenceli bir yer..
10 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGitmediğim için bilemicem ama kebabını çok duyduk.
10 Yorumla
+1 yılHiç gitmedim ama gitmek isterim bir gün :)
10 Yorumla
+1 yılO tarafların insanlarını pek sevemiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılO taraflar?
Soran+1 yıladana dışında başka hangi illeri kastettin acaba :)
Soran+1 yıladana-mersin-niğde tarafları mı
- +1 yıl
Boşver bu konuyu şimdi sen. Hormon işini iptal et yeterli.
Soran+1 yılHerşeyi bildiğini mi zannediyorsun?
- +1 yıl
Kasma kendini ama
+1 yılHiç gitmedim güzel gözüküyor 🙂
10 Yorumla
+1 yılYemekler konusunda aynen
10 Yorumla
+1 yılçok hoştur inşallah ilerde giderim
10 YorumlaGündem konusunda 621 cevap paylaştı. Hiç gitmedim
11 Yorumla
Soran+1 yılVirüs biter bitmez gitmeni tavsiye ederim
Tabikiiiiii😎
20 Yorumla