Günde 1 saatinizi spora ayırın Bu zamana kadar vakit bulamayıp ertelediğiniz şeyleri yapın, mesela ben bir şeyler araştırıyorum, gelecekle ilgili kararlar alıyorum. Bunların dışında tarz değişikliği bile yapcam :D
Bu arada irem ablamız haklı :D Herkes sıkıntıdan patladığı için yürüdüğün kişinin cevap verme ihtimalı %90 :P Ama benim gönlümde birden fazla kişiye yer yok tabiii
İnstasını bulsam söylerdim ama maalesef ya kullanmıyor ya da nicki farklı, en kötüsü de ortak arkadaşımız yok, en iyisi okulların açılmasını beklemek, tek tavsiyem anı yaşasınlar, gün gelir eve gelmeye vakitleri olmaz.😃
Ne demek ya D: sen bunalmadın mı dmden yürüyenlerden niye aynı öneriyi veriyorsun :P İrem dericinin bunalmamış olması normal kimse yürümüyordur ona fdkfks
Bol bol oyun oynamak, bilgisayarı satrançta yenmeye çalışmak, dizi/film izlemek, daha önce yapmadığın yemekleri yapmak, kitap okumak, bulmaca çözmek vs.
normalde yıllarca karşı çıktım evimde internet olmasına.. çünkü eve geldiğimde dinlenmek ve asosyal olmak hoşuma gidiyordu.. ve evede net bağlattırdım :)