Soru 1 : Rothschildlerin Tek Dünya Planı İşleme Alındı mı?
Soru 2 : CIA Müdahale Eder Mi?
Soru 3 : Virüsten Sonra Nasıl Bir Dünya Düzeni Bizleri Bekliyor

1 cevap tek Dünya işleme alındı
2 CIA derin devlet anlamında mı? Bilmiyorum, olabilir
3. Utopik görüşlerim var bu konuda. Sektörler kazanır devletler değil. Yaşlı nüfusu ve hasta olan nüfusu oldukça belli bir oranda azalır.
1 ve 3. Şık guzel yorum tebrik ederim. Dipnot. Ölüm sayısı yeterli olmazsa bu iş devam eder
Rockfellerin dosya kutuları 1956 yılına kadar halka açık bir halde New Yorkta sunuluyor. Bizim standart tıp anlayişi Türkiyede Rockfeller ailesi ve onun uşakları inşa ettiler. Baştan Ihsan Doğramacı ve diğer doktorlar ABD de eğitim görenler bizim tıp sistemi kurdular. Bol ilaç, no alternatif tıp. Ama kendiler bu arada alternatif tıpı, mesela homeopati tercih ederler. 101 yaşına kadar yaşadı Rockfeller reis.
Eig için sağol. Dün Kara kutu kitabında Aşı bölümde birşey keşfettim. HIV aşısı 6 ayda onaylandı halbuki bu tür aşılar icat etmek için 3 yıl gerek ve 5 yıl onaylatmak için. Netice insanlara bu aşılar uygulanacak. Ama bu aşı hızlı bir şekilde piyasaya sürüldü. 3 sene +5 sene?🤔 ya bizi kandırıyorlar aşı hazirana kadar çıkacağına ya da aşı hazır da bekleyişte onlar. Ayrıca, Irak karşı amerikan ordusu 4 tür virüs uyguladı. Yani biolojik silahı olarak kıllanmaya alışık altın aile.
Eig için sağol
rica ederim.. ben artık düşünmüyorum akışına bıraktım.. biraz daha araştırmayı derinleştirirnce aklımı kaçırıcam..
Morganlar , Rothshild , Rockefeller , Wallenberg 4 lü sac ayagı var herşeyin altında digerleride uşakları. geri kalan dünyada köleleri resmen
Fazla Okumaya gerek yok bu tarz şeyleri sonucta netice belli insana da kattıgı bır sey yok sinirden başka. ama adamın şu lafını seviyorum ;
Dünyanın Her hangi bir Yerinde ki Mafya Babası Bir Uyuşturucu kaçakcısı Zannetmesinler ki Bana Çalışmıyorlar
Bence okumakta faydası var. 20 sene önce Rockfeller ailesi sadece soyadı duydum ve hiç araştırmadım. Siyasî sosyoloji konuları son 2 sene sardı eminim binlerce kişi bu konuda hiç birşey bilmiyorlar. Soner Yalçın bu konuda Kara Kutu kitabi yazdı sonraki kitapların mikrobioloji ve aşılar hakkında kitap yazabileceğini yazdı. Bu konular tabii ki sinir bozucu, ama hiç birşey sonsuz değil koskocaman Osmanlı Roma bitti gitti Rockfeller mı kalır? Eşim diyor ki bu sefer belki Rockfeller karşı yapılan bir hamle bu don salgın çünkü Rockfeller aşılara ve bu konuda araştırmalara çok önem veriyordu ayrıca yaşlı tabaka bol ilaç tükettiği için sadık müşterilerdi. Kimse milyonlarca müşteri kaybetmek istemez. Herşey olabilir.
Zaten bu Biyolojik savaş Küreselciler le ulusalcıların değil mi.. Önceden Böl Parçala Yönetti.
Şimdi Öldür Çökert Borç Ver yönet oldu
rica ederim asıl ben tsk ederım
Cevap
1Cevap
Ulan öyle bir şey olsa sadece Amerika'da olurdu sjd
Neden sadece amerika da olsun? Sen tek dunya projesinden bir habersin sanirim
Konuşursam beni içeri alırlar 😂
Bisey olmuyo ben tecrubeliyim
Çocuklarım annesiz kalmasın 🙃
Vatan haini muhamelesi görüyorsun sadece
Vatansever biri olarak da bu damga ölğmden beter 😒
Ben yedim bisey olmuyor