Karantina vs derken sokaklar punki zencilerle dolmuş taşmış adamlar eve gelene kadar hayvan gibi içtiler okeeey alkol mikrop kırıcı ama abartmayalım 😷Karantina benim için şimdi başlıyor 😎❤ bundan sonra eşleme soruları benden sorulur sizi evlendircem. net 🙃
Ben üç dört aydır evden çıkmıyorum pek o yüzden günlük rutinim var onlarla ilgileniyorum. Kitap okuyorum ve aynı zamanda yazıyorum, resim çiziyorum, müzik dinliyorum, bilgisayardan indirdiğim yabancı kaynaklı makaleleri Türkçeye çeviriyorum ve tabii KizlarSoruyor platformunda vakit öldürüyorum. Çok ekstrem şeyler yapmıyorum, çizgi film veya film izliyorum, bilimsel, felsefi videolarla günümü geçiriyorum. Bilgisayar oyunlarına dalıyorum bazen vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Bunları yaparken sürekli farklı konularla uğraştığım için bir şekilde alıştım sıkıcı gelmiyor bana.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Demek AKM'deydin 😂 Sen bir de 7. Caddeyi gör. Kendini Harlem'de sanarsin. 😅
Normal şartlarda " Ben kim köpek, sizin gibi bir hanımefendiyi bekletiyorum" deyip üstümü giyinir,11 durak gider fotoğrafi çeker atardım şu an. Ama şartlar normal değil. 😅